Vi havde en virkelig stærk og rørende oplevelse med Gadens Stemmer – især takket være Henning, som guidede os rundt. Han fortalte åbent, ærligt og med stor varme om sit liv og sine erfaringer.... Zobacz więcej
Vi havde en fantastisk tur med Kenneth, hvor han fortalte om sin barndom og om hvordan han kom ind i kriminalitet og udviklede et stof og alkoholmisbrug. Han var en mega god fortæller og vi var alles... Zobacz więcej
Spar Nords Seniorklub var på rundvisning med Gert i Vejle. Gert var super god til at fortælle om sit liv og vi var alle meget imponeret over, hvad vi fik at vide. Indblik i hans liv og færden sætter... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der udbyder byvandringer med fokus på samfundets skyggesider. Guiderne hos Gadens Stemmer er personer i socialt udsatte positioner, der fortæller om et liv fra gaden, hvor temaer som hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og psykisk sårbarhed er en del af dagligdagen. Guiderne passer typisk ikke ind på det ordinære arbejdsmarked, men kan ved Gadens Stemmer være i meningsfuld beskæftigelse. Vi afholder over 1300 ture om året i København, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle. En tur med Gadens Stemmer varer 90 minutter med 5 - 6 stop undervejs. Alle turene starter og slutter tæt på offentligt transport.
Ingerslevsgade 44, 1705, København, Dania
- info@gadensstemmer.dk
- gadensstemmer.dk
Gadens stemmer
Jeg havde en super fed tur med min klasse. Vi fik den fornøjelse af Gyks’ historie, som var et fuldstændig fantastisk oplevelse.
Spændende
Jeg syntes det var en spændende oplevelse at være på tur med Gyuz. Han forklarede det mega godt og det er rigtig sejt at han fortæller mig om det
En meget rørende oplevelse
En meget rørende historie og helt speciel oplevelse man ikke glemmer. Det sætter virkelig tingene og livet i perspektiv. Kenneth var helt fantastisk
Kenneth var tryg og vildt god til at…
Kenneth var tryg og vildt god til at fortælle og inddrage os i hans liv
Vanvittigt rørende
En helt vanvittig oplevelse. Virkelig spændende at høre Kenneths historie, og utroligt lærerigt. Det giver et enormt perspektiv. Tusind tak.
Fik en rundtur med min klasse i Kbh af…
Fik en rundtur med min klasse i Kbh af Kenneth - super god guide og vild historie. Mega læringsfuldt og kæmpe anbefaling herfra!
Kenneth var helt vildt god
Kenneth var helt vildt god. Sindssyg historie
Kenneth var en imødekommende og dybt…
Kenneth var en imødekommende og dybt inspirerende virkelig stor mand
Vi snakkede om hvor tryg han var
Jeg var ude på tur med Gadens Stemmer
Jeg var ude på tur med Gadens Stemmer, hvor vi blev vist rundt af Kennet Virya.
Det var en virkelig fed oplevelse, hvor han fortalte autentiske og rå historier om sin fortid.
Han kom også med et inspirerende budskab, som man kunne relatere til, uanset om man deler hans historie eller selv kæmper med noget andet.
Han gav et helt nyt syn på livet og på, hvordan man håndterer hverdagen.
Jeg var den 29/4 26 på tur med guiden…
Jeg var den 29/4 26 på tur med guiden Kennet i København med min gymnasieklasse. Han var mega god til at fortælle om hvordan hans liv havde været og var god til at formulere sig. Hans historie var interessant og de steder han bragte os til passede med hans historie. Ville helt sikkert anbefale ham.
Kennet og Gadens Stemmer
Vi havde endnu en fremragende med Gadens Stemmer! Denne gang blev min gymnasieklasse vist rundt af Kennet i København. Han var en glimrende historiefortæller, der formåede at fange hele klassen, hver og én. Det var personligt, råt og ærligt. Han var enormt venlig og imødekommende, og god til at besvare spørgsmål.
10/10 - Klar anbefaling.
Jeg var på studietur med klassen
Jeg var på studietur med klassen, vi havde vejlederen Vennet, hvilket var en super oplevelse, meget autentisk og spænende - han var meget åben for spørgsmål:)
Min datter havde inviteret mig på tur…
Min datter havde inviteret mig på tur med Gadens Stemmer i dag og vi kom rundt på Vesterbro med John som guide. Vi fik et lille indblik i livet for de mest udsatte mennesker i vores samfund. John og jeg er næsten jævnaldrende så jeg fik også spejlet min egen ungdom og hvordan tilfældigheder kan komme til at forme vores liv. Tak for at dele din livshistorie med os. Ubetinget en varm anbefaling af Dagens Stemmer.
Tusind tak til Johnny i Odense
Tusind tak til Johnny i Odense for en åben og ærlig fortælling om livet med blandt andet omsorgssvigt, stofmisbrug og hjemløshed. En stærk fortælling om et barskt liv!
En oplevelse du ikke kan få nok af
En ærlig og livsbekræftende historie og livet på kanten af samfundet og hvordan en joint blev starten på 43års misbrug. Flemming og hans hun Pixi viste os rundt i det Nørrebro som var hans hjem i fire år. Fortalte historien om hvordan han startede sit misbrug i Jylland og hvordan han kom til København. Forholdet til sine forældre og søskende, dengang og nu. Om hvor ensomt et liv på gaden kan være. Der er mange omkring, men ingen du kan stole på. En guidet tur med en stemme fra gaden er en oplevelse du ikke vil gå glip af. Du mærker livet på en anden måde og sætter dine egne ønsker og krav i perspektiv, som helt pludselig bliver smålige i sammenligning.
Berthram var en rigtig fin fortæller og…
Berthram var en rigtig fin fortæller og hans ærlighed og levende måde at fortælle på gjorde oplevelsen autentisk og interessant.
Tur med Mia fra Gadens stemmer
Vi var på tur rundt på Vesterbro i København med Mia Lynard som på fantastisk vis fortalte sin historie. Mia er en fantastisk fortæller og en sej kvinde og greb os alle med historien om hendes hårde liv. Tak Mia fordi du ville dele din historie.
Var ude med Mia i dag
Var ude med Mia i dag. Hun er en mega dygtig fortæller. Hun fortæller jo om et barsk liv, men gør det på en måde, så man som tilhører kan være i det, sammen med hende.
Gadens stemmer mia
Har været på gade tur i København i dag med Mia .
Det var utroligt godt ,og hårdt at høre om
( Sej kvinde . 💪)med alt det hun har været igennem.
Erik fra Rysensteen gymnasium
Vores klasse fra Rysensteen gymnasium var for et par uger siden ude og gå med Patrik hvor han fortalte os om hans oplevelser med misbrug og generelt bare hans livshistorie. Det var super spændende og interessant, at høre om hans historie og oplevelser, og det var meget øjenåbnende for hele det miljø og hvor skadeligt det er, så tusind tak og tak til Patrik, det var super fedt og fantastisk at han kunne bruge det som ellers kun var negativt til at gøre noget så godt og inspirerende med det. Så super god oplevelse med Patrik og gadens stemmer.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.