Banner for GamsGo

GamsGo Recenzje 17 597

3,7

Edycja mojego Postu Zmienian Opis z tego względu gdyż podczas wystawiania Opini Konsultantem pisalem i wszystko załatwione Profesjonalnie odbyło sie szybko bez zadnych niepotrzebnych nies... Zobacz więcej

Ok super super 😊 bardzo super mila współpraca z konsultantami. Tanie uzytkowanie super platform jak hbo netflix disney. Kontakt bardzo szybki miły i uprzejmy. Konsultant nigdy nie pozostawi z problem... Zobacz więcej

Przez pierwsze pół roku było wszystko ok. W razie problemów szybki kontakt i naprawa. Od kilku miesięcy to jakiś dramat. Najpierw zablokowane użytkowanie i czekanie na wyjaśnienie, jak już ruszyło to... Zobacz więcej

Kolejny raz spróbowałem, kolejne rozczarowanie i totalna olewka. Zakupiona subskrypcja Disney+, dane logowania nie działają. Piszę na czacie, wysyłam zgłoszenie, potem powtarzam ten sam cykl i co... i... Zobacz więcej

1. Networking biznesowy

Gamsgo provides intelligent, efficient account sharing services to users around the world.We have the best user experience, smooth interface, simple purchase and renewal process.Gamsgo has built its reputation on competitive pricing, simple steps, and high quality, reliable customer service.

3,7

Średnia

18 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jestem zadowolony z jakości…

Jestem zadowolony z jakości świadczonych usług przez gamsgo.com zawsze odpowiadają na wiadomości i kontakt jest krótki ale konkretny bez owijania w bawełnę, zachęca mnie podejście do klienta i z pewnością przedłuże subskrypcję na tym portalu

14 marca 2025

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku. Szkoda tylko że Netflix zaczął wariować
Obsługa klienta szybko odpowiada i podpowiada co trzeba zrobić

4 maja 2025

GamsGo super serwis

Serwis oferuje bardzo przyjemne i intuicyjne doświadczenie użytkownika. Funkcjonalności platformy są przemyślane i dobrze działają. Zdecydowanie polecam korzystanie z tego serwisu ze względu na jego wysoką jakość. Moje oczekiwania zostały w pełni spełnione, a nawet przekroczone. Jestem przekonany, że inni użytkownicy również będą zadowoleni.

3 maja 2025

Oszuści

Strona Krzak, subskrypcje zakupione na wiele miesięcy do przodu w pewnym momencie przestają działać. Jak support jest bot AI, który całymi tygodniami potrafi odpisywać, że rozwiązują problem - omijać z daleka !!!

29 kwietnia 2025

Cześć kamil gilugilu,

Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które napotkałeś z abonamentem Tidal. Rozumiemy, jak frustrujące może być, gdy usługa, za którą zapłaciłeś, nie działa zgodnie z oczekiwaniami. Niestety, problem, który wystąpił, wynika z zmian wprowadzonych przez Tidal w związku z ich polityką ochrony kont, które mogą czasami wpłynąć na dostęp do subskrypcji.

Chcielibyśmy Cię zapewnić, że skontaktowaliśmy się z Tobą przez naszą obsługę online i czekamy na Twoją odpowiedź, aby jak najszybciej znaleźć rozwiązanie tego problemu.

Naprawdę zależy nam na tym, abyś był zadowolony z usługi i w pełni korzystał ze swojej subskrypcji, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby naprawić sytuację.

Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.

Zespół GamsGo

Polecam. Zawsze wszytko rzetelnie. W razie awarii służą pomocą. Jestem tam już od 3 lat i jestem zadowolony ;)

18 października 2024

Poprzednio działało yt premium

Poprzednio działało yt premium. W razie problemu był live chat w ciągu paru minut potrafili naprawić problem.
Teraz od tygodnia nie mam yt premium. Problem z grupa rodzinna. Zero pomocy zero odpowiedzi z ich strony. Teraz nie polecam i wszystkim odradzam!

