Leuke betaalbare kleding. Veel keus en ook hele leuke accessoires en sieraden. Goede kwaliteit en goede service. Chloë is een hele enthousiaste dame. Aanrader! , ik ga zeker vaker een bezoekje aan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Als ik kon gaf ik 10 sterren! Chloé is een topper! Bij golden faves koop je goede kwaliteit, zijn er veel toffe acties, mooie prijsjes en uitstekende klantenservice. Aanrader voor iedereen!
Reakcja na opinię
Super mooi bedrijf!. Eerlijkheid staat voorop. Helpt je super bij alle vragen. Mega mooie items voor scherpe prijzen. Regelmatig mega leuke acties in haar tiktok lives ! Kleding is echt va... Zobacz więcej
De leukste sieraden en kleding webshop van Nederland met de leukste items volgens de laatste trends.
Berghemseweg 191, 5348cd, Oss, Holandia
altijd vriendelijk mooie kleding voor leuke prijzen . echt een aanrader
Super service! Hele fijne kleding voor weinig geld, en bij vragen goed te bereiken. Ik ben een blije klant!

Odpowiedź od Golden faves
Leuke betaalbare kleding. Veel keus en ook hele leuke accessoires en sieraden.
Goede kwaliteit en goede service.
Chloë is een hele enthousiaste dame.
Aanrader! , ik ga zeker vaker een bezoekje aan de webshop brengen.

Odpowiedź od Golden faves
Ik heb altijd leuke spullen en heel veel leuke kleding en sieraden alles is mooi bij jou

Odpowiedź od Golden faves
Chloe is een lieve directe jonge onderneemster. Is eerlijk in haar verkoop van kleding. Kan goede adviezen geven.
Zeker de moeite waard om weer bij haar iets te bestellen. Kwaliteit is ook zeker goed en mooi.

Odpowiedź od Golden faves
Heel tevreden en altijd super kwaliteit van kleding echt een aanrader

Odpowiedź od Golden faves
Een van mijn favoriete shops om te winkelen. Er is altijd wel voor ieder wat wils met de laatste en leukste trends! 🩷

Odpowiedź od Golden faves
Hele goeie services, echt helemaal to0.
Hele aardige meid, die alle tijd voor je neemt. En ook hele leuke kleding heeft.

Odpowiedź od Golden faves
Chloé is echt een topper, is meedenkend met de klanten en denkt altijd in oplossingen! Verkoopt mooie kleding en sinds kort verkoopt ze ook haar eigen design ketting!

Odpowiedź od Golden faves
Super! Al meerdere keren besteld. Altijd netjes verzonden en ook communicatie gaat allemaal prima. Cloe is echt GEWELDIG!🩷

Odpowiedź od Golden faves
Leuke collectie en een super lieve dame!
Goede kwaliteit van de kledij.
Ik ben fan!

Odpowiedź od Golden faves
Chloe is een fantastische vrouw met een super leuke webshop en fantastische lives op tiktok! Altijd goede service en top communicatie!

Odpowiedź od Golden faves
Mijn favoriete webshop. Shop er al 5 jaar. En altijd tevreden. Je word goed en heel vriendelijk geholpen. En ook de service is super. Deze meid weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Deze webshop raad ik absoluut aan iedereen aan

Odpowiedź od Golden faves
Bij deze webshop (en tijdens lives via Tiktok) bestel ik graag. Ik ben al jaren klant en inmiddels is de halve kledingkast gevuld met spullen van Golden Faves. Is iets niet helemaal naar wens, of past het niet? Geen enkel probleem, het artikel mag gewoon geretourneerd worden. De kleding is van goede kwaliteit. De eigenaresse is een leuke spontane meid die niet alleen maar denkt aan omzet, want iedere week zijn er wel weer leuke acties om aan mee te doen of geeft zij zelfs uit zichzelf zomaar leuke cadeautjes weg. Je shopt hier de leukste kleding volgens de laatste mode trends voor een prikkie!
Ik ben heel blij dat ik deze webshop heb gevonden. regelmatig bestel ik mooie items bij haar. ze is super lief en geeft je altijd goed advies. kleding is echt heel mooi.

Odpowiedź od Golden faves
Sinds een korte tijd koop ik regelmatig mijn kleding bij goldenfaves! De kleding is van goede kwaliteit. Super blij met het bedrijf🫶🫶

Odpowiedź od Golden faves
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.