Een leuk terrarium knock down gekocht voor ons nieuw hamstertje! Met allerlei leuke hamsterscape spulletjes, enfin. Alles erop en eraan! Alles was heel voorzichtig ingepakt en compleet. Zeer vlotte le... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De spullen waren netjes verpakt, en er zat ook wat extra's bij. 1 ster minder omdat de bestelling niet zoals gezegd op de website (voor 17:00 besteld is de volgende dag binnen), want de bestelling kwa... Zobacz więcej
Ik bestel kattenbakvulling, heerlijke geuren, met 2 katten hoef ik maar 1x per 2 weken de bak te verschonen. Géén steentjes meer buiten de kattenbak. Goede prijs, snelle levering dus perfect!
Zeer onprofessionele en onschofte klantenservice. Pakket besteld en werd niet geleverd. Kan gebeuren, moet wel even opgelost worden. Telefonisch niet bereikbaar en vanwege drukte antwoord op mails o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Queenies is dé specialist op het gebied van knaagdierbenodigdheden en staat bekend om het leveren van hoogwaardige producten voor kleine huisdieren. Wij bieden een breed assortiment aan natuurlijke en veilige producten die bijdragen aan het welzijn van knaagdieren. Een van onze specialiteiten is het ontwerpen en produceren van maatwerk knaagdierenverblijven. Deze verblijven worden volledig afgestemd op de behoeften van zowel de dieren als hun eigenaren, met oog voor comfort, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij actief als groothandel in Tofu Cat Litter, een milieuvriendelijke kattenbakvulling gemaakt van biologisch afbreekbare tofu. Onze Tofu Cat Litter combineert uitstekende geurabsorptie met duurzaamheid, waardoor het een populair product is in zowel dierenspeciaalzaken als tuincentra. Bij Queenies staat dierenwelzijn, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij streven ernaar om innovatieve, veilige en duurzame producten aan te bieden die bijdragen aan een gezond en gelukkig dierenleven.
Dane kontaktowe
Ambachtenstraat 19, 4731 RE, Oudenbosch, Holandia
- (+31) (0)85 - 25 00 287
- info@gerbilshopqueenies.nl
- gerbilshopqueenies.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Super fijne winkel voor hamster spullen…
Super fijne winkel voor hamster spullen :)
Perfecte service
Perfect en heel snel afgeleverd. Normaal haal ik mijn bestelling op omdat bedrijf in de buurt zit maar vanwege ontbreken auto was dat niet mogelijk. Op de dag van bestelling hebben ze het zelf eind van de meidag gebracht. Dat is nogeens een uitstekende service. Verdienen meer dan 5 sterren
Retour ging mis.
Retour ging mis.
Door de vernieuwing van postnl gaan pakketjes standaard naar een pakket punt .
Tenzij je zelf aangeeft ( en extra betaalt ) gaat het naar een huisadres.
Dit laatste wist ik dus niet.
Pakket terug gestuurd ( naar een pakketpunt) €14 betaalt aan verzendkosten want je moet zelf de verzending betalen .
Stuur ik een mail dat het op het pakket punt klaar ligt.
Willen ze het niet ophalen .
Pakket is weer terug bij mij na 2 week .
Kan het weer retour sturen wat mij weer €14 kost.
Dan ben ik duurder uit dan wat ik bestelt had.
Ga het wel aan een asiel doneren dan .
Een fout kan gemaakt worden in dit geval een verandering op een site waar ik niks van wist , ook omdat ik die optie niet zag staan.
Was vriendelijker geweest als ze het toch bij het pakket punt hadden opgehaald.
Hier door zijn ze wel een klant kwijt want bestellen doe ik er niet weer.
De manier hoe dat werd gezegd was niet bepaald professioneel.

Odpowiedź od GerbilShopQueenies
Ik ben heleZeer ontevreden – slechte communicatie, misleidende info, geen reactiemaal niet tevreden over…
Ik ben helemaal niet tevreden over mijn bestelling bij Gerbilshop Queenie’s (Ordernummer 88026). De communicatie was slecht en ik voelde me misleid door onjuiste informatie. Daarnaast werkt het telefoonnummer niet — niet acceptabel. Ik heb meerdere keren om uitleg gevraagd, maar kreeg geen reactie of oplossing. Ik voel me niet serieus genomen en eis mijn geld terug. Doet u hier niets aan, dan zal ik mijn ervaringen delen zodat andere klanten alert blijven.