14 lutego 2025

Cześć Łukasz P.,

Bardzo przepraszamy za problemy, które napotkałeś z YouTube Premium. Rozumiemy, jak frustrujące musi być dla Ciebie, zwłaszcza po wcześniejszych pozytywnych doświadczeniach z naszym wsparciem.

Chcemy Cię zapewnić, że traktujemy Twoją sytuację priorytetowo i już podjęliśmy działania w celu rozwiązania problemu z Twoją grupą rodzinną. Skontaktowaliśmy się z Tobą przez czat na żywo, aby pomóc Ci odzyskać dostęp tak szybko, jak to możliwe.

Jeśli nadal napotykasz trudności, prosimy o ponowny kontakt z nami pod tym linkiem: https://chat.ssrchat.com/service/gdpk64. Zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby przywrócić Ci dostęp do usługi.

Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za Twoją cierpliwość. Mamy nadzieję, że uda nam się szybko rozwiązać ten problem.

Pozdrawiamy,

UCIEKAJCIE OD TEGO!!

UCIEKAJCIE OD TEGO!!
W maju zeszłego roku kupiłam subskrypcję Netflix i od października/listopada nie działa prawidłowo

24 stycznia 2025

Cześć Kalorolcia,

Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które napotkałaś podczas korzystania z subskrypcji Netflix. Doskonale rozumiemy, jak frustrujące i rozczarowujące może być, gdy usługa, za którą zapłaciłaś, nie działa prawidłowo przez dłuższy czas.

Chcemy Cię zapewnić, że dokładamy wszelkich starań, aby rozwiązać tego typu problemy jak najszybciej i zapobiec ich występowaniu w przyszłości. W wielu przypadkach problemy te wynikają ze zmian w polityce Netflix, na które niestety nie mamy wpływu. Niemniej jednak bierzemy pełną odpowiedzialność za Twoje doświadczenie i chcemy je naprawić.

Z uwagi na to, że Netflix zaostrzył ostatnio zasady dotyczące subskrypcji współdzielonych, przygotowaliśmy stabilniejszą, choć droższą opcję subskrypcji, która powinna zapewnić lepsze wrażenia w przyszłości.

Zależy nam na tym, aby pomóc Ci rozwiązać ten problem. Możesz odpowiedzieć na e-mail z funkcji „Znajdź recenzenta” na Trustpilot lub skontaktować się z naszym działem obsługi klienta za pośrednictwem czatu online: https://chat.ssrchat.com/service/gdpk64. Zrobimy wszystko, aby zapewnić Ci szybkie i satysfakcjonujące rozwiązanie.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Twoją cierpliwość oraz wyrozumiałość.

Zespół wsparcia GamsGo

Nie polecam wykupiłem netfliksa na 3…

Nie polecam wykupiłem netfliksa na 3 miesiące po miesiącu już zablokowali oszuści!!!

22 grudnia 2024

Witam Marcin Jakubowski

Przede wszystkim przykro nam, że nie jesteś zadowolony z naszego produktu. Przykro mi, że nie miałeś tutaj dobrych doświadczeń.

Ponieważ Netflix jakiś czas temu nie dotrzymał umowy z nami, wygasła duża liczba naszych subskrypcji Netflix, co wpłynęło również na korzystanie z niego przez innych użytkowników. Bardzo nam przykro z tego powodu.

Serwis GamsGo przygotował już jednak stabilniejsze konto Netflix, bazujące na planie premium, które zapewnia użytkownikom większą wygodę i efektywność w procesie korzystania, a także dodało kategorie umożliwiające użytkownikom wybór kont obsługujących różne urządzenia.

Teraz stopniowo rozwiązujemy pominięte wcześniej problemy i zapewniamy każdemu użytkownikowi satysfakcjonujące rozwiązanie.

Chętnie pomożemy Ci rozwiązać Twój problem, ale nie możemy się z Tobą skontaktować. Możesz odpowiedzieć na wiadomość e-mail Znajdź recenzenta Trustpilot lub skontaktować się z naszym działem obsługi klienta online, aby uzyskać szybką odpowiedź: https://chat.ssrchat.com/service/gdpk64. Możemy Cię zadowolić i szybko odpowiedzieć.

