Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden. Mijn schermpje voor de fatbike werd dezelfde dag nog verzonden. Helaas ging er iets mis bij DHL, maar dit werd direct en netjes opgelost door zonder gedoe een nieuwe op te sturen.... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik had een controller gehaald is super snel werkt goed en gekke optrek en duurde 2 dagen tot dat het binnen thuis kwam maar aleen die lavancier moet gefixt worden ik moest wel 1 maand wachten.

Oceniono na 5 z 5

Mijn pakket was zoekgeraakt, maar Fatmotion heeft dit uitstekend opgelost en alles vergoed. De service is echt top: betrouwbaar, klantgericht en oplossingsgericht. Ze zorgen dat je altijd geholpen w... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami rowerowymi

Napisane przez firmę

FatMotion is dé specialist in fatbike onderdelen en accessoires in Nederland. Wij combineren passie, snelheid en innovatie om u de beste kwaliteit te bieden. Van krachtige motoren tot premium remsystemen en slimme displays: bij ons vindt u alleen zorgvuldig geselecteerde producten die écht werken. Wij staan voor directe levering, eerlijk advies en scherpe prijzen. Meer power, meer controle, meer fun — dat is FatMotion. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Napisz recenzję

Give away controller

25 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Mooie klantenservice echt een 10/10 ik…

Mooie klantenservice echt een 10/10 ik heb het product niet op tijd ontvangen omdat het niet op voorraad was maar ik heb compensatie daarvoor gekregen ze hadden begrip getoond en ik heb het product netjes gekregen

22 czerwca 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Heel snel geholpen. Goede service, vriendelijke communicatie en alles netjes geregeld. Zeker een aanrader!

22 czerwca 2026

Top winkel

Top winkel! Super betrouwbaar en snelste levering. Ik had mijn controller besteld en 20 minuten later was die al verpakt. Het word heel netjes verpakt. Klantenservice ook top, ik stelde een vraag en 2 minuten later werd er al op geantwoord. Bestel hier zeker!

20 czerwca 2026

Odpowiedź od Fatmotion

Bedankt voor uw geweldige review! ⭐️ Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle verzending en onze service. Wij waarderen uw vertrouwen in FatMotion en staan altijd klaar om te helpen.

Zeer tevreden 100%

De klantenservice is goed bereikbaar, reageert snel en geeft duidelijke antwoorden. Ook het product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Betrouwbaar bedrijf dat doet wat het belooft. Zeker een aanrader.

17 czerwca 2026

Odpowiedź od Fatmotion

Bedankt voor uw mooie review! ⭐️ Ondanks het DHL-probleem zijn we blij dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen. Veel plezier met uw scherm en bedankt voor uw vertrouwen in FatMotion.

Goed geholpen en snel geleverd

Goed geholpen en snel geleverd

8 czerwca 2026

Odpowiedź od Fatmotion

Bedankt voor uw review en de 5 sterren! ⭐️ Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij FatMotion.

Goed! 5 sterren

Super goed!

Klantenservice is echt nice.
Ze helpen je echt overal mee

Super goede prijs!

3 czerwca 2026

Odpowiedź od Fatmotion

Bedankt voor uw mooie review en de 5 sterren! ⭐️ Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en prijzen. Wij doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens bij FatMotion!

Odpowiedź od Fatmotion

Bedankt voor uw review! ⭐️ Fijn om te horen dat uw bestelling snel is aangekomen. Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Bedankt voor uw vertrouwen in FatMotion.

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke en makkelijke site en super…

Duidelijke en makkelijke site en super snel geleverd

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Fatmotion

Bedankt voor uw mooie review! ⭐️ Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt en dat uw bestelling snel is geleverd. Wij waarderen uw vertrouwen in FatMotion en helpen u graag weer in de toekomst.

Info via WhatsApp …

We hadden de verkeerde controller besteld en zijn via WhatsApp vriendelijk en behulpzaam geholpen zodat we een andere controller konden bestellen. En deze paste gelukkig wel!

2 maja 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej