Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ich habe eine Dose Betakaroten Kapseln bestellt zum probieren. Bekommen habe ich die eine Packung sehr schnell. Gebracht hat es gar nichts! Ausserdem wurden mir vorgestern 159€ Euro für ein angeblich... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

STYR UNNA!Jeg bestilte en prøve på betakaroten.Gav beskjed i god tid at jeg avsluttet medlemskapet.I dag fikk jeg mail om at de sender meg FIRE pakker med betakaroten til 1990 kr .De svarer ikke på he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har akkurat startet dvs 2-3 uker foreløpig ser jeg ikke så my endring litt i ansiktet, men så tok jeg kun en om dagen. Nå har jeg begynt med to. Pga av en feil jeg gjorde tok jeg kontakt med Good fo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Schlimmste Firma, die ich je erlebt habe! Die angegebene Telefonnummer funktioniert nicht – man hat also keinerlei Möglichkeit, jemanden zu erreichen. Offenbar wurde ohne mein Einverständnis ei... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Fitness i dietetyka

Napisane przez firmę

Good For Me is a Norwegian brand that saw the light of day in 2013. Our goal is to create unique products of premium quality, with good health effects that strengthen your natural beauty.

Dane kontaktowe

Jak firma korzysta z Trustpilot

zuvelässig und korrekt + problemlos

28 października 2025

Hallo,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung abzugeben.
Es freut mich zu lesen, dass Sie mit dem Service und der Lösung, die wir für Sie gefunden haben, zufrieden waren.

Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag!

Oceniono na 5 z 5

My case was solved in a good way😊

3 listopada 2025

Hi,

Thank you so much for taking the time to leave a review.
Im happy to hear that we were able to solve your issue promptly and effectively to your liking.

Wishing you a great day!

Good For Me - lureri

Når jeg klikket på tilbud av hårprodukter som Good For Me annonserte som prøvepakke da var abonnementet i gang. Jeg har prøvd flere ganger å få kontrakt Good For Me for å få innsyn i signerte / godkjente abonnement fra min side, jeg fikk aldri konkret svar. Jeg vurderer til å ta det neste skritt med Forbrukerrådet.

3 listopada 2024

Hei, Nerma

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse om oss.

Det er trist å lese at du ikke er fornøyd.

Når du bestilte prøvepakken, står det i hvert ledd av bestillingen at dette starter et abonnement. Dette blir også gjentatt i kjøps vilkårene du krysser av for å ha lest og godtatt. I tillegg får du beskjed om dette i ordrebekreftelsen du mottar etter bestilling og i shipping bekreftelsen du mottar når produktet er blitt sendt fra lager. I shipping bekreftelsen står det også en dato for neste forsendelse og siste dato for endring på abonnementet.

Om du lurer på noe mer kan du alltids ta kontakt med oss via kontaktskjema på nettsiden. Det er uansett alltid bedre å kontakte oss en gang for mye enn for lite.

Ønsker deg en fin dag!

Oceniono na 1 z 5

Vær oppmerksom på at dette er svindel!

Vær oppmerksom på at dette er svindel!! Jeg ville bestille vitaminer og betale rundt 200 kr. gjennom VIPS, men jeg fikk ikke bekreftelse. Vitaminene kom to uker senere. En uke senere mottok jeg en faktura på 1600 kr,med 4 st. som jeg ikke bestilte. Jeg skrev til support ,men de svarer ikke.De bruker også en bank som bare sender fakturaer men ikke har ansvar som f.e. klærna. Du kan ikke stoppe dem slik du kan med for eksempel Klarna, de har ingen ansvar for dette svindelen. Vær forsiktig med den bedriften.

20 października 2025

Hei.

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive om oss.

Det er trist å lese at du er misfornøyd.
Svartiden våre på kundeservice er 3 til virkedager (beroende på hvor mange henvendelser vi mottar). Ut i fra det jeg kan se i e-postkøen vår sendte du oss en e-post på Onsdag som betyr at vi er på virkedag nummer 4 i ventetid, så jeg regner med at du vil få svar på henvendelsen din i dag eller i morgen.

Ønsker deg en fin dag!

Oceniono na 1 z 5

Vorsicht bitte alles genau durchlesen…

Vorsicht bitte alles genau durchlesen ansonsten droht eine Abofalle.

Man kann das Abo auch nicht einfach abbestellen, sondern muss das über die dubiose Firma tun und hoffen das Sie sich melden und das Abo sowie auch die Abbuchungen einstellen.

Reaktion über EMail schlecht.

Hallo Nicole

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, über uns zu schreiben.

Als Sie das Probepaket bestellt haben, wurde in jedem Schritt des Bestellvorgangs darauf hingewiesen, dass damit ein Abonnement abgeschlossen wird. Dies wird auch in den Kaufbedingungen wiederholt, die Sie durch Anklicken bestätigen, gelesen und akzeptiert zu haben. Darüber hinaus werden Sie in der Bestellbestätigung, die Sie nach der Bestellung erhalten, und in der Versandbestätigung, die Sie erhalten, wenn das Produkt aus dem Lager versandt wurde, darauf hingewiesen. In der Versandbestätigung finden Sie auch das Datum der nächsten Lieferung und den letzten Termin für eine Änderung des Abonnements.

Die Antwortzeit für E-Mails beträgt 3 bis 5 Werktage. Nach dem, was ich in unserem E-Mail-Archiv sehen kann, haben Sie innerhalb von 2 bis 4 Tagen eine Antwort auf jede Ihrer Anfragen erhalten.

Wenn Sie weitere spezifische Fragen zu Ihrem Fall haben, verwenden Sie bitte das Kontaktformular auf unserer Website.

Oceniono na 1 z 5

Bitte nie etwas bestellen.

Bitte nie etwas bestellen.. danach haben Sie weitere Fake-Bestellungen mit horrenden Kosten am Hintern.. TOTAL UNSERIÖS bis kriminell !!!FINGER WEG davon !!!.. alles was sie da zu schreiben stimmt nicht.. man bestellt blind ohne es zu wissen das Abo mit.. "versteckt " ist treffend dazu zu sagen !!! Mega unseriös ist das !!!

Hallo Heidi

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, über uns zu schreiben.

Wenn Sie weitere Fragen zu Ihrem Fall haben, nutzen Sie bitte das Kontaktformular auf unserer Website.

Super 😊👍 I am very pleased

Hi, Zulfiya!

Thank you so mch for your review.

Im happy to hear that we'ce suceeded in meeting your expectations.
If there's anything we can help you with, please do not hesitate to cantact us through the contact form on our website!

Oceniono na 5 z 5

Jag har fått mitt hår mera fyligare jag…

Jag har fått mitt hår mera fyligare jag är nöjd med produkten tabletterna. men har inte råd o fortsätta med dom lever dåligt ekonomiskt.

26 października 2025

Hej, Kristina!

Tack för att du tog dig tid att skriva om oss.
Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten.

Om du inte vill prenumerera på detta och tycker att priset är lite högt kan jag rekommendera att du kollar apotek som Apohem, Apotea och Apoteket AB. De säljer våra produkter styckvis. Produkterna där kan innehålla något mindre av de aktiva ingredienserna än våra versioner, men priset är ofta lite lägre än hos oss. Ha en trevlig dag!

Oceniono na 5 z 5

Excellent service and quick feedback…

Excellent service and quick feedback when asked questions.

Hi, Anna!

Thank you so much for your review.

I'm happy to hear that we've managed to answer you promptly and accurately. Ordinarily an answer from us can take from 3 to 5 days, depending on the amount of messages we receive.

Hope you have a great day!

Oceniono na 1 z 5

Eigentlich müsste man 0 Sterne geben!!

Eigentlich müsste man 0 Sterne geben!!
Ich glaube, die vorherigen Rezensionen sollten andere Leute davon abhalten, bei diesem Shop noch irgendwas zu kaufen. Ich wollte nur eine Dose Kapseln ausprobieren und anscheinend stand irgendwo im Kleingedruckten, dass es sich um ein Abo mit 160 EUR Kosten handelt. Finger weg, hier handelt es sich um Betrug!! Müsste man eigentlich anzeigen. Sowas hab ich noch nie irgendwo erlebt!!!!

27 października 2025

Hallo.

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, über uns zu schreiben.

Es tut uns leid zu hören, dass Sie unzufrieden sind.
Bei Ihrer Bestellung wurden Sie in jedem Schritt des Bestellvorgangs darüber informiert, dass es sich um ein Abonnement handelt.
Auf der Auswahlseite steht „Abonnement ohne Verpflichtung”.
Anschließend steht in der „Kasse” „Dies startet ein Abonnement” und dann in den Kaufbedingungen, die Sie als gelesen und akzeptiert angekreuzt haben, und schließlich in der Bestellbestätigung, die Sie erhalten haben.

Wenn Sie weitere Fragen haben, können Sie uns gerne über das Kontaktformular schreiben.

Bra service 💕

24 października 2025

Hei, Elisabeth.

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive om oss.

Det er flott å høre at du er fornøyd med vår kundeservice. Husk at om du lurer på noe kan du alltids kontakte oss via kontaktskjema på nettsiden!

Very good service

Very good service, products! Speedy response from customer service!

25 października 2025

Hi, Teresa!

Thank you so much for your kind words.
If theres anything you have questions about, please do not hesitate to contact us again through our contact form!

Oceniono na 5 z 5

betakaroten black edition har gjort…

betakaroten black edition har gjort håret mitt sterkere og sunnere, vennene mine kommenterte det til og med.