Zaufaj GamsGo. Posiadamy gwarancję obsługi klienta, która pomoże Ci rozwiązać Twoje problemy i zapewni satysfakcjonujące rozwiązania. Czekamy na wiadomość od Ciebie.

Zespół GamGo

Oszustwo

Nie mogę wejść na swój profil w disney+, gdyż trzeba podać kod przesłany do obsługi klienta, link do kodu wygasa po 15 minutach, a pomoc techniczna odpowiada na prośbę o kod po kilkunastu godzinach, kiedy link już wygasł. Zapłaciłam za rok z góry, a nie mogę wejść na swój profil, gdyż nie mają wystarczającej liczby ludzi do pracy w obsłudze klienta. Nie polecam!

14 grudnia 2024

Witaj Kasiu

disney+ ma surowe ograniczenia dotyczące środowiska sieciowego używanego przez użytkowników podczas procesu logowania. Jeśli użytkownik jest odpowiedzialny za środowisko sieciowe podczas użytkowania, zostanie poproszony o użycie kodu weryfikacyjnego w celu zalogowania się do disney+ zapytań użytkowników w ostatnim czasie. Chociaż nasz dział obsługi klienta online aktywnie reaguje, nadal nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć w czasie rzeczywistym. Dziękujemy bardzo za zrozumienie.

Ale teraz wracamy na właściwe tory i możemy pomóc użytkownikom uzyskać kody weryfikacyjne na czas. Jeśli podczas procesu logowania pojawi się prośba o podanie kodu weryfikacyjnego, skontaktuj się z nami, a my go sprawdzimy.

Zespół GamGo

Odradzam

Odradzam, marnowanie czasu i pieniędzy. Netflix nie działa, firma nie jest w stanie pomóc. NIE WPLACAJCIE TU PIENIĘDZY!

2 grudnia 2024

Witaj Mateuszu

W związku z naruszeniem umowy z nami przez firmę Netflix, jakiś czas temu wiele naszych kont w serwisie Netflix zostało anulowanych. Nasi pracownicy aktywnie odpowiadają, ale ze względu na dużą liczbę zapytań wskaźnik odpowiedzi spadł. Dziękuję za zrozumienie

Obecnie znaleźliśmy rozwiązanie i przetwarzamy je w kolejności, w jakiej użytkownik się z nami skontaktował. Zapewniamy, że zagwarantujemy użytkownikowi czas użytkowania. Jeśli czas użytkowania zostanie zmarnowany, możemy również wykorzystać nasze uprawnienia do nadrobienia zaległości dni dla ciebie.

Chętnie pomożemy Ci rozwiązać Twój problem. , ale nie mogę podjąć inicjatywy, aby się z Tobą skontaktować. Możesz odpowiedzieć na wiadomość e-mail „Znajdź recenzenta” od Trustpilot lub skontaktować się z naszym działem obsługi klienta online, aby uzyskać szybką odpowiedź: https://chat.ssrchat.com/service/gdpk64. Możemy Cię zadowolić i szybko odpowiedzieć.

Zaufaj GamsGo. Posiadamy gwarancję obsługi klienta, która pomoże Ci rozwiązać Twoje problemy i zapewni satysfakcjonujące rozwiązanie. Czekamy na wiadomość od Ciebie.

serdeczne pozdrowienia,
Zespół GamsGo

Wykupiłem Disney+ na 3 miesiące...dane…

Wykupiłem Disney+ na 3 miesiące...dane do logowania przysłane ale co z tego jak trzeba podać 6 cyfrowy kod z maila do którego nie ma dostępu a na czacie który rzekomo jest obsługa 24h nikt nie odpowiada a na wpisanie kodu jest 15 min. Odradzam. Oszuści!

26 listopada 2024

Nie kupujcie nic od tych oszustów

Nie kupujcie nic od tych oszustów, zostaliśmy oszukani, okradli nas z pieniędzy, sprzedają konta Netflix, które nie działają, pieniądze przepadają, nie oddają pieniędzy ani nie podali poprawnych danych do konta Netflix. Banda złodziei i oszustów. Zostaniecie z niczym!!

13 lipca 2024