Virkelig god kvalitet og super flot børnetøj. Derudover helt fantastisk service, da pakken på grund af min egen fejloplysning af adresse blev leveret til forkert pakkeshop i anden ende af landet, kom... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi bestilte et par bukser og en hagesmæk til vores dreng og vi er virkelig glade for produkterne!
Jeg er modtager af nyhedsbreve fra gavn studie. Der så jeg den jakke som jeg købte. Allerede kort efter mit køb fik jeg positiv respons. 3 dage efter købet, kunne jeg hente min jakke, lokalt. Jak... Zobacz więcej
ALT ved dette køb gjorde det til en virkelig god oplevelse at købe et Gavn-suit. Lige fra deres indledende kommunikation med mig på Instagram, til modtagelsen af suitet hvori der medfølger en P... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
GAVN er et dansk børnetøjsbrand som skaber tidløst børnetøj med fokus på kvalitet, æstetik og gennemtænkte detaljer. Inspireret af den skandinaviske designtradition designer vi kollektioner, der føles relevante i dag og smukke i mange år frem.
Dane kontaktowe
St. Voldgade 5, 8900, Randers, Dania
- info@gavnstudio.dk
- gavnstudio.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
super design
Super design og fantastisk håndværk. Koncept helt i top. Hurtig leverens. Kanon service og personlig feedback. Ja - alt er bare super!
Genial ide at lave lækkert tøj til…
Genial ide at lave lækkert tøj til kvinder ud af mænds brugte jakkesæt og skjorter
Virkelig flot lavet og super kvalitet
Hurtig levering med personlig hilsen🥰
Fedt koncept.
Fedt koncept.
Flot produkt, vel syet og perfekt fit.
Super hurtig betjening.
Alt er perfekt, kun rosende ord.
5-⭐️’et oplevelse
Flot flot blazer - hurtig levering og med den fineste hilsen i pakken. Jeg er ovenud tilfreds og vender helt sikkert tilbage⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fedt produkt
Fedt produkt. God service, hurtig levering og hyggeligt med fin indpakning og en lille hilsen om tøjets historie
GavnStudio gør oplevelsen personli,Gavn gør Gavn på mange måder.
I denne webshop tid,gør Gavn studio en god indsats for at give en meget personlig betjening. Og selv om jeg er "stamkunde ;-) " så får jeg stadig et meget personligt håndskrevet kort med min bestilling. Det er så fin en ting at man nærmest føler sig en del af den genbrugsgavnlige ide.
Anmeldelse ag GAVN Studio
Jeg har i dag hentet det flotteste jakkesæt hos GAVN Studio. Kvaliteten er helt i top og det samme gjaldt service og kommunikation. Jeg vil klart anbefale at handle hos GAVN, og man kan endda gøre det med god samvittighed.
Fantastisk og smukt tøj
Super god service🎄
Jeg er total + 50 fan🤩
Jeg er total + 50 fan! Jeg har 3 sæt og nogle skjorter,- bruger det og mixer det til hverdag og fest. Tak for jer👏👏
Super kvalitet og lækkert produkt
Super kvalitet og lækkert produkt
Har bestilt to blazere fra GAVN og jeg er bare imponeret over hvor lækkert de har lavet dem. Det er sgu bare i orden :) Kæmpe anbefaling herfra
Genialt koncept
Genialt koncept, at anvende second hand herretøj og sy det om så det passer en kvinde.
Jeg har købt 2 blazere fra GAVN og jeg er vilde med dem. De ser 100% ud som nye, lugter ikke af genbrug og er i det hele taget i høj kvalitet.
Mega flot blazer
Mega flot blazer. Desværre blev jeg nødt til at returnere og dette blev mødt med lydhørhed. Jeg vender helt sikkert tilbage som kunde.
Fantastisk koncept, lækkert tøj og uovertruffen service!!! 👌🏻👏🏻❤️
Det er genialt at genbrug samtidig kan være så fedt og moderigtigt! Jeg er vild med konceptet! Jeg har haft en del af både deres suits, blazere og veste i hænderne og det er topkvalitet! Desværre passede flere ikke i størrelsen, men servicen var ganske enkelt fantastisk, ingen problemer i at returnere og i sidste ende har jeg fået de lækreste item!!! Min varmeste anbefaling af Gavn Studios 👏🏻👌🏻❤️ I gør det så godt!!!
Skøn kvalitet
Jeg købte to veste, der var lige så pæne i virkeligheden som på billederne på nettet. Jeg elsker dem!!
Meget meget fin jakle
Meget meget fin jakle, som jeg købte til min datter i fødselsdagsgave - hun blev superglad for den. Fik den hurtigt leveret efter bestilling
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice!
Jeg havde bestilt en jakke, som de ved nærmere eftersyn ikke kunne sælge pga pletter på stoffet. De var super søde til at guide mig og finde en ny jakke, der mindede om den jeg først havde valgt.
De jakker jeg har købt er så flotte. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Gavn.
Genialt koncept ♻️
Meget god oplevelse med et fint håndskrevet kort, om hvor jakken kommer fra, og hvem der har syet den om. Ja og så er jakken helt perfekt. Jeg er vild med Jeres koncept.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.