Edycja mojego Postu Zmienian Opis z tego względu gdyż podczas wystawiania Opini Konsultantem pisalem i wszystko załatwione Profesjonalnie odbyło sie szybko bez zadnych niepotrzebnych nies... Zobacz więcej

Ok super super 😊 bardzo super mila współpraca z konsultantami. Tanie uzytkowanie super platform jak hbo netflix disney. Kontakt bardzo szybki miły i uprzejmy. Konsultant nigdy nie pozostawi z problem... Zobacz więcej
Przez pierwsze pół roku było wszystko ok. W razie problemów szybki kontakt i naprawa. Od kilku miesięcy to jakiś dramat. Najpierw zablokowane użytkowanie i czekanie na wyjaśnienie, jak już ruszyło to... Zobacz więcej
Kolejny raz spróbowałem, kolejne rozczarowanie i totalna olewka. Zakupiona subskrypcja Disney+, dane logowania nie działają. Piszę na czacie, wysyłam zgłoszenie, potem powtarzam ten sam cykl i co... i... Zobacz więcej
Gamsgo provides intelligent, efficient account sharing services to users around the world.We have the best user experience, smooth interface, simple purchase and renewal process.Gamsgo has built its reputation on competitive pricing, simple steps, and high quality, reliable customer service.
Broadway Street, 19-42, 80302, Boulder, Colorado, Stany Zjednoczone
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jestem zadowolony z jakości świadczonych usług przez gamsgo.com zawsze odpowiadają na wiadomości i kontakt jest krótki ale konkretny bez owijania w bawełnę, zachęca mnie podejście do klienta i z pewnością przedłuże subskrypcję na tym portalu
Witam i polecam jak najbardziej. Obsluga szybko odpisuje i rozwiazuje problemy jak wystapia. Z zakupionych substrykcji Spoty i IPTV jestem zadowolony i bezproblemu dzialaja.
Wszystko w porządku. Szkoda tylko że Netflix zaczął wariować
Obsługa klienta szybko odpowiada i podpowiada co trzeba zrobić
Serwis oferuje bardzo przyjemne i intuicyjne doświadczenie użytkownika. Funkcjonalności platformy są przemyślane i dobrze działają. Zdecydowanie polecam korzystanie z tego serwisu ze względu na jego wysoką jakość. Moje oczekiwania zostały w pełni spełnione, a nawet przekroczone. Jestem przekonany, że inni użytkownicy również będą zadowoleni.
Strona Krzak, subskrypcje zakupione na wiele miesięcy do przodu w pewnym momencie przestają działać. Jak support jest bot AI, który całymi tygodniami potrafi odpisywać, że rozwiązują problem - omijać z daleka !!!

Odpowiedź od GamsGo
GamsGo to spoko platforma do zakupu dostępu streamingu. Dobre ceny, dostępność. W razie potrzeby szybkie wsparcie na czacie. Szybką reakcja i szybka celna odpowiedź. Polecam!
Po poprzednich kłopotach, obecnie GamsGo bardzo sie poprawiło. Polecam
Wszystko dobrze działa, obsługa niesamowicie szybka
Używam gamsgo od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony. Oszczędność pieniędzy i oprócz tego mam to co chem. Dzięki temu mogę sobie na więcej pozwolić. Szczerze polecam....
Polecam. Zawsze wszytko rzetelnie. W razie awarii służą pomocą. Jestem tam już od 3 lat i jestem zadowolony ;)
Poprzednio działało yt premium. W razie problemu był live chat w ciągu paru minut potrafili naprawić problem.
Teraz od tygodnia nie mam yt premium. Problem z grupa rodzinna. Zero pomocy zero odpowiedzi z ich strony. Teraz nie polecam i wszystkim odradzam!

Odpowiedź od GamsGo
Ja polecam Gamsgo. Korzystam już kolejny rok i jestem zadowolona.Świetna komunikacja z supportem.
Jestem bardzo zadowolony z współpracy, wszystko jak zawsze na wysokim poziomie, pojawiaǰące sie problemy rozwiązywane od ręki. Polecam serdecznie wszystkim 😉.
UCIEKAJCIE OD TEGO!!
W maju zeszłego roku kupiłam subskrypcję Netflix i od października/listopada nie działa prawidłowo

Odpowiedź od GamsGo
Nie polecam wykupiłem netfliksa na 3 miesiące po miesiącu już zablokowali oszuści!!!

Odpowiedź od GamsGo
Nie mogę wejść na swój profil w disney+, gdyż trzeba podać kod przesłany do obsługi klienta, link do kodu wygasa po 15 minutach, a pomoc techniczna odpowiada na prośbę o kod po kilkunastu godzinach, kiedy link już wygasł. Zapłaciłam za rok z góry, a nie mogę wejść na swój profil, gdyż nie mają wystarczającej liczby ludzi do pracy w obsłudze klienta. Nie polecam!

Odpowiedź od GamsGo
Odradzam, marnowanie czasu i pieniędzy. Netflix nie działa, firma nie jest w stanie pomóc. NIE WPLACAJCIE TU PIENIĘDZY!

Odpowiedź od GamsGo
Wykupiłem Disney+ na 3 miesiące...dane do logowania przysłane ale co z tego jak trzeba podać 6 cyfrowy kod z maila do którego nie ma dostępu a na czacie który rzekomo jest obsługa 24h nikt nie odpowiada a na wpisanie kodu jest 15 min. Odradzam. Oszuści!
Nie kupujcie nic od tych oszustów, zostaliśmy oszukani, okradli nas z pieniędzy, sprzedają konta Netflix, które nie działają, pieniądze przepadają, nie oddają pieniędzy ani nie podali poprawnych danych do konta Netflix. Banda złodziei i oszustów. Zostaniecie z niczym!!