Leuke winkel
Leuke winkel met ook een groot aanbod als webshop. In-store ook een leuke Lorcana community met allerei events bovenop de weekly play.
Games & Greetings is dé plek waar spelplezier en persoonlijke belevingen samenkomen. Wij bieden een unieke selectie van spellen, van klassiekers tot de nieuwste trends, voor jong en oud. Maar dat is niet alles: met onze creatieve en stijlvolle wenskaarten en geschenken helpen wij mensen om bijzondere momenten te vieren en persoonlijke boodschappen over te brengen. Bij Games & Greetings draait alles om verbinden, plezier maken en herinneringen creëren of het nu aan de speeltafel is of via een attent kaartje. Onze missie is simpel: mensen laten lachen, samenbrengen en blij maken, met kwaliteit, creativiteit en een persoonlijke touch.
van Dissellaan 6a, 5531 BR, Bladel, Holandia
Games en Greetings is een hele fijne winkel als je zowel een starter als een gevorderde bent in de wereld van TCG.
De winkel zelf heeft een goed assortiment met verschillende thema’s en de prijzen zijn heel netjes.
De sfeer is super fijn, iedereen waardeert elkaar en laat elkaar in zijn of haar waarde. De weekly play avonden zijn daarom ook altijd super gezellig en er is altijd ruimte voor een grapje.
Ook kun je tijdens de weekly play mini toernooitjes spelen of de georganiseerde grotere toernooien. Voor jong en oud. Zoals een ouder en kind toernooi.
Al met al een hele fijne winkel met hele fijne mensen.
Een hele fijne winkel met nette prijzen voor de producten! Een familiale sfeer waar iedereen zich snel welkom voelt. Ook de speelavonden worden goed georganiseerd en los van het competitieve hebben we erg veel plezier en helpen en leren we met en van elkaar.
Gewoon een fijne winkel. Leuke producten, net even anders dan de andere winkels hebben. Verschillende leuke TCG’s en een zeer fijne Disney Lorcana community met alle tijd voor nieuwkomers en beginners jeugd en volwassenen. Geregeld leuke mini toernooitjes met leuke goodies voor jonge meiden en jongens die mee komen doen.
Diverse malen spullen gekocht bij Games & Greetings, hele leuke mensen die daar werken en de spullen die ik gekocht heb zijn van topkwaliteit. Ik kom er graag terug om spullen te kopen!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.