ME Fysio - Fysiotherapie in Hoofddorp en Purmerend Recenzje 122

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Op zich prima behandelingen, wel jammer dat ik 3x van fysio moest wisselen omdat mijn behandelende fysio weg ging. Ook fijn dat het bij een Basic-Fit vestiging zit waardoor je ook meteen (evt onder be... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prettige groep fysiotherapeuten waarbij je je bij een ieder op je gemak voelt. Goed bereikbaar en je kan heel makkelijk een afspraak maken. Je wordt kundig geholpen op verschillende manieren. Massage,... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

ME - Luistert goed naar je verhaal en stimuleert om te blijven bewegen, neemt je mee aan de arm om aan te geven hoe je verbetering kunt bewerkstelligen.

Oceniono na 5 z 5

Geweldig geholpen en nemen uitgebreid te tijd om probleem te onderzoeken en vervolgens te behandelen. Dank!! Ruime openingstijden, beginnen erg vroeg en werken tot laat door, dus kan altijd een plek... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Fizjoterapeuta
  2. Klinika fizjoterapii

Napisane przez firmę

Aandacht voor de cliënt, tevredenheid en leveren van kwaliteit vinden wij heel belangrijk en komt op de eerste plaats. Iedere cliënt krijgt een fysiotherapie behandeling die bij hem/haar past. Gekeken wordt naar wat de cliënt nodig heeft en naar de mogelijkheden die er zijn. Samen met de cliënt wordt een behandelplan opgesteld gericht op zijn/haar doelen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Top behandelingen!!!

Had een enorme last van mijn rug/schouders vanwege een verkeersongeval, met behulp van mijn fysio is alles goedgekomen. Top behandelingen.
(AANRADER)

Dry needling

Ik kom hier regelmatig om knopen in mijn nek en rug te behandelen door middel van dry needling. Het prikken is bijna gevoelloos en lucht erg op. De massage die daarop volgt is ook erg prettig. Over andere behandelingen kan ik niets zeggen want heb geen andere klachten gehad, maar voor dry needling zou ik ME Fysio zeker aanraden!

De beste fysio in Hoofddorp

Ik kom hier al jaren voor behandeling van chronische schouderklachten. Het persoonlijke contact en de kundige therapeuten zorgen telkens weer voor een goede ervaring. Zowel fysio- als manueel therapie. Dry needling gecertificeerd. Voor mij geen andere fysio meer

Hele fijne fysio

Hele fijne fysio. Heel professioneel en communicatie is top.
Iedereen is ook nog eens super lief!
Ik ben super blij met Margot :)

Oceniono na 5 z 5

Fijne praktijk met deskundige…

Fijne praktijk met deskundige fysiotherapeuten. Je kunt altijd vrij snel terecht bij ze. Mijn man heeft er gelopen tijdens zijn revalidatie na een totale knie vervanging en is erg tevreden over Micha.
Ikzelf heb bij Micha, Anouk en Margo gelopen en heb goede resultaten behaald. Mijn dochter heeft toen ze 12 was onder behandeling bij Anouk gelopen. Ondanks dat ze het heel spannend vond heeft Anouk haar geholpen haar angst te overwinnen en heeft ze haar van haar rugklachten afgeholpen.

Oceniono na 5 z 5

Ze zijn heel erg zorgvuldig en hebben…

Ze zijn heel erg zorgvuldig en hebben veel kennis in het vinden van t probleem om vervolgens dit goed lokaal te behandelen. Ook tijdens corona nemen ze de maatregelen erg serieus. Ik kom graag elke keer terug bij ME fysio als ik klachten heb.

Prima fysiotherapeuten

Kom hier eens in de zoveel tijd voor de dryneedling. Perfecte behandeling, vrijwel altijd in 1x zijn de spieren weer helemaal los. Fijne en goede fysiotherapeuten.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej