GerbilShopQueenies Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Een leuk terrarium knock down gekocht voor ons nieuw hamstertje! Met allerlei leuke hamsterscape spulletjes, enfin. Alles erop en eraan! Alles was heel voorzichtig ingepakt en compleet. Zeer vlotte le... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik bestel kattenbakvulling, heerlijke geuren, met 2 katten hoef ik maar 1x per 2 weken de bak te verschonen. Géén steentjes meer buiten de kattenbak. Goede prijs, snelle levering dus perfect!

Oceniono na 1 z 5

Zeer onprofessionele en onschofte klantenservice. Pakket besteld en werd niet geleverd. Kan gebeuren, moet wel even opgelost worden. Telefonisch niet bereikbaar en vanwege drukte antwoord op mails o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden! We bestelden een terrarium voor onze hamster, samen met diverse andere producten. De kwaliteit is top! Op de dag van de levering wordt je als klant super goed op de hoogte gehouden.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Queenies is dé specialist op het gebied van knaagdierbenodigdheden en staat bekend om het leveren van hoogwaardige producten voor kleine huisdieren. Wij bieden een breed assortiment aan natuurlijke en veilige producten die bijdragen aan het welzijn van knaagdieren. Een van onze specialiteiten is het ontwerpen en produceren van maatwerk knaagdierenverblijven. Deze verblijven worden volledig afgestemd op de behoeften van zowel de dieren als hun eigenaren, met oog voor comfort, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij actief als groothandel in Tofu Cat Litter, een milieuvriendelijke kattenbakvulling gemaakt van biologisch afbreekbare tofu. Onze Tofu Cat Litter combineert uitstekende geurabsorptie met duurzaamheid, waardoor het een populair product is in zowel dierenspeciaalzaken als tuincentra. Bij Queenies staat dierenwelzijn, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij streven ernaar om innovatieve, veilige en duurzame producten aan te bieden die bijdragen aan een gezond en gelukkig dierenleven.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 177

Napisz recenzję

zeker een aanrader!

We hebben nu verschillende keren besteld en zijn fan geworden. De kruiden, bijvoorbeeld, zijn een flinke bos en heel vers. Sowieso: heel gunstige kwaliteit-prijsverhouding. Originele spullen. Fijne klantenservice. Zeker een aanrader!

15 listopada 2025
Oceniono na 4 z 5

Mooi houten hok besteld voor onze…

Mooi houten hok besteld voor onze cavia's. Goed in elkaar te zetten. Helaas een scheurtje in het hout van de deksel.
Foto's gestuurd, snel contact gekregen.
Fijn afgehandeld allemaal en een nieuw deel gekregen.
Heel blij met onze aanschaf!

15 listopada 2025

Goed

Snel bezorgd duidelijke mail met dat een deel later kwam, deze ook snel erna geleverd

29 października 2025
Oceniono na 5 z 5

De tofu kattenbakvulling werkt perfect

De tofu kattenbakvulling werkt perfect! Het was een beetje zoeken naar de beste geur, maar babypoeder is onze favoriet. De kattenbakvulling klontert goed en het allerbelangrijkst vind ik dat het niet uitloopt.

Fijne webshop!

Tevreden over het assortiment, de producten werden snel verzonden. Ik kreeg zelfs een extra voerbakje wat ik heel fijn vind want ik vang weleens noodlijdende egels op dus het kwam nu extra goed uit! Ook de softbedding is van goede kwaliteit. In de toekomst zal ik hier zeker weer gaan bestellen. GerbilShopQueenies hartelijk bedankt! 🍀

Oceniono na 1 z 5

Klantonvriendelijk

Een looprad gekocht wat onstabiel en gammel is, veel geluid maakt. Met de klantenservice contact gehad, zeer onvriendelijk antwoord. Het kwam erop neer dat ik flinke korting had. Wat moet ik met flinkenkorting als het onbruikbaar is? Tot een oplossing komen zat er niet in. Nogmaals een filmpje opgestuurd, zelfs aangeboden om te komen om het te laten zien, maar geen reactie meer.

Logo GerbilShopQueenies

Odpowiedź od GerbilShopQueenies

Hoi Inge,

We hebben je uitgebreid en vriendelijk te woord gestaan. Zoals op onze website staat vermeld is het enige criteriumof het renrad soepel draait. Er kan altijd een slag in het wiel zitten.

Je vond zelf, en dat herhaalde je keer op keer, dat je erg veel geld had betaald voor het loopwiel. Hierop hebben wij aangegeven dat het renrad een adviesverkoopprijs heeft van € 34.99 en je het bij ons kocht voor slechts € 19.99 en dus heel veel korting hebt gekregen. Ook werd er toen direct bij vermeld dat dit niet ter zaken doet. . Ook al was het een heel duur renrad of een heel goedkoop renrad, het moet altijd functioneren, is er letterlijk gezegd. Het functioneert, echter voldoet het niet aan jouw wensen. Dat kan, dan kan je het gewoon retourneren. Jij vond echter dat wij het dan maar moesten omruilen.

Wij zijn altijd vriendelijk gebleven, maar we herkennen dit heel goed. Als je niet doet wat de klant eist, dan is uiteindelijk alles slecht en worden woorden verdraait. Jammer.

Service team Queenies

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej