scam website
scam website. same experience as others. you get contacted by someone when selling your car and asked for a vehicle inspection from this website.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Scammers tried buying my car asked me for a VIP report on the car so I said ok il find one as you normally have to pay for a full car check the person texting me said he will only accept gearworld reports kept pushing and pushing for me to get this report wen you can get a full legitimate one from RAC on AA or government site so I said no I paid for one on a legitimate site and sent it to him but he said I will only accept it from gearworld etc so I thought I'd Google this company omg scammers so I screenshot it and sent it to him he blocked me
Please do not transfer these for a car report if you are selling your car
Scam company. Very well know scam too. I have a car for sale and these scammers have people pretend to be buyers and request you pay for a report from this scum. When I offered a report from a trusted site they declined. 07385 732588 then kept pushing for this report and when I searched the number it comes as these clowns trying to scam
Massive scam avoid at all costs scammed me out of £35