Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Jag gillar idén av att man själv väljer vitaminer eller får förslag utifrån ett test. Hade önskat man får välja utseende på boxen, färg/mönster. Nackdel är att det är lite dyrare och hade önskat inst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hejj jag beställde för första gången en låda vitaminer som jag fick rekommenderat från ert quiz. Och sen står det att det kommer va en prenumeration framåt och den vill jag avsluta redan nu så jag vet... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Inte säker men jag känner mig glad att jag har vitamine rsom är gjort i enförpakning som har mitt namn och ge me tjänsla att det är gjort specialt för mig :) personlig , lyxig and glad men effekten ha... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Man verkar inte kunna göra en engångsbeställning på vitaminer, utan tvingar starta en prenumeration som man inte helt enkelt kan avsluta. Beställde tre vitaminer i ett paket, fanns inget som visade vi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami
  2. Sklep z żywnością dla sportowców

Napisane przez firmę

The Kindly Company förenklar hantering kring dina kosttillskott och ser till att du bibehåller bra vanor. Via en hälsoanalys skräddarsyr du din unika paketering av vitaminer, mineraler och övriga kosttillskott anpassade just till dig.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Riktigt nöjd!

Bra förpackning, lätt att komma ihåg att ta dem varje dag. Smidig och snabb kundservice.

11 lipca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Tack Louise, vad kul att du påminns att ta dina vitaminer varje dag och uppskattar vår förpackning 😍

Fantastisk service

Fantastisk service, snabb, trevlig, enkel. Bra produkter som är väl utvalda för specifikt mina behov.

27 lipca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Tack Jenny, kul att du gillar våra produkter som är anpassade efter dina behov 🤗

Oceniono na 5 z 5

Så nöjd med mina produkter!

Så nöjd med mina produkter!! Lyx att få små portions påsar till morgon och kväll. Rekommenderar!!

26 lipca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Vad roligt Ronja att du uppskattar våra produkter och gillar de små dagsdoseringspåsarna 😍

Älskar kindly boxen!

Älskar allt med Kindly boxen! Så smidig paketering och så lätt att ta med när man ska resa. Enkelt att göra ändringar eller att hoppa över en box om man skulle behöva. Känns super med en prenumeration som fungerar så smidigt!

27 czerwca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Vad roligt att höra Sara att du uppskattar vår tjänst och gillar smidigheten 😍

Superbra och smidigt!

Jättefin box och perfekt att inte behöva "tänka" själv utan bara ta sin dagliga dos i samband med frukosten.

29 czerwca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Kul att du gillar vår tjänst och blir påmind varje morgon 😍

En bra helhetsupplevelse

En bra helhetsupplevelse! Från att göra hälsotest, få vitaminer och annat utvalt för mig, i dospåsar och i en smart kartong.

26 czerwca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Vad roligt att höra Maria att du uppskattar hela konceptet 😍

Jätte bra

Jätte bra! Smidigt med allt

20 czerwca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Härligt att höra att du tycker allt är så smidigt 🤩

Vegansk och bra

Stort urval av produkter inklusive Veganska

10 lipca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Så kul att du uppskattar vårt breda sortiment 😍

Lätt å snabbt

Lätt hemsida att navigera och snabb frakt

14 czerwca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Vad roligt att du gillar vår hemsida och tycker att frakten är snabb med våra personliga kosttillskott 🤩

Sååå smidigt

Sååå smidigt! Älskar denna tjänst. Alla vitaminer samlade i portionspåse, enkelt att ta med och gör det enkelt att vilja ta hand om sin hälsa💚

4 lipca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Vad kul att du tycker vår tjänst är så smidig Elin!
Vi är så glada att du gillar 💚

Super bra produkt

Super bra produkt! Och en fantastisk idé att beroende på vad du är ute efter för resultat - att du kan fixa din egna dagliga dos av dessa vitaminer! :-)

12 czerwca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Så kul att du gillar vår idé och att du får din egna dagliga dos med din uppsättning av vitaminer 💚

Superbra service

Superbra service! Bra upplägg på produkterna. Enkelt och smidigt:)

12 czerwca 2023

Odpowiedź od Gokindly

Vad roligt att du gillar vår service och uppskattar våra produkter och enkelheten Alva 💚

Fantastiska produkter!

Fantastiska produkter!! Älskar det skräddarsydda konceptet. Rekommenderas!

6 czerwca 2023

Vad roligt Elvira att du gillar våra produkter! 💚

Smidigt och bra!

Tack kindly för att ni ordnar med mitt dagliga behov av vitaminer och mineraler!

Så smidigt :)

30 maja 2023

Vad roligt att du uppskattar vår tjänst Saga :) 💚

Oceniono na 3 z 5

Tyckte paketeringen va bra men jag…

Tyckte paketeringen va bra men jag tyckte inte att vitaminerna gjorde någonting

21 maja 2023

Hej Filippa!
Kul att du gillar vår paketering! Jag kan se att du startade din prenumeration i slutet av maj och att du har testat vitaminerna i mindre än en månad. Kosttillskotten ger inte en effekt från en dag till en annan, utan kroppen behöver som regel flera veckor på sig minst för att få en positiv effekt av dessa. Så ge inte upp och ge din kropp lite längre tid :) Kontakta oss gärna om du vill ha rådgivning kring dina kosttillskott för optimalt upptag! Lycka till!

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker att produkten är smidig att…

Jag tycker att produkten är smidig att ha med sig och jätte smart. Hade dock önska att det stod dag / kväll

26 maja 2023

Hej Maria!
Vad kul att du tycker om vår produkt och att du gillar smidigheten :) Tack snälla för din feedback, självklart ska vi kolla upp möjligheten kring detta! Ha en fortsatt fin kväll! 💚

Oceniono na 1 z 5

trots avslutad prenumeration drogs det…

trots avslutad prenumeration drogs det pengar

1 maja 2023

Odpowiedź od Gokindly

Hej! Jag har nu kollat upp din prenumeration och kan se att den har avslutats korrekt. Dessvärre så avslutade du den efter att förnyelsen har skett, vilket är anledningen till att dina pengar har dragits eftersom din nästa box är på väg till dig. Självklart kan du kontakta oss på mail så ska vi hitta en lösning så att du blir nöjd!

Önskar dig en jättefin dag!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej