Getgasper Recenzje 170

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Nej men, ni vet när ett företag har sjukt bra recensioner och man känner att det nog är fejk? Inte fejk! Har aldrig somnat såhär fort, och sover inte så djupt att jag är rädd för barnens skull (hej an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gäsper har gjort underverk med min sömn. Jag slipper långa ångestfyllda vakentimmar på sennatten. Jag somnar oftast som en stock, men det är när jag vaknar vid 3-4-tiden och går på toan som det har va... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag var tveksam i början, men valde att prova en burk "månar". Läste instruktionen och väntade på effekt.....och kände efter 30 minuter hur kroppen slappnade av jag började bli sömnig. Placebo? Vet in... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag testade Gäsper efter år av ett sovmönster där jag vaknar upp flertalet gånger varje natt. Produkterna levererades snabbt, och under mina veckor då jag testade produkten fick jag otroligt professio... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

GÄSPER offers natural, powerful sleep solutions that help you fall asleep faster, stay asleep longer, and wake up refreshed — without grogginess the next day. Our products combine melatonin with ingredients like L-theanine, GABA, and Ashwagandha to support deep relaxation and recovery. We’re a bold, caring, and fun brand making sleep support modern, easy, and effective.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Finally I can fall asleep

Very good products (I have troubles falling asleep but not with their products), and fast shipping! I recommend!

2 września 2025

Odpowiedź od Getgasper

We’re so happy to hear that Gäsper helps you fall asleep more easily and that your order arrived quickly. Your recommendation means a lot to us 🌙😴

Oceniono na 5 z 5

Efter att ha haft svårt att somna…

Efter att ha haft svårt att somna länge, och inte sovit gott heller så gav jag gäsper en chans. Och nu somnar jag inom 10 minuter och sover gott hela natten, känner mig utvilad och fräsch. Jag rekommenderar detta till alla jag pratar med och många påbörjar sin resa nu. Om du tvekar som jag gjorde, ta chansen för du kommer inte ångra dig!
/Astrid

31 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jag sover hela natten utan avbrott

Jag sover hela natten utan avbrott! Kanon!!

16 lipca 2025

Odpowiedź od Getgasper

Så härligt att höra! 💜 Tack för att du delar din upplevelse – precis så vill vi att Gäsper ska fungera 💤✨ Vi önskar dig många fler nätter av ostörd och djup sömn 🌙💫

Oceniono na 5 z 5

I had insomnia for tha last 20 years…

I had insomnia for tha last 20 years and tried everything legal and not so legal, but nothing works in the long run, one tiny gäsper helps for me to start feeling sleepy and can get to bed to rest and not swirl around in the bed from side to side, i cant sleep all night yet, but hope when the body catch up all missed sleeping, it can go down all night, but for someone whos alwaya turned araound look at the watch every 5 min, im so thankful for the peace to at least feeling sleepy and calm

27 maja 2025

Odpowiedź od Getgasper

Wow, thank you so much for sharing your story 🙏💜 We truly understand how tough it must have been after so many years of insomnia. We’re so glad that Gäsper has brought you calm and the feeling of sleepiness again. We hope your body soon catches up and gives you those full nights of deep sleep 💤

perfect

perfect! helps me sleep a little better then before

19 sierpnia 2025

Odpowiedź od Getgasper

So happy to hear that! 💜 Even small improvements in sleep can make a big difference. Wishing you many more restful nights 🌙✨

Oceniono na 5 z 5

At least 90 %, sleep quality…

With Gäsper sleeping-kit I get at least 90% sleep quality according to the app: Sleep Cycle. Feels fine. Feel good. God sleep is vital for me.

13 sierpnia 2025

Odpowiedź od Getgasper

That’s wonderful to hear! 🌙💜 So glad your sleep quality has improved so much – good sleep really is the foundation for everything. Thank you for sharing 🙏

Sover bra med gäsper

Sover bra med gäsper! Beställt för andra gången.

19 sierpnia 2025

Odpowiedź od Getgasper

Vad roligt att höra! 💜 Tack för ditt förtroende och för att du beställt igen – sov gott 💤

Oceniono na 5 z 5

En måne som ger trygghet!

