Vi bestilte et par bukser og en hagesmæk til vores dreng og vi er virkelig glade for produkterne!
Jeg er modtager af nyhedsbreve fra gavn studie. Der så jeg den jakke som jeg købte. Allerede kort efter mit køb fik jeg positiv respons. 3 dage efter købet, kunne jeg hente min jakke, lokalt. Jak... Zobacz więcej
ALT ved dette køb gjorde det til en virkelig god oplevelse at købe et Gavn-suit. Lige fra deres indledende kommunikation med mig på Instagram, til modtagelsen af suitet hvori der medfølger en P... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
GAVN er et dansk børnetøjsbrand som skaber tidløst børnetøj med fokus på kvalitet, æstetik og gennemtænkte detaljer. Inspireret af den skandinaviske designtradition designer vi kollektioner, der føles relevante i dag og smukke i mange år frem.
St. Voldgade 5, 8900, Randers, Dania
- info@gavnstudio.dk
- gavnstudio.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
En glad lille dreng til navngivning
D 6/8-26 bestiller jeg en barselsgave i…
D 6/8-26 bestiller jeg en barselsgave i dag d 15/8 altså 9 dage dage efter har jeg stadig ikke modtaget mine varer .

Odpowiedź od GAVN Studio
Virkelig stor anbefaling
Virkelig stor anbefaling. Udover virkelig fine produkter, fik jeg en kundeservice udover det sædvanlige. Tak <3
Dejlig lille forretning for de mindste 😁
En meget fin lille forretning, med fine sager for de mindste. Hurtig levering, overskuelig webshop og en dejlig vision om tøj med omtanke for jordens ressourcer 🤩🪲
God hurtig og imødekommende service
God hurtig og imødekommende service
Blev mødt med smil og kram ❤️
Tilkøbte en ekstra bestilling - det blev klaret hurtig ❤️
Smukkeste produkter og super service
Smukkeste produkter og super service! Modtog den fineste håndskrevet seddel med min ordre 🩵 Glæder mig til at min kommende dreng skal have tøjet på
Virkelig god kvalitet og super flot og service udover det sædvanlige
Virkelig god kvalitet og super flot børnetøj. Derudover helt fantastisk service, da pakken på grund af min egen fejloplysning af adresse blev leveret til forkert pakkeshop i anden ende af landet, kom de selv personligt og leverede på min adresse. Varmeste anbefaling herfra både pga. produktet men i den grad også pga. kundeservice.
Så lækkert brand
Jeg er så glad for mine nye bukser fra Gavn 👌
Passser Perfekt og nem og hurtig levering 🫶🏻
Genial ide og smukt design.
Lækkert tøj, hurtig levering
Jeg købte en blazer fra GAVN og modtog den dagen efter. Super service. Super kvalitet
Meget fin redisignet habitjakke meget…
Meget fin redisignet habitjakke meget fin forarbejdning og den kommer med en lille hilsen fra syersken
Den er svær at navigere i .
Den er svær at navigere i .
Søgemulighederne er begrænsede.
Men stor ros til lokale gaver. Det er bare super👍
Skal ses som mulig for forbedringer.
Virkelig sympatisk forretningsidé
Virkelig sympatisk forretningsidé
Varen levede fuldstændig op til beskrivelse/forventninger
Superhurtig ekspedition
Rigtig god kvalitet
Fin hjemmeside og hurtig ekspedition samt levering. Jeg købte habitjakke og skjorte og begge dele er super flotte og rigtig god kvalitet. Jeg er på ingen måder gået på kompromis og vender helt sikkert tilbage som kunde.
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept! Unikt og lækker kvalitet. 2. og ikke sidste gang jeg køber derfra. Begge gange så imødekommende og hjælpsom service ved usikkerhed om snit i forhold til kropsbygning/look man går efter. Kæmpe anbefaling!!!
Varen blev leveret i løbet af få dage.
Varen blev leveret i løbet af få dage.
Jakken havde en lidt dårlig lugt, som er væk efter at være luftet udendørs i flere dage.
Super nem og hurtig handel
Super nem og hurtig handel. Virkelig god kvalitet på blazeren og hurtig forsendelse