Update 22 July
Ik heb zojuist de volgende reactie ontvangen van :
Hoi Randa,
Hartelijk dank voor je aanvullende info.
Je reviews doen ons echt helemaal niks. Veel succes met je campagne. We zullen er nog eens netjes op reageren. In de tussentijd blijft je order on hold staan tot je weer tot inkeer bent gekomen. De reviews zijn verwijderd en excuses zijn gemaakt voor de keuzes die je zelf nam, maar je uiteindelijk niet konden bekoren.
Update 15 August
Uitstekend Randa.
Laten we het hoog spelen.
Tot die tijd staat jouw order on hold.
Zoals gezegd, maatwerk is niet te annuleren, je had voordat je bestelde even beter naar je eigen keuzes moeten kijken. Niet ons kwalijk nemen wat jouw keuze was.
Fijn weekend
Martijn
bestelling niet bezorgd
ik bestelde voor ca 91 euro kattenbakvulling en kattenvoer . . op 24-06 . Niks meer van gehoord . Heb geprobeerd ze op allerlei manieren te bereiken zonder resultaat . Telefoon wordt niet opgenomen en op mail wordt niet gereageerd . Heb verzocht mij op te bellen , is ook niet gebeurd .
Heb tot op heden niks ontvangen . Wil inmiddels mijn geld terug ....
Snel bezorgd en netjes
Bestelling werd netjes bezorgd op gekozen dag, zat goed ingepakt en de gerbils zijn natuurlijk weer blij met de spullentjes!
Super snel besteld en betaalbaar goede…
Super snel besteld en betaalbaar goede service
Zeer slechte klantenservice.
Zeer slechte klantenservice.
Een paar jaar geleden heb ik voor mijn hamster een bak + opzetstuk gekocht. Over de kwaliteit was ik niet helemaal tevreden (lijm die snel losliet) maar die heb ik zelf weer gelijmd en verder blij mee. Echter maakt de hamster zelf de schuifruitjes over, de hamster er na ook, en die daarna ook. Gevaarlijke situaties met katten in huis, en hamsters die meerdere malen ontsnapt zijn. Ik heb er zelf een kinderslot op gezet (niet via deze webshop), zelfs die heeft de hamster open gekregen, dus weer een nieuw slotje er op nu en inmiddels ben ik €50 verder aan het beveiligen van de schuif ruitjes.
Ik heb de winkel gemaild met feedback, wellicht zouden zij bij de informatie kunnen vermelden dat een hamster de kooi open kan maken en dat sloten op de ruitjes dus echt nodig zijn. Of op de hamster bakken standaard sloten aanbrengen. Ik kreeg een verwijtende mail terug dat sloten te koop zijn en dat dat niet voor niks is (echter bij de hamsterkooien staat niks over sloten vermeld) en de aanname dat mijn hamster waarschijnlijk de kooi te klein vind en zich wel zal vervelen, terwijl ik er dus een opzet stuk op heb. Meteen de klant aanvallen terwijl je zelf een onveilig product levert vind ik zeer onprofessioneel. Ik had eerder een aanbod voor gratis sloten en een excuses verwacht. Hopelijk lezen volgende kopers dit ook en weten zij nu dat een slot echt nodig is, zodat ze er niet achter hoeven te komen als de ontsnapte hamster al in de bek van de kat zit.
Door de verschrikkelijk slechte klantenservice een 1 ster review. Hier ook nog even de e-mail die ik verstuurde en degene die ik terug kreeg:
——
Goedemorgen,
Ik wil graag wat feedback geven over de hamster terrarium. Ik heb een jaar of drie geleden al bij jullie gekocht. Ik heb er 2 bovenop elkaar staan en dus 4 schuifruitjes. Ik dacht eerst dat de eerste hamster die er in zat gewoon een escape artist was, maar nadat ik vanochtend alweer de kooi helemaal open vond mail ik jullie toch even. Tot nu toe hebben er 3 goudhamsters in de kooi gewoond en allemaal kregen/krijgen ze met gemak de schuifruiten open. Zelfs nu ik er kindersloten op heb zitten is er vannacht toch weer een hamster ontsnapt door met haar snuitje te duwen tot er een kiertje is, het slot door te knagen en het ruitje helemaal open te duwen. Aan de verrijking in de kooi ligt het niet.
Mijn feedback is dus dat de schuifruitjes echt makkelijk open te maken zijn door de diertjes zelf. Ik weet niet of jullie er wat mee kunnen maar wilde het toch zeggen. Ondanks mijn katten in huis zijn al mijn hamstertjes er steeds levend vanaf gekomen (dan vond ik ze ergens in de kamer wel in een hoekje terug) maar dit kan toch echt naar aflopen. Zelfs een kinderslot helpt dus niet voldoende dus ik moet zelf ook weer gaan bedenken hoe ik die ruitjes dicht hou.. en ik vind dit toch wel erg balen voor een kooi waar ik meer dan €300 voor betaald heb.
Groetjes Rianne *** en hamster Oreo 🐹
——
Beste Rianne,
Dank voor je feedback.
Er zijn terrariumsloten te koop en die zijn niet voor niets te koop.
*link naar terrariumslot-voor-schuifruiten
Een goudhamster kan een terrarium inderdaad openen, waar een gerbil dat niet kan en een dwerghamster ook niet kan.
Overigens is de minimale afmeting voor een goudhamster 100x50x50. Wellicht verveeld de hamster zich of vind hij zijn kooi veel te klein, want 75x40x50 is echt erg onvoldoende qua afmeting voor een goudhamster.
Mette
Gerbil webshop | Tofu Cat Litter │
————
Nog een toevoeging na reactie van de webshop. Ik had inderdaad niet om feedback op de grootte van de kooi gevraagd. Al moet een kooi met opzetstuk van samen een meter hoog voor 1 hamster toch zeker genoeg zijn. Bovendien heeft ze elke avond uren lang vrije uitloop. Wat een giller zeg. Even bij de kooi vermelden dat een slot nodig is, of überhaupt geen “hamsterkooi” die door een hamster te openen is zonder sloten aanbieden, dat is wat je met de feedback zou kunnen doen. Op jullie website staat nergens vermeld dat de hamster de kooi kan openen of dat het slot echt nodig is, hoe moet een consument dit dan weten? Momenteel verkopen jullie gewoon een product dat voor de dieren levensgevaarlijke situaties oplevert. Denk eens aan die beestjes in plaats van je eigen arrogantie. Wat een sneue klantenservice zeg, gadverdamme.

Odpowiedź od GerbilShopQueenies
Betrouwbare webshop met hart voor dieren
Sinds ik mijn gerbils heb, bestel ik regelmatig bij GerplishopQueenies. Vanaf het begin kreeg ik geweldig advies, zelfs bij het controleren van het geslacht van mijn diertjes. Je merkt dat deze mensen echt om dieren geven. De producten zijn misschien niet altijd de goedkoopste, maar ik ben er gerust op dat ze veilig en geschikt zijn voor gerbils. Leveringen zijn altijd op tijd en eventuele problemen worden correct opgelost, en dat is ook iets waard. Een webshop waar ik vol vertrouwen bij terugkom.
Altijd goede spullen bij Gerbilshop…
Altijd goede spullen bij Gerbilshop quenies. En heel leuk om altijd een klein zakje “snoepjes” te krijgen. De schelp gebruiken we als badzandbakje en onze gebils vonden het meteen heel fijn.
Top webwinkel!
Al meerdere malen spulletjes besteld voor onze chinese dwerghamster, altijd goede kwaliteit en een fijne website om van te bestellen. Ik raad het iedereen aan!
Product over datum, klacht niet opgelost, product retour gestuurd maar geen geld terug gekregen.
Ik heb van deze webshop een zak voer ontvangen wat over datum was.
Als oplossing kwam er ‘terugsturen op kosten van de webshop’ of ‘spaarpunten als tegoed op mijn account’.
Zou ik kiezen voor het laatste, dan kan ik kosteloos een nieuwe zak voer bestellen, maar moet ik alsnog verzendkosten betalen.
Dat ik dit niet oké vind vinden zij raar.
Het is een principe kwestie dat ik vind dat ik betaald heb voor een zak voer met een goede THT datum.
Mijn dier (Russische dwerghamster) hoeft niet 700 gram brokjes die over datum zijn weg te kauwen.
Ik heb dit 3x geprobeerd uit te leggen.
Een kortingscode voor gratis verzenden heb ik 3x gevraagd maar niet gekregen. Vervolgens werd de toon van de mail beschuldigend en werd ik neergezet als een lastige klant die in plaats van een oplossing alleen maar met verwijten komt.
Ik citeer:
Je hebt bij ons altijd twee keuzes: de vriendelijke, constructieve route of de weg van herhaling en verwijt. Jij kiest duidelijk voor het laatste.
Ja, ik val in herhaling. Tot 3x toe omdat ik
de geboden oplossing niet geaccepteerd heb.
Dáár is men over gevallen.
Uiteindelijk de zak terug voer dus maar gestuurd. Ik haal m’n producten wel ergens anders. Wat een slechte service.
De terugbetaling zou binnen 14 dagen rond zijn.
Ik heb op 13 mei het voer teruggestuurd.
Ik heb op 5 juni gemaild of bekend is wanneer ik mijn geld terugkrijg.
Op 7 juni nogmaals.
Op 9 juni heb ik gebeld maar ‘vanwege drukte kunnen wij geen telefoon beantwoorden’ en wordt er verzocht te mailen met als belofte ‘wij reageren binnen 24 uur’.
Niet dus.
10 juni nog maar een keer gemaild.
Geen contact mee te krijgen, ik word volledig genegeerd.
Inmiddels zijn we een maand verder en heb ik mijn geld nog niet terug.
Wat een geëmmer om €9,99
Mijn oplossing: gratis een nieuwe zak voer met een goede THT datum naleveren, wat bij elke andere webshop zonder problemen geregeld wordt, is hier ondenkbaar.

waardeloze garantie
Wat ik vooral vervelend vond, is de manier waarop er met mijn klacht werd omgegaan. In plaats van te kijken naar een redelijke oplossing, werd er meteen gezocht naar verklaringen waarom het mijn eigen schuld zou zijn. Koop bij deze winkel alleen producten waar je nauwelijks verwachtingen van hoeft te hebben zoals bijv bedding. Een giga duur hamsterverblijf zou ik zeker niet kopen aangezien garantie (in mijn geval op de lijmverbinding) geen ruk voorstelt. Als het echt mijn eigen schuld was geweest, dan had ik er ook wel vrede mee kunnen hebben. Alleen wij zijn super zuinig geweest. Stond altijd in de woonkamer. Geen agressieve schoonmaakmiddelen of hoge temperatuurverschillen. En was dat zo geweest. Je mag toch wel verwachten dat bij een verblijf van een paar honderd euro kwalitatieve lijm is gebruikt die dat kan hebben.

Odpowiedź od GerbilShopQueenies
Ruim assortiment en zeer gunstig…
Ruim assortiment en zeer gunstig geprijsd. Grote baal kokos was helaas niet voorradig, dus werd nageleverd.
Bezorging via GLS en de flexservice werd goed opgevolgd.
Het zou economischer en praktischer zijn als de zending in 1x verstuurd zou zijn, maar ik heb er begrip voor dat dit soms niet mogelijk is. Ik ben tevreden over Queenies en zou hier weer bestellen.

Geweldig!
Altijd goede service, nog nooit problemen gehad. Ik bestel al jaren bij Queenies en elke keer komt mijn bestelling op tijd aan, ook zijn ze erg bereikbaar voor wie vragen heeft. Toen carefresh niet meer beschikbaar was in europa hadden ze direct alternatieven en gaven ze direct raad over welke andere opties er waren, dit hielp me enorm aangezien ik altijd carefresh gebruikte en dus een beetje verloren was toen men stopte met deze te verkopen, de raad van queenies heeft me toen erg geholpen en door hen heb ik een perfect alternatief gevonden.
De prijzen zijn eerlijk, ik bestel hier al jaren en ze hebben nooit de prijzen proberen op te krikken om meer winst te maken.
Bedankt Queenies voor een geweldige service en ik ga zeker blijven bestellen bij jullie!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.