Edycja mojego Postu Zmienian Opis z tego względu gdyż podczas wystawiania Opini Konsultantem pisalem i wszystko załatwione Profesjonalnie odbyło sie szybko bez zadnych niepotrzebnych nies... Zobacz więcej

Ok super super 😊 bardzo super mila współpraca z konsultantami. Tanie uzytkowanie super platform jak hbo netflix disney. Kontakt bardzo szybki miły i uprzejmy. Konsultant nigdy nie pozostawi z problem... Zobacz więcej
Kolejny raz spróbowałem, kolejne rozczarowanie i totalna olewka. Zakupiona subskrypcja Disney+, dane logowania nie działają. Piszę na czacie, wysyłam zgłoszenie, potem powtarzam ten sam cykl i co... i... Zobacz więcej
Gamsgo provides intelligent, efficient account sharing services to users around the world.We have the best user experience, smooth interface, simple purchase and renewal process.Gamsgo has built its reputation on competitive pricing, simple steps, and high quality, reliable customer service.
Broadway Street, 19-42, 80302, Boulder, Colorado, Stany Zjednoczone
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Okropnie cały czas uniemożliwiają mi oglądać netflixa przez 2 tygodnie, tworzą nowe konto i tak w kółko. Po tych dwóch tygodniach nie wiadomo na czym się skończyło i wgl.
Zdecydowanie nie polecam. Zostałem oszukany a wszelkie próby kontaktu pozostają bez odpowiedzi. Moja subskrypcja została zakończona przed czasem z powodów technicznych, miała być przedłużona o okres przez który nie działała - lecz tak sie nie stało. Brak kontaktu przez czat, maile pozostają bez odpowiedzi. Jeden wielki skam, oszustwo
Przez pierwsze pół roku było wszystko ok. W razie problemów szybki kontakt i naprawa. Od kilku miesięcy to jakiś dramat. Najpierw zablokowane użytkowanie i czekanie na wyjaśnienie, jak już ruszyło to po tygodniu znów problem i prośba o odnowienie subskrypcji, tak jakby konto było nie ważne. Czas leci, pieniądze poszły a korzystanie uniemożliwione. Czuję mega niesmak...
Od pół roku są ciągle problemy z kasowaniem kont Netfkix. Firma obiecuje, że problem naprawi, ale nic się takiego do tej pory nie wydarzyło. Aktualnie po kolejnych usunięciach wygląda to na celowe działanie Gamsgo
Szkoda zachodu. Co chwilę cos nie działa a to konto trzeba zmienić a za chwilę hasło. Aktualnie jestem ok. 50 dni bez konta bo cos naprawiają. Naprawdę dla tych kilku zł nie warto.
Wykupiłem netflixa na 3 miesiące ponieważ nie było innej opcji i podziałało może 3 dni. Nie można się z nikim skontaktował ciągle jakieś roboty odpowiadają. Kasa utopiona w błoto może na innych platformach jest OK tego nie wiem ale netflixa odradzam.
Miałem netflixa i nagle nie wiadomo dlaczego przestał działać. Oczywiście mydlenie oczu, że trzeba czekać 3 do 7 dni teraz już zwiększyli czas oczekiwania od 8 do 15 dni roboczych.
Radzę mocno się zastanowić nad użytkowaniem serwisu gamsgo.
Dzialalo i pare dni temu przestalo. Odnowilem netflixa, po 3 dniach zerwali niby wspolprace z netflixem. Moje srodki przesuneli na disney plus ktory nie dziala. Support od 4 dni sie do mnie nie odzywa mimo kilkunastu wiadomosci na czas, mail i fb... Dramat. Scam!
Brak możliwości oglądania na TV. Proponują przeglądarkę xD
Korzystałam z gamsgo dość długo, ale ostatnio strona się popsuła. Zawsze wybieram Netflix na 3 miesiące, ale właściciel przestał płacić za konto. Był przycisk by zmienić konto na gamsgo, więc szybko dostałam nowe dane do logowania. Nie minął nawet tydzień, a sytuacja się powtórzyła - właściciel przestał płacić, a ja nie mogę oglądać. Przycisk zniknął. Pomoc ze strony gamsgo nie istnieje. Wysłałam zgłoszenie, na stronie tkwi informacja, by poczekać 3-7 dni. Ostatecznie nie mam konta, a liczba dni, na które opłaciłam konto maleje. Na maile i na czacie nikt nie odpisuje.
EDIT: odpisano na maila, z tym że czas oczekiwania na naprawienie konta z 3-7 dni wydłużył się do 8-15. Ostatecznie zaproponowano mi konwersję na inny abonament. Konwersja trwa już dobę, a opłacone dni nadal znikają.

Odpowiedź od GamsGo
pierdole, kupiłem netflixa na 3 miesiące (któcej się nie dało) i po ok 30 minutach, nieraz po zakończeniu 1 filmu blokuje się strona - że nie należę do gospodarstwa - pisze z człowiekiem z gamsgo on line -- nieraz mi pomorze i odblokuje a nieraz nie - i tak kur... - zapłaciłem za 3 miesiące i przez 2 mc obejrzałem może z 5 filmów - za każdym razem próbując odblokowac nieraz przez 15 - 20 minut - GÓW..

Odpowiedź od GamsGo
Kilka lat już korzystam z usług... To jest chyba najlepsze potwierdzenie idealnej współpracy!!! Gorąco polecam!!!

Odpowiedź od GamsGo
Rewelacja wszystko prosto i sprawnie a wyrazie problemów czy zablokowania konta drugie praktycznie od ręki

Odpowiedź od GamsGo
wszystko legalnie dobra strona wszystko działa na telefonie ja na telewizorze nie oglądam to nie mam problemów znalazłem stronę na youtube polecam legit strona

Odpowiedź od GamsGo
Nie oceniam na plus ani na minus. Eset mi blokuje tą stronę twierdząc, że ma złą reputację. Nie udało mi się ustalić nic poza tym, że mają bardzo abuzywną umowę, dla tego liczę, że ktoś z gamsgo odpisze mi tutaj na te zarzuty Eset'a
A to mi się podoba najbardziej w umowie.
10.1 Zgadzasz się bronić, rekompensować i chronić firmę GamsGo, jej podmioty stowarzyszone oraz ich dyrektorów, członków zarządu, pracowników i agentów przed wszelkimi wydatkami, stratami, odszkodowaniami, roszczeniami, grzywnami, karami, zobowiązaniami i/lub wydatkami (w tym wydatkami z tytułu obrażeń prawnika, nie bez względu na to, w jaki sposób zostały poniesione zgodnie z niniejszą umową, obejmują między innymi wydatki poniesione lub związane z zaniedbaniem, zaniechaniem i/lub naruszeniem niniejszej umowy. Odszkodowanie to zostanie przyznane niezależnie od tego, czy zostało wszczęte postępowanie prawne i jeżeli takie zostanie wszczęte postępowanie, niezależnie od metody, sposobu lub charakteru jakiejkolwiek ugody, kompromisu lub decyzji. Aby uniknąć wątpliwości, żadne postanowienie tej klauzuli nie będzie utrudniać ani ograniczać GamsGo w wykonywaniu jakichkolwiek innych praw i obowiązków wynikających z niniejszej umowy.
Nie jestem prawnikiem, ale chat gpt mnie ostrzegł, że to zapis trochę niebezpieczny.

Odpowiedź od GamsGo
Wszystko szybko i sprawnie polecam