Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super mooi bedrijf!. Eerlijkheid staat voorop. Helpt je super bij alle vragen. Mega mooie items voor scherpe prijzen. Regelmatig mega leuke acties in haar tiktok lives ! Kleding is echt va... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij deze webshop (en tijdens lives via Tiktok) bestel ik graag. Ik ben al jaren klant en inmiddels is de halve kledingkast gevuld met spullen van Golden Faves. Is iets niet helemaal naar wens, of past... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dit is inmiddels de vijfde keer dat ik bij Golden Faves bestel, en elke keer ben ik weer ontzettend blij als mijn pakketje aankomt! Alles is altijd zorgvuldig ingepakt, en de kleding is van topkwalite... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Leuke betaalbare kleding. Veel keus en ook hele leuke accessoires en sieraden. Goede kwaliteit en goede service. Chloë is een hele enthousiaste dame. Aanrader! , ik ga zeker vaker een bezoekje aan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

De leukste sieraden en kleding webshop van Nederland met de leukste items volgens de laatste trends.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Fantastisch bedrijf

Hele lieve dame die me goed heeft geholpen. De kleding zit goed en ik ben er heel blij mee. Zeker een aanrader om hier eens te shoppen.

20 stycznia 2024

Leuke huispak!

Leuke huispak!
Werd goed geholpen in de live, goede verzending, leuk ingepakt en leuk dat dochter en mama het live op tiktok inpakte!!

13 stycznia 2024

Hele lieve vrouw,

Hele lieve vrouw,

Pakt haar pakketjes leuk en netjes in met een lief berichtje er bij, en geeft altijd wat leuks weg! Ik vind haar een topper met een hart van goud!

Liefs Melanie

27 grudnia 2023

Dankjewel Melanie voor je lieve woorden <3
We hopen je in de toekomst nog vaak blij te mogen maken met onze leuke items ;)

Top!

Super mooie trui gekocht bij golden Faves! Hele goede kwaliteit. Je wordt super goed te woord te staan bij vragen en handelen op een professionele manier! Zeker een aanrader :)

30 listopada 2023

Odpowiedź od Golden faves

Dankjewel Fleur voor je positieve review!
We hopen je in de toekomst nog vaak blij te mogen maken met onze leuke items ;)

Liefs Chloe

Oceniono na 4 z 5

Top!

Ik heb 2 hele leuke items van Golden Faves. De lichtblauwe off the shoulder playsuit is erg leuk maar was blijkbaar a-symmetrisch, dit was slecht zichtbaar op de foto en stond er ook niet bij beschreven. Ik heb ook de star knit en die zit heer-lijk maar hij heeft pofmouwen wat ik ook niet zo goed kon zien op de foto. Verder echt top, en super lieve eigenaresse!!❤️❤️❤️

16 listopada 2023

Odpowiedź od Golden faves

Dankjewel Isa voor je leuke review :)

Oceniono na 3 z 5

maten kloppen niet

maat klopte totaal niet had mijn eigen maat, kreeg m niet eens dicht

26 lipca 2023

Hi,

Wat jammer dat je dit zo ervaren hebt. Bij de broek die je hebt besteld ( de Alanna jeans) staat het volgende in de beschrijving: “ Deze jeans vallen kleiner uit, daarom raden wij u aan twee maat groter te bestellen “. Je hebt je eigen maat besteld (L), dan had je volgens ons tabel een XXL nodig gehad, deze verkopen we helaas niet. De broeken vallen eenmaal klein uit en helaas zit er geen rek in. Wellicht heb je onze product beschrijving over het hoofd gezien?

Je zou ons nog even een e-mail kunnen sturen, dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing. info@goldenfaves.com

Veel liefs,
Chloë | Golden Faves

Oceniono na 5 z 5

Super leuke en unieke webshop

Super leuke webshop van een betrokken en lieve verkoopster. Helpt goed met maat advies en reageert snel. Heeft speciale items in haar webshop die andere webshops niet hebben en dat maakt het uniek. Zeker een aanrader om te shoppen! Snelle levering ook en altijd leuk ingepakt

12 lipca 2023

Zeer tevreden over de…

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Het is een super leuke spontane meid. Koop graag mijn kleding hier. Geeft ook altijd fijne maatadvies wanneer nodig.

4 maja 2023

Odpowiedź od Golden faves

Dankjewel Bojen, voor je fijne review!

Echt een top eigenaresse

Echt een top eigenaresse, heel vriendelijk ook!! Hele leuke website en goede kwaliteit items😍

23 kwietnia 2023

Odpowiedź od Golden faves

Dankjewel Daniëlle voor je lieve review!

Liefs Chloe

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej