Podsumowanie recenzji
Na podstawie recenzji, stworzone przy użyciu AI
O czym najczęściej mówią ludzie
Na podstawie poniższych recenzji
Strata czasu,pieniędzy i nerwów
Czas oczekiwania ponad 3 godziny o prośbę zwrotu pieniędzy i anulowanie zamówienia dostajesz informacje ze anuluje ale bez zwrotu. Niestety nie jest to jednarazowa sytuacja bo dzieje się tak od 3 miesięcy. Jeśli nie macie na tyle ludzi to np nie przyjmujcie tyle zamówień albo znajdźcie inne rozwiązanie a nie naciągajcie i oszukujcie ludzi. Mocno nie pozdrawiam
Wczoraj zamówiłem zakupy w Golvo na…
Wczoraj zamówiłem zakupy w Golvo na kwotę 160zl paragon został wystawiony na kwotę 84zl ponieważ nie było wszystkich artykułów jednak kurier zabrał pełną kwotę 160zl sytuacja została zgłoszona do saportu jednak zapory się nie odzywa.
Następnego dnia sytuacja się powtórzyła zamówiono zakupy na kwotę 90zl produktów nie było a paragon został wystawiony na kwotę 40zl kurier domagał się pełnej kwoty i zgłosił to do swojego saportu następnie zadzwoniła do mnie infolinia informując mnie o tym że mam zapłacić pełną kwotę opowiedziałem o sytuacji z Dnia wcześniejszego konsultant poinformował mnie o tym żeby to zgłosić może zaznaczam moze pieniądze zostaną zwrócone sprawa została zgłoszona jednak brak odpowiedzi z ich strony
To jest jakaś tragedia
To jest jakaś tragedia. Zamówienie złożone około godziny 19:00 co chwilę zmieniany czas dostarczenia zamówienia. Aż do zamknięcia knajpy. Nadal info że zamówienie jest przygotowywane gdzie punkt już dawno zamknięty. Mamy 22;00… Zamówienie nie dotarło. Wystarczy napisać że nie dostarczymy i ja bym sobie zamówiła od konkurencji. Zostaliśmy bez jedzenia bez informacji a Pani na infolinii nic nie wie i nie ogarnia totalnie co się dzieje. Niestety przechodzę do konkurencji. Nie pozdrawiam
Coraz gorzej w kierunku dramatu
Było dobrze. Aż poprawili, czyli zrobili upgrade aplikacji.
Glovo.pl jest organizacją o najbardziej ukrytej strukturze i nie wiadomo z kim się kontaktować i do kogo zanosić skargi i uwagi. Kontakt z botami w samej aplikacji kompletnie mija się z sensem i celem, a panie, które się zgłaszają w reakcji - o ile w ogóle żywe - nic nie mogą, poza zdawkowym serwisowym small talkiem.
A w glovo dzieje się źle i coraz gorzej. Słusznie lub nie kojarzę moment załamania z chwilą, w której wprowadziliście Państwo rewolucyjną i rewelacyjną modernizację aplikacji dodając m.in. niezwykle ważną animację płatności kartą. Zaznaczam, że z powodu słabego wzroku korzystam raczej z aplikacji webowej, niż mobilnej, która też jest bardzo słaba funkcjonalnie.
Obecnie sytuacja wygląda tak, że glovo jest usługą na której nie można polegać, bo albo nie pokazuje otwartych sklepów - być może z powodu braku kurierów, albo komunikuje, że sklepy są zamknięte do następnego dnia.
A jak już uda się rozpocząć składanie zamówienia, to okazuje się, że lista towarów dostępna poprzez glovo nie pokrywa się z tym, co jest w sklepie internetowym danej sieci, a na koniec zlecenie znika, nawet w momencie dokonywania płatności.
Czyli podsumowując: albo sklepy są zamknięte albo nie ma w nich towarów, albo nie można dokonać zamówienia, bo zamówienie znika i trzeba sprawdzać, czy opłata została pobrana. Korzystanie z glovo przypomina w tej chwili rosyjską ruletkę, nigdy nie wiadomo w której komorze jest nabój. To koszmar i zróbcie z tym coś, bo tracicie wiarygodność.
Nie polecam!
Kurier z ograniczeniem umysłowym, nie doczytał, nie dopytał, dostarczył zamówienie komuś innemu, arogancka obsługa czatu, od razu usunęłam aplikacje, żeby już więcej nie korzystac, jest dużo innych możliwości
Kurier z barierą jezykowa kliknal ze…
Kurier z barierą jezykowa kliknal ze moje zamowienie bylo zartem przez co stracilismy srodki (oplacone) i nie dostalismy zamowienia. Tragedia! Nie ma kontaktu telfonicznego z glovo. Ta firma powinna zwijać manatki jak nie potrafia realizowac zamowien i zatrudniaja ludzi bez zadnych kompetencji.
dostałem kod rabatowy na Glovo prime w…
dostałem kod rabatowy na Glovo prime w apce ale w odróżnieniu do innych aplikacji ten kod po missclicku na ekranie znika. Napisałem na support OD RAZU a ten odpisał mi po 3 dniach, że zbyt wiele czasu minęło a te promocje są czasowe.
Zamówiłem jedzenie przez Glovo.
Zamówiłem jedzenie przez Glovo.
W zamówieniu mięso okazało się surowe w środku.
Zareklamowałem w Glovo.
Reklamacja została odrzucona..
Widzę, że nic się nie zmieniło
Widzę, że przez tyle lat nic się nie zmieniło!!!
