Meget hurtig og venlig betjening . Dejlige pandekager, smagte godt. Jeg fik den med Laks og flødeost. Manglede lidt mere laks 🤔
Kan kun bedømme campingpladsen, ren og pæn, venligt personale. Dog er pladsen ikke for småbørnsfamilier, børn fra ca. 10 års alderen og teenager vil dog nok gå amok, i "Highpark.dk" som ligger på p... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi serverer mad og dessertpandekager som er inspireret af de franske crepes, vi har indrettet os i gammel stil, i et gammelt hus fra 1860. Pandekagehuset har åbent fra påske til ca. 1 oktober, i lavsæsonen har vi åbent fredag, lørdag og søndag. I skol...
Haderslevvej 464, 6200, Aabenraa, Dania
- gennerhoel.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Meget hurtig og venlig betjening .
Meget hurtig og venlig betjening .
Dejlige pandekager, smagte godt.
Jeg fik den med Laks og flødeost.
Manglede lidt mere laks 🤔
Vi var på besøg hos Genner Pandekagehus…
Vi var på besøg hos Genner Pandekagehus i lørdags hvor vi skulle fejre min bonus mors fødselsdag, men det var virkelig en skuffelse. På trods af at restauranten langt fra var fyldt op, sad vi i 40 min. og ventede på at der kom en og tog imod vores bestilling. Han klokkede så meget rundt i bestillingen og gentog endda bestillingen flere gange og læste højt osv. Alligevel lykkedes det dem ikke at komme ind med det rigtige, hverken drikkevarer eller mad. Der var så mange fejl at vi alle spiste på skift af hinanden. Nogle blev færdige mens andre ikke havde fået sin mad. De prøvede at komme af med noget af maden til os selvom de vidste det var en fejl. Det var bare slet ikke godt nok! Under al kritik. Der var ikke styr på noget. Sodavanden var flad, maden var fin nok. Men der er mange punkter som i godt kunne oppe jer på, og gøre en bedre indsats.
Vi spiser der mindst to gang om året.
Vi spiser der mindst to gang om året.
Men aldrig før fået så en ring pandekage,den første var ikke ordentlig stegt.nr 2 var lidt bedere. Fyld er heller ikke hvad det har været,meget mindre fyld i.
Vi var 6 personer i dag havde bestilt…
Vi var 6 personer i dag havde bestilt bord i go tid , men blev placeret inde bag. Det var vi ikke tilfredse med, men intet skete, der blev sagt at borde fortest var bestilt
Hmm. Nej vi spiste og kørte. Dårlig professionel rådgivning
Havde regnet med en bedre oplevelse - dårlig indeklima og middelmådig mad
Vi havde bestilt bord. Rummet var meget indelukket og stolene tæt på andre gæster meget tæt på hinanden. Følte jeg sad klemt. Vi var begge utilfredse med maden. Jeg bestilte med ost og frisk mozzarella og der var næsten intet ost og finde i pandekagen.
Jeg fik det helt dårligt af luften indenfor så måtte gentagne gange udenfor. Blev fysisk dårlig indenfor af luften med kvalme og svimmelhed.
Skulle vente i lang tid på og få fat i personale kun for og udlevere servietter og der var heller ingen på badeværelset.
Vi fik senere en softice udenfor som var langt bedre end maden.
Lignede der var en større sal længere oppe der så meget mere indbydende ud hvor man ikke sat oveni andre gæster og forstår ikke hvorfor den ikke blev brugt mere da der ikke rigtig sad nogen deroppe andet end nogle enkelte.
Kan være vi kommer igen men så er det kun udenfor og kun dessertpandekage for området er skønt og havde regnet med en bedre oplevelse ud fra folks fortællinger.
Kan gøres bedre
Kun et par borde var besat med gæster, men fik at vide der ville gå op til en halv time, hvis man skulle have pandekage. Vi bestilte derfor æblekage og kaffe, der kom efter få minutter. En klat æblekage drysset med en knust makron og lidt nødder, samt en stribe flødeskum fra dåse, er altså ikke 50 kr værd... jeg var så skuffet, for stedet er dyrt nok...
Var nede og spise et par super lækker…
Var nede og spise et par super lækker madpandekager maden og betjeningen var helt i top søde og venlig unge mennesker en rigtig god oplevelse
Et sted man klart vender tilbage til.
Krammer fra Lars og Hanne
Super lækre pandekager med spændende…
Super lækre pandekager med spændende fyld
Imødekommende personale
Hyggelige lokaler
Gode priser
Vi glæder os til næste gang
We have been at the camping two times
We have been at the camping two times, with a tent. Clean and well equipped. A small place just behind the restaurant, easy to reach along the local road, ten minutes from the highway. The tent lawn is quite near the road so cars are heard in the night. We were not disturbed and had a lovely stay.
Aller bedste og største pandekager
Aller bedste og største pandekager jeg bogensinde har fået! Bor over 200km væk. Vil ærligt kører her ned bare for det her <3
Søndag den 13 august var vi tre mand…
Søndag den 13 august var vi tre mand hos jer for at spise pandekager.
Det er noget vi har gjort ofte i de senere år, altid mega gode pandekager nr. 7 med oksekød, med tomater, agurker løgringe og masser af jeres fine dressing.
Men denne søndag blev en stor skuffelse, der var ikke alt det kød i som der plejer , men en masse salat som ikke hører hjemme i denne pandekage og næsten ingen dressing.
En dyr pandekage 135kr. pr mand. For en gang salat.
Vi klagede, men det fik vi ikke noget ud af, desværre.
Vi købte derfor en pandekage mere, som de to mænd kunne dele, så fik de da noget, for den var som de plejede at være,
Uden alt det salat. Men ikke en undskyldning og skulle jo betale det hele.
Så det blev nok sidste gang, en skam.
God oplevelse
Det er oplagt at besøge med børn. Gode pandekager, fin service og hyggelige omgivelser.
Skøn campingplads.
Kan kun bedømme campingpladsen, ren og pæn, venligt personale.
Dog er pladsen ikke for småbørnsfamilier, børn fra ca. 10 års alderen og teenager vil dog nok gå amok, i "Highpark.dk" som ligger på pladsen
Ventetiden var alt for lang
Ventetiden var alt for lang.. og servicen var ikke i top. Maden smagte fint, men de sagde at de havde travlt, selvom der ikke sad særlig mange gæster. Specielt én af medarbejderne, virkede meget stresset og det virkede til at han kom med undskyldninger for, at man ikke kunne få et bord indenfor, trods der ikke sad nogen indenfor.
Måske man burde overveje, hvordan man taler til kunder på og hvordan man udstråler din kommunikation. Men maden var god!
Dårlig service
Dårlig service, uforskammet og nedladende personale. Maden var ok, men vi måtte vente 40 minutter. Lad være med at komme her, vi kommer ikke igen.
Lækker mad
Lækker mad, utrolig dårlig service! Vi ventede 40 min på mad hvilket er ok, men vi blev mødt af en meget uforstående og sur med arbejder der skulle dykke dybt nede i reservations bogen for at finde et bord, alligevel sad vi blandt en masse tomme borde i over 1 time. Den der serverede smaskede på sit tyggegummi lige i vores hoveder. Men maden er til ug, opvejer dog ikke servicen desværre.
Super lækker mad
Super lækker mad, smagen er god portionerne er i en okay størrelse. Priserne er også til at betale sig fra.
Pladsen er måske lidt trang derinde (alt efter hvor mange der er der) men ellers er atmosfæren god.
Det er ihvertfald et sted der er et besøg værd igen.
Super lækkert mad
Super lækkert mad, god service, og overall bare godt!
Fantastisk mad
Fantastisk mad, søde unge ansatte! kan 100% anbefale det til andre
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.