Simpelweg top-service. Nadat PostNL mijn pakket misplaatst had(9 dagen lang zoek), is een medewerker van GoBytes persoonlijk de PC komen bezorgen, op 2,5 uur rijden afstand. Dat is gewoon top! Pc (cus... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Laptop werd snel verzonden. Kwam in uitstekende conditie binnen en conform opgegeven specificatie qua hardware. Zag er netjes en schoon uit. Installatie was prima verzorgd. Accu is nog behoorlijk goe... Zobacz więcej
Eind 2019 een Surfacebook 2 en Surface laptop gekocht. Beide machines verkeren in uitstekende staat. Zeker de Surfacebook 2 was als nieuw. De Surface laptop had wat kleine, bijna niet waarneembar... Zobacz więcej
Pluspunten: -Levering via PostNL in een vervoersbestendige doos en binnen de beloofde tijd -Specificaties zoals geadverteerd -Conditie zoals geadverteerd (zo goed als nieuw): Geen krasjes... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
GoBytes.nl is onderdeel van Yousfi IT & Trading. Door middel van de webshop GoBytes bedient de onderneming Yousfi IT & Trading de consumentenmarkt met een breed assortiment van gebruikte, refurbished en nieuwe laptops, desktops, Smartphones, Tablets, Ram geheugen, Solide State Drives (SSD), Harddisks (HDD), tablets en bijhorende accessoires. Dit aanbod bestaat uitsluitend uit gerenommeerde merken van onder andere Lenovo, HP, Dell, Samsung en Apple. De refurbished en gebruikte hardware zijn afkomstig uit zakelijk gebruik (bedrijfsleven) en uit faillissementen uit binnen- en buitenland. Na ontvangst van de hardware worden deze grondig nagekeken op werking en voorzien van een schone legale installatie van bijhorende besturingssysteem. Daarnaast worden alle laptops en desktops stofvrij gemaakt en voorzien van de bijhorende drivers. De gebruikte hardware uit het bedrijfsleven wordt vaak na de leaseperiode of afschrijvingstermijn vervangen door nieuwe hardware. Yousfi IT & Trading zet zich in om zoveel mogelijk van de hardware uit het bedrijfsleven opnieuw in te zetten op een zo milieuvriendelijke wijze, waardoor verspilling en milieuverontreiniging wordt gereduceerd. Duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel! Als u bij Yousfi IT & trading koopt, dan koopt u niet alleen een kwalitatief hoogwaardige laptop, desktop, Smartphone, Tablet, Ram geheugen, Solide State Drive (SSD), Harddisk (HDD) of tablet maar draagt u ook uw steentje bij aan het milieu! Yousfi IT & Trading is met haar team dagelijks bezig met het verwerven van kwalitatief hoogwaardige hardware tegen de meest gunstige prijs. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze aangeboden hardware en bieden daarom drie maanden garantie op de hardware (m.u.v. de accu).
Dane kontaktowe
Helftheuvelweg 11, 5222 AV, 's-Hertogenbosch, Holandia
- info@gobytes.nl
- gobytes.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Heb een pc gekocht met 4gb en upgrade naar 8 GB gekocht .
Eenmaal bezorgd Bleek dat ik 8 GB had maar slechts 3,17 bruikbaar.
Heb hierover contact gehad met het bedrijf.
Ze deden moeilijk want ze hadden toch de upgrade naar 8 GB geleverd.
Uiteindelijk mocht ik dan de pc retour sturen zodat ze het konden verhelpen , maar de retour kosten waren wel voor mijn rekening.
Terwijl het de fout van het bedrijf was.
Na heen en weer gemail heb ik besloten de upgrade kaarten terug te sturen naar het bedrijf en €35 retour te vragen.
Dit was in overleg gegaan.
Heb het per post naar het bedrijf verzonden en nu beweren ze dat ze het niet ontvangen hebben en dat ik verantwoordelijk ben voor het retour zenden.
Heb nog nooit zo’n slechte service van een bedrijf meegemaakt.
De eigenaar van dit bedrijf speelt een vies machtsspelletje.
Aangezien ik alleen een foto van het pakketje heb gemaakt kan hij gewoon blijven zeggen dat hij het pakketje niet ontvangen heeft.
Terwijl het altijd goed gaat met de post. En nu ik €35 terug moet ontvangen in 1 keer niet?
Zeer ongeloofwaardig en ik kan naar de €35 fluiten.
Ook heb ik niet eens de volle 4 GB.....Slechts 3,17...
was goed verpakt doet goed
was goed verpakt doet goed
alleen de lade voor cd doet niet goedgaat slecht open
Wat een snelheid van leveren
Wat een snelheid van leveren. Sneller dan we dachten.
Het apparaat is beter en sneller dan we hoopten.
Prima dus? een dikke tien
vriendelijke groet.
Joop Hoek
Echt een top service!
Echt een top service! Bij vragen staan ze meteen klaar om te antwoorden en het product wordt voor een redelijke prijs verkocht tegen een super goede kwaliteit! Ben echt blij met mijn aankoop😊
Snel bezorgd
Heb het nog niet getest, maar mooie prijs voor een refurb dockingstation.
Bezorging redelijk snel.
paar kleine krassen op de behuizing
paar kleine krassen op de behuizing, maar verder alles tip top.Mailtje gestuurt om de zending te versnellen, en de volgende dag al geleverd, TOP
Niet perfect maar wel perfecte service!
Refurbished blijft een lastig begrip. Bij refurbished denk ik aan gebruikte of geretourneerde producten die weer opgepimpt zijn als nieuw en volledig werken. Bij de beste staat in originele verpakking en nieuwe behuizingen en bij gebruikerssporen als verfverkleuring of stofjes op plaatsen waar je niet bij komt dan met prijs vermindering. Echt met val schade aan de behuizing zou ik niet refurbished noemen . Dat is bij gobytes toch anders. Misschien ligt het aan mij en had ik gewoon hele goede ervaringen met andere refurbished sites. Het zijn bij gobytes tweedehands producten die je mag samenstellen naar jouw specificaties. Met weinig aandacht naar of het schoon of kras vrij is. Ze handelen razendsnel. Dat is een pluspunt maar ook een nadeel. Zelfs als ik tweedehands iets verkoop maak ik spullen even schoon en controleer ik alles. Ik kreeg een laptop met een kapot scherm. (Sticker plekken, vuil plekken, diepe krassen) zelf beetje schoongemaakt maar het scherm had gewoon een hele zwarte dode hoek. Gemailt. Mocht het kostenloos terug sturen. Krijg ik hem terug. Heb ik alsnog een scherm met twee kleine velle scherm plekken erop. Wilde het er bijna bij laten maar gelukkig nog een keer terug gestuurd. Nu duurde het iets langer, maar kreeg hem uiteindelijk met een uitstekend scherm weer binnen. Wel was ik even in paniek, dacht dat het nog eens fout was gegaan.. maar het bleken oppervlakking vinger vlekken te zijn die ik er af kon vegen. Dit blijft dan wel een kritiek puntje. Er mag iets meer aandacht gegeven worden aan nauwkeurig controleren en schoonmaken. Omdat de klantenservice zo extreem goed is. Valt de onnauwkeurigheid van producten zelf in het niets. Uiteindelijk is het namelijk ook hun probleem als er iets niet goed is. Want ze zorgen gewoon dat het goed komt. Ik vind het dan ook net zo vervelend voor hun zelf om het terug te moeten sturen. Ik ben zelf ook ondernemer met webshops. Dus ik snap ook dat beide partijen dat niet willen. Conclusie. Het is gewoon een top winkel die je kan vertrouwen.En er zit geen enkel risico aan het bestellen op deze webshop. Extreem snelle email service. Ook bij aanpassen van mn bestelling. En net zo snel als er een probleem is. Klantenservice werkt in de avond en dat vind ik ook een pluspunt. De meeste mensen werken overdag. Ook gewoon altijd beleefd en netjes respons. Dus nogmaals die klantenservice maakt echt die vijf sterren. Ik heb een goede laptop. Er zijn veel van dit soort sites. De mogelijkheden bij samenstelling vond ik erg fijn dat dat er is. Achteraf merk ik wel dat de accuduur echt super kort is. 2 uur zonder stroom dan is hij leeg. Dan zie ik ineens dat er twee batterijen bij geleverd konden wörden. Aaah vandaar. Bij bestellen dacht ik wat moet ik met twee accus dat begreep ik niet. Nu wel. De elite folio kan twee accus hebben. Had ik dat nu maar gedaan. Tip voor diegenen die een laptop kopen met die mogelijkheid. Zeker doen! De laptop is erg licht en werkt prima.
Goede laptop voor een nette prijs
Goed
Snelle levering, laptop functioneert prima.
Wij vonden alleen dat er meer bechadigingen aan de buitenkant zaten dan verwacht bij ‘zo goed als nieuw’
Prima site beetje allenn vaag aan het begin
Prima site beetje vaag aan het begin maar is wel echt mn pakket kwam goed aan prima staat alleen mijn bevestigingsmail kwam pas 2 dagen nadat mijn pakket was bezorgd
Voor het eerst besteld bij Gobyes maar…
Voor het eerst besteld bij Gobyes maar ben heel tevreden met de aankoop en de levering
The laptop is almost like brand new and…
The laptop is almost like brand new and in a very good condition!
HP Elitebook 9480m
Ik heb een refurbished HP Elitebook 9480m besteld. Na levering bleek er een stukje kunststof van de accu bescherming afgebroken. Na 1 mailtje is er een nieuw onderdeel gestuurd. Goede service.
Aanrader!
Snelle levering en netjes verpakt, ook goed op de hoogte gehouden tijdens de verzending.
Laptop was in uitstekende staat, zeker voor de lage prijs.
Doświadczenie Trustpilot