Dzisiaj założyłam zamówienie poprzez tę śmieszną aplikację w Biedronce, oczywiście nie było żadnego powiadomienia, że nie ma jakiś artykułów, więc byłam przekonana, że będą wszystkie. Jakie było moje zdziwienie jak już kurier przyjechał i patrzę a a tam połowy produktów nie ma. Oczywiście on nic nie wie.
Okazało się, że Biedronka nie miała wszystkiego na stanie, ale oczywiście nie można było o tym poinformować na etapie zamawiania, tylko dopiero jak już płatność została dokonana. Poza tym w aplikacji jest napisane, że za brakujące produkty nie pobrano opłaty co jest wiertutną bzdurą, bo pobrało całą kwotę.
Tak więc paragon jest na nieco ponad 40 złotych, natomiast z konta wzięło ponad 100 zł.
Oczywiście wszystko zgłosiłam do obsługi (a w ogóle co to za porządki, że mają support tylko w aplikacji, tak duża firma i nie ma żadnej infolinii, to jest jakiś skandal!) ale zobaczymy ile to teraz będą rozpatrywać.
Cwaniaki za pięć groszy, nawet jeśli oddadzą tę kasę, to pewnie będą trzymać jak najdłużej. Powinno to zostać zgłoszone do KNF i właśnie się zastanawiam czy tego nie zrobię!!!
W dniu dzisiejszym dokonałam zamówienia…
W dniu dzisiejszym dokonałam zamówienia kurier przywiózł Zamowinie ale nie miała jak wydać pełnej reszty miała za chwilkę wrócić poprosił o numer telefonu żeby mógł sie skontaktować zrobił sobie zrzut ekranu z moim numerem i do tej pory się nie skontaktowal. Bardzo bym prosiła o to żeby kurier wykasował mój numer telefonu
Zamówiłem jedzenie już ponad godzinę…
Zamówiłem jedzenie już ponad godzinę temu, niestety na aplikacji czas dostawy się jeszcze zmienia i trzeba czekać dłużej. Nie ma nawet możliwości anulowania zamówienia, przyjechali brudasy zza granicy zarabiać pieniądze a nawet dupy nie chce im się ruszyć . Nigdy więcej nie zamówię nic na glovo .pozdro nara
Wielokrotnie zamawiałam jedzenie…
Wielokrotnie zamawiałam jedzenie dowożone przed Glovo. Za każdym razem coś jest nie tak…Dzisiaj kurier błądził po mieście, którego najwyraźniej nie zna, szukając adresu dostawy. Czekałam na zamówienie blisko 2 godziny. Przyszło zimne i zalane coca cola. Nieprofesjonalna obsługa, kurier stał nie mogąc dodzwonić się do szefostwa. Po prostu wstyd.
Takiej sytuacji jeszcze nie miałam
Takiej sytuacji jeszcze nie miałam, choć zawsze są problemy z zakupami z Biedronki.
Połowa produktów o wartości prawie 200 zł w ogóle nie dotarła... zamówienie oznaczone jako dostarczone, a obsługa klienta w ogóle nie odpisuje...
Przy takiej kwocie,czuję się naprawdę okradziona. Pomijam fakt, że nie miałam co jeść xD do tej pory notoryczny brak lub zamienianie produktów było jako tako rozwiązywane, ale teraz nawet nie da się skontaktować z obsługą...
Kurierzy ciągle robią przystanki po inne zamówienia, dlatego najczęśniej jedzenie przyjeżdża zimne
Nie ważne czy daję dodatkowy napiwek, czy nie algorytm kieruje kurierów jeszcze po inne zamówienia po drodze, dlatego jedzenie dociera najczęściej zimne. Jestem bardzo zawiedziony, a aplikacja wprowadza w błąd i nie pozwala już nic po złożeniu zamówienia zrobić, nawet nie umożliwia wyrazić niezadowolenia, nie można anulować napiwku, gdyż trzeba go zapłacić z góry, gdy się jeszcze nie wie, że jedzenie będzie podróżować przez pół miasta, można jedynie sprawdzić gdzie jest Twoje zamówienie i kliknąć "ROZUMIEM". Ostatni raz korzystam i kategorycznie odradzam! Tendencyjne działanie.
Obsługa klienta nie istnieje.
Zamówienie za 200 zł zostało odebrane przez kuriera… i oznaczone jako dostarczone. Nigdy nie zobaczyłem swoich produktów spożywczych ;) Reklamacja zgłoszona i od 3 dni cisza. Obsługa klienta nie istnieje. Pieniądze oczywiście zostały pobrane.
Zmówiłem pizze
Zmówiłem pizze, po ok 50 min została dostarczona, tylko zupełnie zimna. Rozumiem że jest zimno bo zima, ale od pizzerni do mnie jest rzu beretem. Inaczej smakuje pizza odgrzewana..
Brak pomocy i nawet chęci pomocy przez…
Brak pomocy i nawet chęci pomocy przez obsługę by zmienić adres zamówienia, pomyłki się zdarzają, fajnie jakby dało radę w trakcie je naprawić, a tak to tylko "wzruszenie ramionami" i, że nic nie da się zrobić, dzięki takim metodom tracicie kolejnych klientów.
Zamówiłem w McDonald's dwa razy
Zamówiłem w McDonald's dwa razy. Otrzymałem SMS-a, że zamówienie zostało dostarczone, a pieniądze pobrane, ale samo zamówienie nie dotarło.
Kurier nie przyjechał
Kurier nie przyjechał, zamówienie nie było dostarczone. Zamówienie było oznaczone jako dostarczone. Support nic nie zrobił. Pieniędzy nikt nie zwrócił.