En ærlig og livsbekræftende historie og livet på kanten af samfundet og hvordan en joint blev starten på 43års misbrug. Flemming og hans hun Pixi viste os rundt i det Nørrebro som var hans hjem i fire... Zobacz więcej
Min datter havde inviteret mig på tur med Gadens Stemmer i dag og vi kom rundt på Vesterbro med John som guide. Vi fik et lille indblik i livet for de mest udsatte mennesker i vores samfund. John og j... Zobacz więcej
Jeg var den 29/4 26 på tur med guiden Kennet i København med min gymnasieklasse. Han var mega god til at fortælle om hvordan hans liv havde været og var god til at formulere sig. Hans historie var int... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der udbyder byvandringer med fokus på samfundets skyggesider. Guiderne hos Gadens Stemmer er personer i socialt udsatte positioner, der fortæller om et liv fra gaden, hvor temaer som hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og psykisk sårbarhed er en del af dagligdagen. Guiderne passer typisk ikke ind på det ordinære arbejdsmarked, men kan ved Gadens Stemmer være i meningsfuld beskæftigelse. Vi afholder over 1300 ture om året i København, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle. En tur med Gadens Stemmer varer 90 minutter med 5 - 6 stop undervejs. Alle turene starter og slutter tæt på offentligt transport.
Ingerslevsgade 44, 1705, København, Dania
- info@gadensstemmer.dk
- gadensstemmer.dk
Gåtur med Patrick K
Vi var en 8. Klasse som skulle ud og gå med Patrick Krüger. Han var meget sød og fortalte os om hans liv. Jeg ville 100 % anbefale. Meget spændende!!
En fantastisk og fin oplevelse i dag…
En fantastisk og fin oplevelse i dag med Gert fra Gadens stemmer i Vejle. Et meget rart menneske som var hudløs ærlig og gjorde det virkelig godt.
Vores guide hed Mark og vi blev vist…
Vores guide hed Mark og vi blev vist rundt i København. Han var virkelig fantastisk og kan virkelig anbefales.
Var ude med Christian Ejstrup
Var ude med Christian Ejstrup - stærk oplevelse. Godt gået at være så positiv på livet med den historie du har.
På tur med Flemming og Pixi på Nørrebro
Jeg var på tur med Flemming og Pixi på Nørrebro - den åbenhed om sit liv, den venlighed og humor han delte med gruppen var helt fantastisk. Kan varmt anbefales!
Gert gav en super god rundvisning i…
Gert gav en super god rundvisning i Vejle,
og en meget ærlig fortælling om sit liv.
Stor anbefaling herfra
Stor respekt for Gert’s måde at gøre det på.
Vi var ude og gå med Patrick krüger
Vi var ude og gå med Patrick krüger. Og det var virkelig spændende og sindssygt at høre om. Så det kan klart anbefales
Patrick krüger
Vi var ude med Patrick krüger og det var mega spændende og vildt af høre om. Han var mega flink og kan klart anbefales
Helt vildt fantastisk!!
Min klasse og jeg blev vist rundt af Patrick K. Han var virkelig dygtigt til at fortælle hans meget rørende, barsk og vildt inspirerende historie! Keep up the good Work :) Det kan kun anbefales
Fra en gruppe 8. klasses piger :)
Jeg var ude at gå med Patrick Krüger
Jeg var ude at gå med Patrick Krüger. Jeg syntes det var mega spændende og meget sejt at høre hvad han har været igennem og hvad han er kommet ud af.
Tur med Gykz
Jeg var med min klasse på tur, vi gik sammen med Gykz - Det var en meget rørende og tankevækkende tur, som gjorde et stort indtryk på alle. Kan 100% anbefale
Fantastisk og indsigtsfuld oplevelse
Jeg var med min gymnasieklasse, på tur med vores guide Gykz. Det var en virkelig spændende tur der gjorde stort indtryk på vores klasse, samt gav et indblik i hvordan en misbrugers liv kan se ud og hvordan man overkommer sådan noget. Kan varmt anbefale.
Det var en mega god oplevelse og han…
Det var en mega god oplevelse og han var så god. Det var Gykz som fortalte. Kan klart anbefale.
Jeg var med min klasse på tur
Jeg var med min klasse på tur, med en mand ved navn Gykz, mega rørende og spændende, vil 100% anbefale
Gadens stemmer
Jeg havde en super fed tur med min klasse. Vi fik den fornøjelse af Gyks’ historie, som var et fuldstændig fantastisk oplevelse.
Spændende
Jeg syntes det var en spændende oplevelse at være på tur med Gyuz. Han forklarede det mega godt og det er rigtig sejt at han fortæller mig om det
En meget rørende oplevelse
En meget rørende historie og helt speciel oplevelse man ikke glemmer. Det sætter virkelig tingene og livet i perspektiv. Kenneth var helt fantastisk
Kenneth var tryg og vildt god til at…
Kenneth var tryg og vildt god til at fortælle og inddrage os i hans liv
Vanvittigt rørende
En helt vanvittig oplevelse. Virkelig spændende at høre Kenneths historie, og utroligt lærerigt. Det giver et enormt perspektiv. Tusind tak.
Fik en rundtur med min klasse i Kbh af…
Fik en rundtur med min klasse i Kbh af Kenneth - super god guide og vild historie. Mega læringsfuldt og kæmpe anbefaling herfra!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.