Nej men, ni vet när ett företag har sjukt bra recensioner och man känner att det nog är fejk? Inte fejk! Har aldrig somnat såhär fort, och sover inte så djupt att jag är rädd för barnens skull (hej an... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Gäsper har gjort underverk med min sömn. Jag slipper långa ångestfyllda vakentimmar på sennatten. Jag somnar oftast som en stock, men det är när jag vaknar vid 3-4-tiden och går på toan som det har va... Zobacz więcej
Jag var tveksam i början, men valde att prova en burk "månar". Läste instruktionen och väntade på effekt.....och kände efter 30 minuter hur kroppen slappnade av jag började bli sömnig. Placebo? Vet in... Zobacz więcej
Jag testade Gäsper efter år av ett sovmönster där jag vaknar upp flertalet gånger varje natt. Produkterna levererades snabbt, och under mina veckor då jag testade produkten fick jag otroligt professio... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
GÄSPER offers natural, powerful sleep solutions that help you fall asleep faster, stay asleep longer, and wake up refreshed — without grogginess the next day. Our products combine melatonin with ingredients like L-theanine, GABA, and Ashwagandha to support deep relaxation and recovery. We’re a bold, caring, and fun brand making sleep support modern, easy, and effective.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Sover bättre
Try it
Try it ! It worked for mee!🙂
It helps you to relax and become sleepy and you sleep Good all night!
Gäsper really Works!
Fungerar bättre än jag trodde det…
Fungerar bättre än jag trodde det skulle göra 👍
Fungerar!
Jag tycker det hjälper bra, framför allt med insomningen. Har provat andra melatoninprodukter som jag inte tycker hjälpt, men sugtabletten + en gummy moon får mig alltid att somna snabbt
God service, bra produkter
Snabb hjälp i kundtjänst trots att det var helg. Gummiemoonsen hjälper min dotter att somna snabbt. Från att ha legat i flera timmar för att kunna somna. Till att somna på under 30min och sova hela natten.
Ett minus att dem är ganska dyra. Men man får passa på när det är rabatt.
Has helped me greatly in falling asleep…
Has helped me greatly in falling asleep quickly. Previously it took me +2 hours every time to fall asleep, now it takes about 20-30 minutes. This means I feel much more alert during the days.
Har tagit Prpoavan i många år
Har tagit Prpoavan i många år, men känner att de haft sämre effekt senaste tiden.
Då provade jag Gäsper, både tabletten och gummy moons, och jag tycker jag sover stabilare under naten med dem.
Jag har fortfarande inte en perfekt sömn, men det är åt rätt håll iallafall!
Getgasper helps me to sleep quicker and…
Getgasper helps me to sleep quicker and deeper! I”m so greatful!//Annette
Det fungerar bra
Det fungerar bra.
Blir lugnare, kan mera styra undan mina tankar, vilket gör det lättare att komma till ro.
Är särskilt förtjust i sugtabletterna
Early bird klantade sig. Getgasper ordnade upp det snabbt!
Early bird levererade mitt paket någonstans där jag inte kunde hitta det. Men jag fick snabb proffsig hjälp från Getgasper, nytt paket skicket till mig med annat företag, och redan samma dag. Tack!🤩
Gäsper är min nya följeslagare
Gäsper har räddat min nattsömn. Jag har tagit Gäsper i ca 2 år och sover som en stock varje natt. En positiv bieffekt är dessutom att jag drömmer väldigt ofta, vilket jag inte gjorde förut. En liten sugtablett en halvtimme innan läggdags och ibland en gummymoon om man är lite uppspelt är allt som behövs.
Jag kan verkligen rekommendera Gäsper. Den har gjort stor skillnad för mej som hade väldigt svårt att somma och gå ner i varv tidigare. Ett liv före Gäsper och ett piggare liv efter Gäsper.
Snabb leverans. Superbra produkter. Sover så mkt bättre nu.
Fungerar förvånande bra
Fungerar förvånande bra. Har redan köpt flera gånger och kommer fortsätta använda produkten.

Good experience!
Bad sleep for many years. Tried Gasper for the first time about six months ago, and slept better than ever.

Odpowiedź od Getgasper
Great product that do the trick
Great product that do the trick. It helps me to sleep better without any day-after-side-effects. Have been using it for almost a year now.

Odpowiedź od Getgasper
Gäsper fungerar verkligen för mig
Gäsper fungerar verkligen för mig. De kvällar jag känner att jag inte kommer somna tar jag en gummy moon och sover så gott! Supernöjd 👍

Odpowiedź od Getgasper
Snabb leverans och produkter som…
Snabb leverans och produkter som verkligen fungerar!☺️

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.