4,3

Doskonała

I have bought many 2 lehengas from…

I have bought 2 lehengas from Gagan Trends Surat, received same as shown, happy with quality and service, will keep on buying thank you again Gagan trends

25 maja 2025

Odpowiedź od Gagan Trends

Thank you for your valuable feedback! We appreciate your support and look forward to serving you again. 😊🙏

Nice collection

Nice collection

Odpowiedź od Gagan Trends

Gagan trends ka lehanga muje accha laga

Gagan trends ka lehanga mujhe accha laga aap log yaha aake bhi le skte he

Odpowiedź od Gagan Trends

Mujhe bahut accha laga gagan trends ka…

Mujhe bahut accha laga gagan trends ka lehenga maine apni aur apni sister ke liye liya thanks

Odpowiedź od Gagan Trends

I have purchased 3 lehenga for my shop…

I have purchased 3 lehenga for my shop from Gagan Trends received same thank you I will come to your shop and buy more for selling

14 maja 2025

Odpowiedź od Gagan Trends

Mera ko kal lehenga mila tha Gagan…

Mere ko kal lehenga mila hai Gagan Trends se bahut achha aya hai, main apne known ko bhi aapka store jarur recommend karungi or kuch time baad mere ghar me shadi hai main jarur edhar se hi shopping karugi

15 maja 2025

Odpowiedź od Gagan Trends

Best quality received same as shown…

Best quality received same as shown there is no difference in what is shown thank you gagan trends for providing best quality

16 maja 2025

Odpowiedź od Gagan Trends

Not trust worthy, poor quality

First of all the quality is very bad, they don't have customer friendly return policy, if u have taken and u don't like u are stuck. The no shared on website is never answered.
Better to take from Amazon atleast u can return and the item is worth.

29 kwietnia 2025

Odpowiedź od Gagan Trends

Hi Kavita, thank you for reaching out to us. We understand your concern. In order to resolve it quickly, please do share your contact details or Order ID. Our representative will call you at the earliest possible. Thanks, Gagan Trends.