Super god Oplevelse, jeg blev klippet af Alex, og han gjorde virkelig en indsats. Jeg foreslår virkelig dette sted hvis du skal være sikker på at få en god klipning!🙌
Vildeste oplevelse hele vejen fra Helsingør til Jagtvej 201 Baris! Hår og klipning ! Til billigste priser, utrolig god service. Det var specielt disse penge værd, her betaler man får klipning og s... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Super god Oplevelse
Alex er en sindssyg god frisør
Alex er en sindssyg god frisør. Er blevet klippet hos ham i 3 år og han skuffer aldrig
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Rigtig flot low taper fade jeg fik i dag!
Det var rigtig godt
Baris er uden tvivl den dygtigste…
Baris er uden tvivl den dygtigste frisør, jeg har været hos. Hver gang jeg kommer, bliver jeg mødt med smil, god stemning og ikke mindst fantastisk service. Han har virkelig sans for detaljen og ved præcis, hvad der klæder én – både når det gælder klip, skægtrimning og styling.
Rigtig god klipning
Altid en god oplevelse.
Altid en god oplevelse.
Dygtige og kompetente frisør som der ved hvordan man levere en luksus oplevelse.
Fem stjerner herfra.
Har været min faste frisør i et par år
Har været min faste frisør i et par år nu, altid gode vibes og man får altid tilbudt noget at drikke og altid venligt personel.
Priserne er gode når man tænker på beliggendeheden og produktet.
Kan BTW anbefale Kevin
Don’t go here!!!!
I recently visited Gentlemen’s Room, and my experience was nothing short of disappointing. The owner Baris was incredibly rude and disrespectful, making me feel unwelcome from the moment I walked in. The atmosphere felt off, and I couldn't shake the feeling that something shady was going on behind the scenes.
If you're looking for a pleasant and professional haircut, do yourself a favor and find another salon. You deserve better than the lack of respect and questionable practices I encountered at this place. Save your time and money!
Jeg besøgte for nylig Gentlemen's Room, og min oplevelse var intet mindre end skuffende. Ejeren Baris var utrolig uhøflig og respektløs, hvilket fik mig til at føle mig uvelkommen fra det øjeblik, jeg trådte ind. Atmosfæren føltes af, og jeg kunne ikke ryste fra følelsen af, at der foregik noget forkert bag kulisserne. Hvis du leder efter en behagelig og professionel klipning, så gør dig selv en tjeneste og find en anden salon. Du fortjener bedre end den mangel på respekt og tvivlsom salon, jeg stødte på her. Spar din tid og penge!
Bedste frisør i KBH
Jeg har brugt gentlemen room gennem en meget lang periode. Jeg kan kun fortælle positive oplevelser om dem. De er servicerende og man får godt for sin penge.
Kæmpe fornøjelse hver gang
Har haft Baris som fast frisør de sidste 2 års tid, hvor jeg altid kommer ud med den friskeste klipning. Man føler sig altid velkommen af deres søde frisører, hvor der bliver leveret de bedste hårklipninger. Kæmpe anbefaling
Baris og hans crew er super kompetente…
Baris og hans crew er super kompetente og yder det bedste hver gang. Har været fast kunde her de sidste 1,5 års tid - og de bliver kun bedre med årene. Keep up the good work boys!
Super god service
Super god service, holder tiderne og super venlige
Blev klippet af Kevin, som var super dygtigt
Meget god
Jeg har været her flere gange og har ALDRIG fået et dårlig cut. Der har altid været god service
Danmarks bedste frisør
Danmarks bedste frisør. Vil hel klart anbefale det. Bruger tid på sin kunder. Meget ren butik. Og de er rigtig søde. Man følger sig virkelig hjemme.
Altid super kompetente
Altid super kompetente, man kan virkelig mærke de brænder for deres fag!
Topklasse service og en hel igennem fantastisk oplevelse hver gang - man går altid derfra med et smil på læben!
Søde og rare og ikke mindst dygtige…
Søde og rare og ikke mindst dygtige gutter som byder en velkommen hver gang. Altid godt humør og god service, kan klart anbefale dem til din næste klipning:)
Bedste frisør
Den bedste frisør på Østerbro
Intet mindre.
Jeg har kun ros at skrive om dette fantastiske sted.
Bedste barbershop på Østerbro
Bedste frisør på Østerbro, du går ikke galt i byen her hvis du skal have en ordentlig fade!
De giver sig god tid hver gang og er altid venlige, klart en anbefaling herfra
Dedikerede og dygtige frisører
Grundet sygdom måtte gutterne af 2 omgange aflyse min tid og det var ikke muligt at booke en ny tid, da de var fulgt booket. Fuldt forståeligt og ikke noget de kan gøre for.
Ringede alligevel for at høre om de kunne presse mig ind, da jeg skulle til bryllup. Fik fat i Abdel der bad mig komme ind om fredagen efter lukketid.
Super service og kæmpe overskud fra Abdel at finde tid til mig til trods for en lang arbejdsdag og sågar efter lukketid. Og ikke nok med det, så brugte han lang tid på at kredse om håret – jeg tror aldrig jeg har mødt en frisør/barber der er så dedikeret og perfektionistisk!
Abdel er vanvittig dygtig og jeg kan varmt anbefale at blive klippet hos ham og de øvrige, da niveauet bare er højt.