Een top fietsenmaker, een echte vakman, die werkt in een zeer gestructureerde werkplek met een uitstekende service. Hij communiceert open en vooral eerlijk, waardoor je hem meteen in vertrouwen neemt.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snelle service en een gratis leenfiets. Normale prijzen, maar voor deze service goedkoop! Zelf heen gegaan met lekke band. Hij probeerde hem te plakken, maar dat ging niet dus heb een nieuwe binnenba... Zobacz więcej
Goede vriendelijke fietsenmaker. Een keer voor reparatie en een keer voor onderhoud geweest. Je krijgt via whatsapp netjes een kostenoverzicht zodat je zelf kan besluiten of je iets wel al dan niet l... Zobacz więcej
Aardige man, top service. Fiets kon eigenlijk pas donderdag gemaakt worden, maar konden hem al wel eerder langs brengen. Hierdoor had Guido tussendoor een plekje om eerder na mijn fiets te kijken en k... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Gezellige fiets reparatie service waar we druk sleutelen om alle reparatie’s er dagelijks door te jassen. Heeft je fiets een reparatie nodig, dan ben je bij ons op het goede adres. Geopend alleen op afspraak, dus whatsapp of bel ons op 0612707522
Dane kontaktowe
G.J. van Heekstraat 115, 7521 EB, Enschede, Holandia
- 0612707522
- info@go-fietsservice.nl
- go-fietsservice.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fix breaks and gears
Guido is friendly and efficient. He solved the problem within 24 hours, and my bike is now running perfectly.
Snelle en goede service en niet duur
Goed service
Go-fietsservice was super helpvoll en ze waren super spoedig met het hulp aan mij fiets reparatie.
Goed communicatie en ook goed nazorg van reparatie.
Guido is een ervaren fietsenmaker maakt…
Guido is een ervaren fietsenmaker maakt duidelijke afspraken van wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten ben goed geholpen groetjes Roy
Op en top vakman!
Kapotte binnen en buitenband
Mijn dochter had de binnen en buitenland kapot.
We zijn hier vanuit school langs gelopen en naar binnen gestapt.
Hij moest eerst een andere klant helpen die vanuit Hengelo kwam en en daarna deed hij de fiets van mijn dochter.
Van te voren te horen gekregen wat het ging ging kosten ( zelfs nog meerdere mogelijkheden kwa buitenband )
En binnen 45 min kon de fiets weer opgehaald worden.
Top service, betaalbare prijzen en een vriendelijke man die weet waar hij het over heeft.
Guido helpt altijd snel en goed
Guido helpt altijd snel en goed, en zeer betaalbaar. Als hij een band kan plakken voor minder dan een tientje zet hij er geen nieuwe in voor €40. De service is handig, je kunt er snel terecht en krijgt een fijne leenfiets mee.
Topper
Ik had een lekke band en ben postbezorger dus afhankelijk van mijn fiets.
Mijn binnenband is diezelfde middag nog netjes vervangen.
Topservice en betaalbaar.
Ik werd snel en vriendelijk geholpen
Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Mijn probleem werd serieus genomen en gezien. Heel blij want nu kan ik weer fietsen!
Echt een top bedrijf
Echt een top bedrijf. fietsenmaker met passie. En verstand van zaken. Bied je eerlijke prijzen en mogelijkheden aan.kortom niet twijfelen maar gewoon een afspraak maken👌🏻👌🏻
Fiets goed gerepareerd
Fiets (waar veel aan moest gebeuren) is goed gemaakt, en ik hoefde niks te betalen voor extra onderdelen die onverwacht nodig waren tijdens de reparatie!
De service is super goed
De service is super goed, fiets is altijd weer op tijd klaar. Je kunt zelf een pakket samenstellen je weet van te voren wat er aan gedaan moet worden en wat het gaat kosten. Top service.
Vriendelijk, goed werk en communicatie
Vriendelijk. Doet goed werk en communiceert duidelijk.
Echt perfect!
Deze fietsenmaker is echt een aanrader, en wel hierom:
Allereerst, de communicatie is top. Of het nou ging om het maken van een afspraak, de reparatie zelf of het ophalen van mijn fiets, alles verliep soepel.
Daarnaast is alles helder en duidelijk, vooral de prijzen en de diensten. Je weet precies waar je aan toe bent en wat het kost, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel je wilt uitgeven. En als er iets bijzonders is, sturen ze gewoon foto's van de onderdelen of problemen. Super handig!
De service is ook nog eens razendsnel.
En ze zijn flexibel met afspraken, ook 's avonds. Dat was voor mij ideaal, want ik werk de hele week overdag.
Tot slot, de eigenaar is super vriendelijk en legt alles duidelijk uit over de reparaties en wat er vervangen is.
Perfect
Heel vriendelijk, precies geholpen met wat ik wilde. Ook qua budget goed. Kon zelf beslissen welke dingen ik wilde vervangen en kreeg van te voren te horen hoeveel het zou kosten. Super service!
Uitstekende service door zeer vakkundige fietsenmaker
Uitstekende service door zeer vriendelijke fietsenmaker. Van te oren krijg ik via whatsapp een keurig overzicht van onderhoud dat er moet gebeuren, met een prijs voor elk onderdeel. Dan kies ik wat ik wil laten doen, en nog dezelfde dag wordt het voor een redelijk prijs in orde gemaakt. Aanbevolen!
Mijn ervaring met Go-fietsservice was in een woord GEWELDIG
Mijn ervaring met Go-fietsservice was zo geweldig, omdat ik erg veel vertrouwen had in de fietsenmaker, en hij vooraf een prijsopgave deed. Ook was mijn fiets heel snel klaar en was vakkundig gerepareerd. Hele vriendelijke man, en niet duur. Ik kon voor dat geld geen nieuwe fiets kopen. Ik zou mijn familie en vrienden zeker deze fietsenmaker aanraden. jolanda
Hele goede en snelle service
Altijd hele goede service en heb mijn fiets na reparatie altijd snel weer terug.
Top fietsen maker
Top fietsen maker, veel kennis en kunde en perfecte service.
Doświadczenie Trustpilot