Lækkert produkt, som man tydeligt kan mærke er lavet og pakket med omtanke og kærlighed. Man føler sig ligeså unik som smykket man modtager, når man bestiller hos Glasstyk. Og så kan man ovenikøbe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig smukke og unikke smykker, der er for alle os som elsker havet, men også for dem, der bare ønsker sig noget fint og enestående. De kommer desuden i en sød og bæredygtig indpakning. Jeg els... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk smukke smykker og ekstra god service. Jeg havde fået et par øreringe, hvor der var stor forskel i farven på glasset og der tilbød de at rette smykket uden nogen betaling. Virkelig skønt og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtigt fin dialog om hjælp til at finde glas fra et sted man har særlig kær - som bliver til de fineste smykker..
Glasstyk - Sea Glass Smykker. Velkommen til Glasstyk, hvor vi skaber unikke smykker med en naturlig historie og en stærk forbindelse til naturen. Vores kollektion udspringer af havglas, der over tid er blevet formet og poleret af havets kræfter. Vi lægger stor vægt på at udtrykke vores fokus på bæredygtighed gennem vores designs. Vores smykker er skabt med omhu og dedikation, og vi anvender nøje udvalgte materialer såsom kirurgisk stål, 925 sterling sølv og 18kt guldbelægning for at sikre langvarig kvalitet. Glasstyks smykker bærer en del af naturens magi med sig. Gennem vores unikke designs ønsker vi at bringe naturens skønhed tættere på dig. Udforsk vores kollektion og oplev smykker, der både er en hyldest til havets gådefulde historie og en påmindelse om vores fælles ansvar for at bevare naturen.
Hørgårdsvej 47G, 8240, Risskov, Dania

Super lækre smykker 🫶 fan af service og kommunikation 👌🏻

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Nem hjemmeside at handle på pakken kom som lovede kan helt klart anbefale andre at handle her da ikke 2 smykker er ens de er meget flotte og vil handle her igen

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Jeg har før købt smykker hos Glasstyk, og det er altid en fornøjelse! Smykkerne er SÅ smukke, helt unike og med fokus på bæredygtighed. Desuden er det til priser som alle kan være med på og så er der bare en fantastisk service altid! Jeg er før blevet hjulpet med rabatkoder og der er blevet lavet smykker fra tidligere kollektioner som jeg ikke nåede at få fat i- det er bare med at spørge om de har materialerne til det!
Denne gang var der problemer med dao, med det samme jeg skrev til Glasstyk tilbød de at lave smykkerne igen (selvom det var blevet udsolgt på hjemmesiden) og har endda lagt ekstra sæt øreringe i til en værdi af 600kr. 😍 Jeg har ikke en finger at sætte på dem! Kæmpe anbefaling herfra!

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Jeg fik en halskæde i julegave, som der desværre var fejl i. Det skrev jeg, og der blev svaret hurtigt tilbage trods juledage😻 Jeg fik den bedste service, samt sendt et armbånd med som undskyldning❤️ Mange anbefalinger herfra

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Jeg elsker designet. Jeg elsker æstetikken. Jeg elsker bæredygtigheden. Hver pakke er pakket så flot og med ægte kærlighed! Tusind tak Glasstyk 🖤

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Smykkerne var som på billedet. Meget smukke! Samt pakket ind i en fin lille æske ❤️ en virkelig god oplevelse at handle med Glasstyk.
Hurtig levering osse. Anbefaling herfra

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Alt var egentlig bare lige som det skulle være, og så kom smykket i en hyggelig indpakning, hvilket jo bare er et plus.

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Jeg har købt jeres adventskalender, og da jeg modtager den er den pakket fantastisk flot ind med gran, juleslik og det hele. Wow - altså. Jeg glæder mig til at give den på søndag.

Herligste produkter.
Dette køb vakte glæde som en sød værtindegave.
Topdollar service igen igen hos Anne og Emma.

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Fantastisk smukke smykke og en lige så fantastisk kundeservice!
Kan kun meget varmt anbefale Glasstyk

Odpowiedź od Glasstyk I/S
At købe fra Glasstyk var en nem og succesfuld oplevelse. Konceptet er genialt og jeg kommer helt sikkert til at handle fra jer igen. Min forlovede blev utrolig glad da jeg gav hende jeres Zakynthos halskæde i morgengave. Et smukt smykke til en smuk pige. Mere kan jeg ikke forlange.

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Så flotte smykker. Elsker konceptet.
Det eneste jeg kunne ønske mig, var at man kunne se længde på halskæderne, og eventuelt med mulighed for selv at kunne vælge længde.
Bestilte onsdag og de blev leveret i pakkeshop i dag, søndag. Meget tilfreds.

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Sindssygt smukke smykker, lækker kvalitet og fedt nyskabende koncept bag smykkerne. OG kæmpe plus de er vandfaste og kan gøres personlige

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Jeg har lært jeres smukke, bæredygtige og vandindspirerede smykker at kende hos Blue Spirit surfbutikken i Ebeltoft. Det betyder meget for mig personligt, at I er ved at gå over til kirurgisk stål med 18kt guldbelægning. Skønt at det også betyder at smykkerne holder længere og er vandfaste.

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Glasstyk leverede en fin service, hurtig forsendelse og lækre smykker. Jeg synes rigtig godt om idéen, da jeg selv er opvokset ved havet og har fundet sandslebet glas og samlet dem i glasflasker. I starten syntes jeg at kæden var for kort, og jeg måtte sætte den i den yderste ring. Jeg klagede over dette, men fik af Glasstyk straks tilbudt, at jeg kunne få den gjort længere. Super flot service!!! Men faktum er, at jeg valgte IKKE at få den forlænget. For efter nogle dages brug, kunne jeg godt se, at det var ok. Vedhæng lægger sig rigtig flot og jeg har vænnet mig til at have en lidt tungere kæde tættere på halsen. Det var bare lige noget jeg skulle vænne mig til. Jeg vælger at nævne det her, da det måske også er noget andre købere vil opleve.
Når jeg læser deres beskrivelser til smykkerne, bemærker jeg stavefejl. Det giver mig indtrykket af, at det er gået for hurtigt eller manglende fokus/bevidsthed om dette. Det betyder noget for mig som køber, at der er styr på grammatikken. Jeg må tilstå, at det kunne få mig til at fravælge et køb. Men det er i hvert fald ikke gået ud over kvaliteten og den gode service ;)

Odpowiedź od Glasstyk I/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.