Game Station Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 2 z 5

Først efter flere opkald begyndte de at samle computeren. Jeg modtog den halvanden uge efter hvad de havde lovet på hjemmesiden. Åbenbart var deres normale tekniker syg, men de havde ikke tænkt på at... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fin maskine, super service fra Simon. Leveringen tog lidt lang tid, og der var et par opsætningsfejl i maskinen. Totalt set var det en meget positiv oplevelse at købe en high-end pc hos game-... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

bestilte computer mandag, den var leveret torsdag. upåklageligt. Ydermere fik jeg via mail tilsendt navnet på fragtfirmaet og ordrenummer, så jeg kunne følge lidt med. Havde så ik ligé fanget,... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Forud for mit køb var game-station.dk (Simon) fin til at besvare mine spørgsmål til specifikke dele af hardwareudvalget. Jeg bestilte pc'en en onsdag (torsag var helligdag) og modtag den mandag... Zobacz więcej

Musisz wiedzieć

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fik min nye gaming pc

Fik meget hurtigt min nye gaming pc, den var sat op super fint, kabler m.m. var stripser super, og det hele så meget fint ud.
der var lige en lille bug i bundkortrt og ram, men snakkede med Simon, kørte nogle tests og konstaterede vi nok måtte skifte bundkortet og ram, fik de nye dele 2 dage efter og skiftede dem selv (har selv lavet mange computere i mit firma, så ingen problem), fik sat de nye stumper i og alt ser ud til at virke som det skal nu :-)
Simon er en super fin fyr, der gør en forskel når det kommer til service.
Tak for super handel og virkelig god service Simon.

3D-MARK 06 = 30500
3D-MARK 11 = 5656

1 czerwca 2011
Oceniono na 5 z 5

Super pris, fornem support, overskuelig hjemmeside

Har været fast kunde hos MM-Vision med mine venner, og er stadig meget tilfredse med dem. Men så hørte jeg om Game Station og måtte ind og kigge mig omkring.
Deres priser lå rigtig godt under MM-Visions, de havde gode muligheder for at samle den computer, man ønskede og så ringede jeg forgæves til kundeservice, men blev så ringet op kort efter og fik muligheden for at stille nogle hardware-relaterede spørgsmål og svarene var meget troværdige. Nu afventer jeg levering, ser frem til et forhåbentligt godt fremtidigt forløb... :)

OPDATERING: Efter at have hørt, varen skulle blive leveret tidligst sidst i sidste uge, eller mandag/tirsdag i denne uge, viser det sig at den ikke når at komme frem idag (tirsdag) alligevel.
Dette kunne let være et irritationsmoment, hvis ikke det var fordi Game-Station.dk har været gode til at forklare om årsagen og holde én opdateret omkring nuværende status.

Så længe man står ved ens fejl (eller samarbejdspartneres fejl, da dette var firmaet der bringer pakkerne ud) og holder mig som kunde informeret om, hvad der er galt og hvor længe der kommer til at gå, så kan jeg langt lettere acceptere det.
Derfor holder jeg også fast i min karakter :)

1 czerwca 2011
Oceniono na 5 z 5

Service ud over alle forventninger

I kan trygt handle hos game-station. Jeg købte mig en "red bean" og er rigtigt godt tilfreds med dens performance. Uden tvivl "The best smack for the money".

Dog var der skår i glæden da der begyndte at opstå grafikfejl. Efter megen diagnosticering kom vi i fællesskab frem til at bundkortet måtte være skadet under transport. Så måtte den en tur tilbage til Sjælland.

Men servicen har været i top hele tiden - selv en sen søndag aften, da desparationen var størst, var der hjælp at hente.

30 maja 2011

God service trods alt

I udgangspunktet er jeg meget tilfreds med min oplevelse med Game Station, på trods af at jeg endte med at annullere min handel.

Det var nemlig ikke Game Station eller produktets skyld jeg annullerede min handel. Det var ene og alene på grund af Bring, som ikke lykkedes med at få leveret pakken fra Game Station til mig (den var blevet væk!!!).

Men reaktionen fra Game Station var prompte, jeg fik lov at annullere handlen uden problemer og i nden for kort tid var betalingen tilbageført og jeg var trods alt tilfreds med servicen.

Jeg handler gerne hos Game Station igen, men ikke så længe de benytter Bring til levering...

28 maja 2011

Imponerende service

Jeg kan varmt anbefale Game Station. Jeg havde nogen forskellige spørgsmål om tilpasning og levering som hurtigt blev afklaret på live chat.

Til trods for at jeg lagde bestillingen omkring kl 16, blev maskinen alligevel leveret dagen efter.

28 maja 2011
Oceniono na 5 z 5

Det er når der er problemer at man oplever god service

Jeg havde meget forsinket og efter flere forsøg fået leveret en pakke fra Bring. Den må have været udsat for nogle hårde omlæsninger, for da jeg satte strøm til computeren ville den ikke tænde. Ret irriteret gik jeg ind på game-stations hjemmeside for at finde en e-mail at klage til. Men jeg fandt i stedet en chat, hvor jeg prøvede lykken, og til min store overraskelse fik jeg svar inden der var gået 6 sekunder på en tirsdag aften ved halv ni-tiden. Simon i chatten hjalp mig over et par timer til at få prøvet nogle forskellige ting for at finde ud af hvad der var galt, og sluttelig fandt vi ud af, at grafikkortet var defekt. Det er nu blevet ombyttet, og alt fungerer.

Game-Station.dk er efter min mening en genial forretning for alle os, der har en smule forstand på PC'er, men ikke nok til at turde rode os ud i at bygge PC'en selv. Man kan vælge bedre komponenter, hvor man ønsker det, og prisen for en kvalitetsvare er langt bedre end de færdigbyggede løsninger fra de store mærker.

Jeg giver mine bedste anbefalinger, om end jeg ville vente med at bestille noget, til der - som Simon lovede mig - kommer et alternativ til Bring i leveringen.

26 maja 2011

Glimrende service og pris

Efter at have checket priser på edbpriser.dk og læst de fine anmeldelser her på Trustpilot.dk, blev jeg enig med mig selv om at købe min nye stationære hos game-station. For at få helt styr på, hvordan den skulle konfigureres, ringede jeg og snakkede med ejeren, Simon da Silva. God og klar snak.

Der endte med at blive en uges ventetid på computeren, da der var leveringstid på kabinettet. Jeg fik besked om ventetiden med det samme, så jeg vidste, hvad jeg skulle forholde mig til. Fint.

Sammenlignet med øvrige priser på markedet, har jeg helt klart fået value for money.

26 maja 2011

Fantastisk fleksibilitet

Jeg skulle bestille en spillecomputer til min søn, og fandt efter lidt research ud af, at der var mest value for money ved enten at samle selv - -eller få nogen til at gøre det. Det er sidstnævnte game-station kan. Man vælger stumperne på deres hjemmeside - ud fra nogle gule, grønne og røde forslag, hvorefter game-station bestiller varerne hjem og samler maskinen. Det tog 5 dage fra bestilling til levering. Imponerende!

Mit eneste aber dabei er, at jeg har fået et trådløst netværkskort som af uransalige årsager ikke fungerer i netop den maskine (men fungerer fint i andre). Har ikke testet supporten på denne, da jeg ikke har haft tid, men forventer god service.

Eneste minus er naturligvis usikkerheden omkring deres stabilitet (findes virksomheden om 2 år?), hvis nogle af stumperne skulle gå i stykker. Men det er jo det samme for de andre som fx føniks, sharkgaming og mm-vision.

Så alt i alt: En god pris, hvis man ikke selv gider samle.

21 maja 2011

Fejlfri levering.

Bestilte min Pc søndag kl. 12.30, fik ordrebekræftelse med status på ordren en halv time senere (søndag!) Modtog Pc'en onsdag fuldstændig som bestilt. Perfekt!

17 maja 2011
Oceniono na 5 z 5

God service, pris og kvalitet

Hvor er det rart at møde en butik der ønsker at levere god service og oven i købet til en rigtig god pris. Selvom der ikke er mange valgmuligheder når der skal konfigurers computere, så spurgte jeg bare om specifikke ændringer hvilke alle blev opfyldt.
God service, god pris og god kvalitet - Det er en god forretning.

27 kwietnia 2011

Total iorden sted

da jeg stod og va på udkig efter en ny comp fik jeg tilfældig øje på nogen tilbud på nogen maskiner fra game-station.dk
så jeg kiggede på deres maskiner og blev enig med mig selvom en af dem med lidt anden udstyr i :) jeg tog kontakt til deres kunde support som poppet ud og fik en rigtig god snak med simon :)og den samtale vi havde va over alt mine forventninger god betjerning og ærlig snak om udstyr så vi nåde frem til den maskine jeg har nu som jeg modtog fra game-station.dk
jeg kan kun anbefalde stedet vider :-)

14 kwietnia 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej