Op zich prima behandelingen, wel jammer dat ik 3x van fysio moest wisselen omdat mijn behandelende fysio weg ging. Ook fijn dat het bij een Basic-Fit vestiging zit waardoor je ook meteen (evt onder be... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Prettige groep fysiotherapeuten waarbij je je bij een ieder op je gemak voelt. Goed bereikbaar en je kan heel makkelijk een afspraak maken. Je wordt kundig geholpen op verschillende manieren. Massage,... Zobacz więcej
ME - Luistert goed naar je verhaal en stimuleert om te blijven bewegen, neemt je mee aan de arm om aan te geven hoe je verbetering kunt bewerkstelligen.
Geweldig geholpen en nemen uitgebreid te tijd om probleem te onderzoeken en vervolgens te behandelen. Dank!! Ruime openingstijden, beginnen erg vroeg en werken tot laat door, dus kan altijd een plek... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Aandacht voor de cliënt, tevredenheid en leveren van kwaliteit vinden wij heel belangrijk en komt op de eerste plaats. Iedere cliënt krijgt een fysiotherapie behandeling die bij hem/haar past. Gekeken wordt naar wat de cliënt nodig heeft en naar de mogelijkheden die er zijn. Samen met de cliënt wordt een behandelplan opgesteld gericht op zijn/haar doelen.
Dane kontaktowe
JC Beetslaan 157, 2131 AL, Hoofddorp, Holandia
- 0637330254
- info@mefysio.com
- fysiotherapiemefysio.com
Ben behandeld bij MEfysio aan mijn…
Ben behandeld bij MEfysio aan mijn schouder. Ben nu helemaal klachten vrij top!!!
Zeer tevreden!!
Zeer professioneel. Goede observatie en een luisterend oor naar de klachten. Aanpassing van de therapie n.a.v verbetering.
Serieus. Aan een ieder aan te raden.
Altijd goede service en goed advies.
Altijd goede service en goed advies.
Ook in de Corona tijd super fijn dat ik wel langs kon komen.
ME Fysio: een aanrader!
Ik word bij Me Fysio altijd heel goed behandeld. Micha is op de hoogte van alles wat speelt. Daarbij is hij kundig en geïnteresseerd in mij als klant en persoon.
Gebroken schouderkop
Ik ben op mijn schouder gevallen en daardoor mijn schouderkop gebroken. Micha heeft mij fantastisch behandeld en ben ook zeer tevreden over deze fysiopraktijk.
Aanrader voor iedereen!
Super betrokken en zeer kundige fysiotherapeuten. Ik ga hier altijd met heel veel vetrouwen naar toe en zij stellen nooit teleur!
Kruisband operatie gehad
Kruisband operatie gehad, Micha heeft me weer op de been geholpen
Top fysio!
Top fysio. Micha is zeer vakkundig, vraagt door en behandeld ook "echt". Dus niet "doe maar deze oefening en succes". Zeer tevreden en met prima resultaat.
Zeer goede praktijk
Zeer professionele praktijk met super veel ervaring en kennis
Ze zijn zeer vriendelijk, er word goed naar je geluisterd en nemen de tijd voor je
Als je op zoek bent naar een fysiotherapeut raad ik ze meer dan aan
Je word erg goed geholpen en…
Je word erg goed geholpen en leuke/gezellige mensen ! En de oefeningen die mee krijgt helpen ook goed. Door de behandelingen merk je ook daadwerkelijk vooruitgang.
Prettige behandelomgeving waarbij ruim…
Prettige behandelomgeving waarbij ruim voldoende rekening gehouden werd met de voorzorgsmaatregelen omtrent Corona, en daarnaast op een adequate en professionele manier geholpen aan mijn lichamelijke klachten.
Ik ben al meer als 8 jaar vaste klant…
Ik ben al meer als 8 jaar vaste klant van Micha voor chronische schouder klachten. Micha is heel deskundig en geeft altijd uitgebreid uitleg over de behandeling en werking van de desbetreffende spieren en gewrichten. Micha is ook een heel sociaal persoon wat maakt de behandeling altijd gezellig.
Tevreden klant
Na jaren gebruik te maken van ME Fysio zijn mijn rug klachten onder controle. Ze geven aandacht aan de klacht en sturen je niet naar huis met alleen maar oefeningen. Ik ben al jaren meer dan tevreden.
Rinus
Ik ben zeer tevreden over ME fysio De behandeling is netjes en doeltreffend
goed…
Ik word goed behandeld en er wordt goed gereageerd op mijn klacht.
Ik kom weleens met een spierklachten…
Ik kom weleens met een spierklachten bij ME Fysio Hoofddorp en ik word goed behandeld na een afspraak of 4x keer ben ik van mijn klachten af.
Ik kan afspraken maken buiten mijn werk tijden en dat vind ik prettig.
Ik heb een keer per week een afspraak…
Ik heb een keer per week een afspraak bij ME Fysiotherapie in Hoofddorp en het verleden zelfs twee keer per week omdat ik vaak vast zit aan mijn rug en nek vanwege mijn reuma aandoeningen, ik ben super tevreden elke keer dat ik door Micha behandelt word en soms door zijn collega’s ook.
Mw. N. Cos - El kouhen
Een Fysio met veel kennis en ervaring.
Een Fysio met veel kennis en ervaring.. Ik reis voor iedere afspraak 40 minuten naar deze fysio terwijl ik ook om de hoek zou kunnen gaan. Wat mij betreft 6 sterren!
Professionele praktijk en klantgericht!
Duidelijke uitleg bij de behandeling en…
Duidelijke uitleg bij de behandeling en duidelijke antwoorden op je vragen mbt lichamelijke klachten
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.