Det är underbart att veta att man kommer att somna!
För det gör man med Gäsper. Det enda jag har att önska vore att Gummi-månarna var sockerfria, så man slapp borta tänderna efter man tagit den...
Annars, inget att klaga på! Tveka inte - bara sov gott!

13 sierpnia 2025

Odpowiedź od Getgasper

Så fint att höra 💜 Att veta att man kommer att somna är verkligen en trygghet. Vi tar med oss din feedback om sockerfria gummies – tack för tipset 🌙✨

Riktigt bra produkt!

Riktigt bra produkt! Var tveksam men jag blev trött och sömning fortare men dock inte märkt av att jag blivit pigg på morgonen!

26 lipca 2025

Odpowiedź od Getgasper

Tack för din ärliga feedback 💜 Så bra att höra att du somnar snabbare och vi hoppas att känslan av piggare morgnar också kommer framöver 💤

Oceniono na 4 z 5

Fungerar jättebra för dottern som har…

Fungerar jättebra för dottern som har svårt att somna. Hade önskat även gummies med lägre dos (3mg)

21 lipca 2025

Odpowiedź od Getgasper

Så fint att höra att det fungerar bra för din dotter 💜 Tack också för din feedback om en lägre dos i gummies, vi tar det vidare 🌙✨

Funkar jättebra

Funkar jättebra. Sömnproblem i många år p.g.a diverse operationer. Gäsper gör insomningen lättare och vaknar man på natten somnar man om igen. Tack Gäsper!

12 lipca 2025

Odpowiedź od Getgasper

Tack för att du delar 💜 Vi är så glada att Gäsper kan göra skillnad även efter många års sömnproblem. Att somna lättare och kunna somna om på natten betyder så mycket 💤

Bin mit dem Produkt sehr zufrieden

Bin mit dem Produkt sehr zufrieden
Schlafe viel schneller ein und vorallem wieder durch🙏

4 lipca 2025

Odpowiedź od Getgasper

Vielen Dank für dein Feedback! 💜 So schön zu hören, dass du schneller einschläfst und auch wieder durchschlafen kannst 🙏 Schlaf gut 🌙✨

Endlich wieder gut schlafen

Es ist ein gutes Gefühl, wenn man abends eine kleine Tablette und dazu noch ein Gummy Moon zu sich nimmt und dann wunderbar schlafen kann! Es hilft wirklich überzeugend gut.
Kann man nur empfehlen!!

3 lipca 2025

Odpowiedź od Getgasper

Das freut uns riesig! 💜 Genau so soll es sein: einfach nehmen und wunderbar schlafen 💤 Danke für deine Empfehlung! 🌙✨

Riktigt bra

Riktigt bra. Gör en lugn och avslappnad 😌

10 lipca 2025

Odpowiedź od Getgasper

Härligt! 💜 Tack för att du delar, så fint att höra att Gäsper gör dig lugn och avslappnad 😌🌙

Fungerar jättebra

Fungerar jättebra. Jag gillar bäst att den även innehåller 5 htp och Ltheanin, allt jag behöver för natten i ett.

9 lipca 2025

Odpowiedź od Getgasper

Vad roligt att höra! 💜 Vi håller helt med – 5-HTP och L-theanin är fantastiska ingredienser för att stötta både sömn och välmående 🌙✨

Oceniono na 5 z 5

Har löst alla mina insomningsproblem

Har löst alla mina insomningsproblem. Fungerar precis som utlovat; somnar inom 30 minuter.

1 lipca 2025

Odpowiedź od Getgasper

Underbart! 💜 Tack för att du delar, vi blir så glada att höra att dina insomningsproblem är borta och att det fungerar som utlovat 💤

Oceniono na 5 z 5

Funkar jättebra för mej..

Bra och snabb leverans..fick varorna ett par dagar senare
Med vänlig hälsning Conny Axberg 451020-0555

8 lipca 2025

Odpowiedź od Getgasper

Tack Conny! 💜 Vad fint att höra att leveransen gick snabbt och smidigt. Sov gott 🌙✨

Oceniono na 5 z 5

Verkligen funkar och lätt att ta.

Verkligen funkar och lätt att ta.

6 lipca 2025

Odpowiedź od Getgasper

Så härligt! 💜 Vi blir glada att höra att det fungerar bra och är enkelt att ta, precis som det ska vara 💤

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej