Super udvalg af lækre gaveæsker - som gjorde det nemt og hurtigt at finde en god gave til en fødselsdag. De er super gode til at pakke gaven flot ind. Nem og overskuelig hjemmeside, og derigennem gans... Zobacz więcej
Jeg fik en gaveæske fra Giftdeluxe med en champagneportvin og en lækker bog med cocktail opskrifter baseret på bobler. Virkelig lækker kasse! Den var rigtig flot pakket og fremstod virkelig som en luk... Zobacz więcej
10/10 Service og kommunikation i top. Virkelig flotte og gennemtænkte produkter og sammensætninger. Jeg fik en babyshower quizbox, som var et KÆMPE hit. Kæmpe anbefaling, hvis man mangler lege t... Zobacz więcej
- Sklep z podarunkami
- Dostawca prezentów firmowych
- Sklep z koszami upominkowymi
- Sklep z wyposażeniem domowym
Hos Giftdeluxe finder du flotte sammensatte gaveboxe med alt fra vin og delikatesser til lækre produkter. Vi sørger for et flot kort med din egen personlige hilsen, samt flot og fyldig indpakning uden merpris. Alle vores gaveboxe er pakket så de fremstår præsentabelt og kan sendes.
Marsvænget 83, 6710, Esbjerg, Dania
- info@giftdeluxe.dk
- giftdeluxe.dk
Beundringsværdige og prisvenlige gaver, underholdning og med et personligt Touch
Først og fremmest påskønner jeg en dansk virksomhed, som sælger lækre kvalitets produkter til en fornuftig pris. Dernæst er det vidunderligt at mærke engagementet og interessen fra virksomheden, igennem de mange flotte detaljer, som produkterne indeholder. Det personlige kort til gaven, måden gaven er pakket ind på og så måden indholdet i gaven er sammensat/opstillet på - er helt unikt og virkelig indbydende.
Beundringsværdigt var det og blev samtidig ret stolt over, hvordan barselsgave og babyshower underholdningen fremstod, da min gravide veninde skulle overraskes med en babyshower ❤️
Ville ikke kunne have pakket en gave nær så fint ind og have fundet på en underholdning, til samme pris.

Odpowiedź od Giftdeluxe