Først efter flere opkald begyndte de at samle computeren. Jeg modtog den halvanden uge efter hvad de havde lovet på hjemmesiden. Åbenbart var deres normale tekniker syg, men de havde ikke tænkt på at... Zobacz więcej
Fin maskine, super service fra Simon. Leveringen tog lidt lang tid, og der var et par opsætningsfejl i maskinen. Totalt set var det en meget positiv oplevelse at købe en high-end pc hos game-... Zobacz więcej
bestilte computer mandag, den var leveret torsdag. upåklageligt. Ydermere fik jeg via mail tilsendt navnet på fragtfirmaet og ordrenummer, så jeg kunne følge lidt med. Havde så ik ligé fanget,... Zobacz więcej
Forud for mit køb var game-station.dk (Simon) fin til at besvare mine spørgsmål til specifikke dele af hardwareudvalget. Jeg bestilte pc'en en onsdag (torsag var helligdag) og modtag den mandag... Zobacz więcej
Kantatevej 30 th, 2730, Herlev, Dania
- Info@game-station.dk
- game-station.dk
Musisz wiedzieć
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super leveringstid & god livechat
Bestilte og fik leveret inden for 4 dage, efter at have snakket om diverse på livechatten. Jeg synes dog at hjemmesidens informationer er ufuldendte, og at der er installeret irriterende elementer (fx ikoner på skrivebordet der giver links til diverse, som kommer igen hver gang der genstartes, til trods for jeg sletter dem) på computeren når jeg modtager den med Windows installeret.
Alt i alt er jeg tilfreds med købet.

Odpowiedź od Game Station
PC leveret nemt og hurtigt
Nemt at at konfigurere og bestille.
God respons i forhold til status på ordren.
Hurtig og billig leverance uden for normal arbejdstid.
Varen lever fuldt ud op til orventningerne.
Manualer o.l. er vedlagt.
Perfekt! Fantastisk service og support!
da jeg skulle købe min computer havde jeg flere krav til den, både omkring ydelse og pris, jeg skrev til deres online support og fik hjælp til hvilken computer der var bedst til formålet, han gav mig hans bud og grunde for hvorfor jeg skulle have den, og jeg købte den med det samme, da jeg så havde fået min computer havde jeg nogle problemer som Simon fra gamestation ivrigt hjalp mig med, selvom det formenligt var en fejl fra min side af. så alt i alt en perfekt support, og super gode priser! helt sikkert det bedste sted at købe computer efter min mening!
Fantastisk service og lige så fantastisk support
Dette sted kan kun anbefales. intet mindre end det bedste sted jeg endnu har handlet. Også den hurtigste leverance.
Alt i alt, brug dette sted.
God produktinfo, dårlig status opdatering
Fornuftige priser samt grundig produktinformation, let at overskue, men ordren stod som "arbejder på den" lige frem til det tidspunkt, hvor fragtmanden stod i døren med pakken.
præcist som ønsket
Simon var yderst behjælpelig med at finde den rigtige specifikation på de maskiner vi skulle hve. Bestilte dem, og da de ikke havde nogle af elementerne på lager, opgraderede de delene for at kunne levere til tiden. Gratis vel at mærke.
Glimrende personlig service
Billig, ærlig og super service!
Jeg skulle bruge en pc som skulle have kræfter til tung billedebehandling og spil på max settings og fandt Game-station på nettet.
Med en rigtig god rådgivning fra Game-station, både pr. telefon og via chatten, har jeg fået mig en pc som passede optimalt til mit budget.
Leveringen var på 1½ dag! Og forløb perfekt...
Nu har jeg haft pc'en i nogle dage og den spiller 100%
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Game-station, og vil bestemt anbefale det til alle som skal købe ny pc.
Tak for handlen - vi ses igen :)
Det hele er meget simpelt hos game-station, og er man i tvivl svarer Simon meget hurtig... Jeg er godt tilfreds både med pc, service og levering...
Super godt koncept for køb af PC.
Eneste anke ved produktet er, at man burde have leveret bundkortet med nyeste SW, der er kommet 3 opdateringer siden den som er på!
Ellers er konceptet for køb af PC alle tiders, og behandling og tilbagemelding fra leverandør-side fin.
Måske burde man vælge et hurtigere transport end "bring" , som i mit tilfælde brugte 4 hverdage for en indenlandsk forsendelse!
Gennemført service
Fantastisk produkt til en god pris.
Udover produktet, får du også en en service ud over det sædvanlige
Kan klart anbefales!
Vildt Godt!
Prisen er fantastisk! Produktet er af høj kvalitet. Det eneste der skuffer mig er dog transporten. De lover 1-2 dage, jeg fik det efter 4... Men ellers er det fantastisk.

Fin service og vejledning
Game Station gav en fin vejledning, så min søn fik (alle de dyre!) ting som en game station skal indeholde.. da der manglede et stik, fik vi det efterfølgende tilsendt, uden problemer, så alt i alt var det en god oplevelse.

Super Computer
Jeg søgte hele nettet igennem for at finde en computer , fandt Simons hjemmeside hvor der var en live chat Simon kom med foreslag til hvad jeg skulle have og jeg bestilte den og den køre super fint og lever op til det jeg håbede udover det satte simon et større grafik kort i UB!
Det eneste jeg vil sige var at jeg skulle have pakken med Bring
de skulle komme mellem 1700-2100 men hvem kommer det gør postdanmark kl 1400 der er der ingen hjemme og jeg kan kunne ikke hente den da posthuset var lukket da jeg havde fri. jeg ringede til bring og for fat i en der kun talte norsk og som var temmelig fræk faktisk sagde han at det ikke var hans problem at de ikke levede til det rigtige tidspunkt. men nok om det.
Simon super service
Når vores anden computer skal skiftes er det dig vi køber ved.
Fantastisk service
Jeg anvendte Gamestation da jeg fik ham/forretningen anbefalet af en ven. Super fantastisk service, hvor du får vejledning til at finde det rette produkt, og god kundeinteraktion, så det nærmest føles som om man handler privat. Der er ikke så meget andet end at sige, at med de priser og med den service er det en fantastisk computerforretning.
Helt op til forventningen!
Jeg er meget glad for den computer, je har købt ved Game Station. Jeg kunne nemt finde den hlet rigtige og til den rigtige pris.
Tak GameStation.dk
Professionel behandling og kvalitetsvare
Game-Station har et godt produkt til billige priser og behandlingstiden for ordren, selve samling af PC'en, er OK.
PC'en kom frem i fin stand og alle kabler og lign. inden i kabinettet var samlet med strips og pakket godt af vejen.
Det fortalte mig, at den var samlet af seriøse og dygtige mennesker, der ville levere et godt produkt.
Finishen oser af kvalitet og grundighed
Installationen af styresystem gik helt uden problemer og fejl.
Kan klart anbefales.
FÆNOMENAL SERVICE!
Jeg bestilte 2 computere på Game-station.dk efter at have chattet en masse med simon om hvilke dele der ville være nødvendige og hvilke der bare ville være ekstra lir og vi kom frem til nogen super svedige computere med SSD i, der var fejl på SSD'en men simon var personligt ude og afmontere og aflevere dem igen det var nok den bedste service jeg nogensinde har oplevet nogen steder vil anbefale dem til alle der vil have en ny computer meget pga deres chat funktion som hjalp mig en kæmpe del med mit valg!
SIMON DU ER FOR NICE TAK FOR AT FLASHE MIN SSD