25 października 2025

Hei,Ole Kristian
Takk for at du har tatt deg tid til å skrive om oss.
Det fint å høre at Hair Luxious har fungert for deg!

Om du har spørsmål kan du alltids kontakte oss via kontaktskjema på vår nettside.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har ringt til dere og sa att eg vil…

Jeg har ringt til dere og sa att eg vil ikkje blir medlem og alikevel dere sende t meg produkter .eg vil ikkje ha ingenting eg har sagt opp så ikke send mer dere stresser meg

24 października 2025

Odpowiedź od Good For Me

Hei, Saida. Takk for at du har tatt deg tid til å skrive om oss.

Da må jeg be deg sende oss en melding via kontaktskjema på nettsiden vår. Vi har ikke kundeservice pr. telefon så da er jeg dessverre ikke sikker på hvem du har snakket med i så fall.

Skriv en melding her : https://www.goodforme.com/no/kontakt/
og forklar saken så skal vi selvfølgelig se nærmere på dette for deg.

Svindel

Svindel. Umulig å komme seg ut av abonnementsperiode på 12 mnd. De forlenger og forlenger. Får ikke lov å si opp før abonnementsperioden er over.
Respekterer ikke dokumentasjon.
Etter endt abonnementsperiode neker firmaet å avslutte. De legger på måned etter måned. Det er DETTE som er svindel.....Min bindingstid var over i august. Nå har de forlenget den til februar neste år. Forstå det den som kan. De svarer heller ikke på mail med vedlagt dokumentasjon. Useriøst!

21 października 2025

Hei.

Takk for din henvendelse.

Ved et abonnement med binding i 12 måneder, så er det mulig å kansellere abonnementet, men da må bindingstiden brytes. Det resulterer da i et brudd gebyr på 1500 kr. Om du ønsker det, ber jeg deg ta kontakt med oss via kontaktskjema på nettsiden.

VORSICHT!!!

VORSICHT!!!
ABO FALLE.
Material wird nicht geliefert und Abbuchung nicht zurückgezahlt.
Also Finger weg.

11 października 2025

Hallo.

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, über uns zu schreiben.

Es tut uns leid zu lesen, dass Sie unzufrieden sind.

Bitte kontaktieren Sie uns über das Kontaktformular auf unserer Website, damit wir uns umgehend um Ihr Anliegen kümmern können.

Oceniono na 1 z 5

Dom lurar dig så du måste skaffa…

Dom lurar dig så du måste skaffa abonnemang på flera tusen kronor

21 października 2025

Hei, Nils.

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive om oss.

Det er trist å lese at du føler deg lurt.
Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjema på nettsiden slik at vi kan se nærmere på saken din.

Ved bestilling via nettsiden, er det ikke mulig å bestille enkeltprodukter, Du velger abonnement eller en multipack.
På produktsiden blir du informert om at dette er et abonnement. Og det samme blir gitt informasjon om i kassen ved Check out og i bestillingsbekreftelsen, samt i kjøps vilkårene du må krysse av for å ha lest og godtatt før du gjennomfører bestillingen.

Hallo

Hallo
I was just starting out when I started using it and I noticed that my hair wasn't the same as before and I felt that it was getting stronger and my fine hair was growing out. Thank you very much and I will always reorder when I run out. Thank you. Mvh Salawaad

19 października 2025

Hi, Mahamed

Thank you so much for writing a review!

It's great to hear that the product worked very well for you.

Oceniono na 4 z 5

Snabb hjälp vid problem

Vid min beställning av en burk Hairlux kosttillskott missade jag att det gällde en prenumeration. Fick därför ytterligare fyra burkar levererade och en faktura. Men vid kontakt med företaget fick jag snabb hjälp och trevligt bemötande så jag kunde returnera dessa. Fick också snart därefter återbetalning av fakturan jag betalat.

15 października 2025

Hei, Ulla!

Takk for tilbakemeldingen din.

Det er flott å høre at mine kolleger løste dette godt for din del. Om du skulle ha flere spørsmål kan du alltid sende oss en melding via kontakskjema på nettsiden.

katastrof

katastrof ! lurar folk att köpa 1 prov men man binder då upp sig på abonnemang .
det e gjort så man inte kan avsluta i tid då man inte e medveten om att man har abonnemang. kommer anmäla!

16 października 2025

Hei, Camilla!

Det er trist å høre at du har hatt en dårlig opplevelse.
Ved kjøp av produktene så er det informert om at dette er et abonnements produkt både på produktsiden, i check out og i ordrebekreftelsen som sendes ut til deg. Når den pakken sendes ut får du også en shippingbekreftelse tilsendt der dato fo neste forsendelse og siste dato for endring på abonnementet er informert om. Om du lurer på noe kan du alltids kontakte oss her;

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej