Mistænkeligt firma Bestilte nogle isforme, som var på lager. Men ingen levering, varen forlod aldrig firmaet. Kontakt til firmaet nærmest umulig. Kontakt via telefon umulig, nummer eksisterer ikke... Zobacz więcej
Tror at der er noget galt - minder om et firma der spekulerer i at modtage betaling og ikke lev. produktet De svarer ikke på mails. Udsætter levering. Meget bekymrende telefonnumre og... Zobacz więcej
I Fredericia tager de brownie med fingrene og bærer dem i luften tværs over baren til tallerkenen med is utrolig uprofessionelt og ikke respekt for corona el hygiejne....de bruger ikke handsker og de... Zobacz więcej
Levering: Bestilte søndag den 6. maj og havde maskinen i hus den 8. maj - det kan simpelthen ikke gøres bedre. Købte en NEMOX Gelato K-TECH. På hjemmesiden er angivet en kapacitet på 1,5 lit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Gelateria.dk finder du et bredt udvalg af kvalitets ismaskiner til hjemmebrug fra europas største producenter. Vi har valgt at fokusere på at have et bredt udvalg i segmentet af maskiner med kompressor, som spænder fra nogle meget konkurrencedygtige modeller fra DeLonghi, Nemox, Koenig, men også de superflotte kvalietesmaskiner fra Musso.
Industrivej 27A, 7080, Børkop
- info@gelateria.dk
- gelateria.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering og god dialog med butikken
Hurtig levering og god dialog med butikken.
Saglig og solid
God kort information. God hjemmeside hvor der er nemt at navigere rundt. Hurtig levering.
Hurtig levering -intet at klage over
Købte en isskål - der skulle bruges som gave.Kvaliteten kan jeg ikke udtale mig om - det må modtageren af gaven gøre
Gelateria.dk - dem kan du stole på!
Sober hjemmeside - meget informativ.
Testen af de tre ismaskiner, jeg kunne være interesseret i, gjorde valget nemt for mig. Til mit behov var DeLonghi ICK 6000 den rette.
Har kørt is af mange forskellige blandinger: fra is lavet kun på sødmælk - til mere fede isblandinger og sorbet'er. Den kan bare det hele!
Bestilte og betalte én dag - og den næste dag modtog jeg pakken.
Så bliver det ikke nemmere, hurtigere, bedre!
Mere end forventet
Jeg bestilte en ismaskine som afskedsgave til en medarbejder og ville selvfølgelig gerne have den i god tid inden den skulle bruges.
Til gengæld forudså jeg så problemer med returretten. Så stor tilfredshed med, at Gelateria har ubegrænset returret, at det straks belv bekræftet pr. mail og at leverancen har hurtig
Perfekt levering og service
Bestilte varen søndag og modtog den tirsdag. Pris og vare stemte med det bestilte. Det viste sig at der manglede en tilbehørs del. Ringede onsdag morgen, fik en god betjening og modtog det manglede tilbehør torsdag. Hurtigere og bedre kan det ikke gøres - derfor 5 stjerner.
Hurtig og fejlfri ekspedition.
Hurtig og fejlfri ekspedition. Ismaskinen er super
Nem at handle med - god rådgivning
Købte en ismaskine hos Gelateria. Fik hurtig og god vejledning via mails. Grunden til 4 i stedet for 5 stjerne, var at de ved forsendelse sendte til forkert postnummer og først reagerede, da jeg spurgte til levering.
(Jeg havde selv skrevet det rigtige postnummer).
Jeg kan klart anbefale at handle hos Gelateria.
Super hurtig og problemfri levering:-)
Super nem hjemmeside. Alt fungerede helt optimalt og min bestilling var afsendt få timer senere. Lynhurtig service! Kan ikke gøres bedre!
god service og hurtig levering
jeg bestilte en Nemox gelatissomo exclusive ismaskine og modtag den allerede næste dag - fantastisk. Har allerede prøvet den og den er super. Kan anbefales
Supper god service
Jeg bestillte en ismaskine mandag formiddag . tirsdag middag kom den.
Det kalder jeg god service -
Jeg har ikke prøvet den inu.
God service, hurtig levering
Nem, hurtig og effektiv betjening
Rigtig godt indtil videre, har en god fornemmelse for god kundeservice hvis der skulle blive noget galt med ismaskinen jeg har købt.
Kvalivarer og super god service
Gelateria får min varmeste anbefaling. Selv når der går kuk i forsendelse fra importøren, og pakken skal nå frem til en fødselsdag, gør Gelateria alt i deres magt for at finde en løsning - og problemet blev løst. Priserne er også gode.
Helt i top!
Bestilte en ismaskine, så vi kunne lave is som Brødrene Price. Service og information var bare helt i top. Leverance som aftalt og allerede dagen efter havde vi gang i ismaskinen. Sikke en is oplevelse og nu kan sommeren bare kom an!
Annette
Bestilte mandag og jeg modtog varen tirsdag. Jeg havde lidt problemer med at få ismaskinen til at virke ordentlig. Jeg ringede derfor til Gelateria. De kunne med det samme fortælle mig hvad jeg gjorde forkert, og nu virker maskinen perfekt.
God stil for alle netbutikker