Oceniono na 4 z 5

Generelt hyggeligt, vi var afsted 9 mennesker i alle aldre, og det var noget at lave for alle (selv voksne) personalet virkede super flinke og smilende, og der var personale rundt omkring ved de... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hold da op… det kunne jo ikke være gået meget værre… Et stort kaos. Unge mennesker ude på posterne som er frustrede, kede af det og alene. Ingen til at gribe dem. Havde ikke regnet med det skulle... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super flot sommerland og rigtig fede forlystelser både for store og små børn. MEN den røde rutsjebane med vand til børn, har en Aaalt for lille "landingspladsen" flere børn røg længere end "landin... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse med hele familien. Jeg elsker konceptet med aktiviteter der udfordrer, flot natur, leg og sjov til alle aldre og plads til vidunderligt samvær med dem man holder af. Folkene bag... Zobacz więcej

1. Tematyczny park rozrywki

Napisane przez firmę

Brug en hel dag fyldt med sjove aktiviteter, action og nærvær. I Fyns Sommerland er der noget for enhver smag – fra børnehøjde til teenagere og polterabend til teambuilding. Prøv suset i de 17 meter høje svævebaner – eller tag de børnevenlige på jorden, mærk suget i maven, når man tager hoppet i det høje udspring eller lad det kilde i maven hele vejen ned ad den gamle, farverige ikoniske rutchebane. Eller måske er du mere til bueskydning og bmx-baner, skattejagt og stjernegåder, fodbold-, disc-, minigolf – eller nogen af de mange andre aktiviteter.

3,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Skøn oplevelse for hele familien inkl…

Skøn oplevelse for hele familien inkl hund.
Vi kommer helt sikkert igen.
Vi har været der to gange med forskellig hold i alderen 8- 66 år og alle morede sig.
(Vi havde ikke hund med, men så andre med hund) vi så børn i alle aldre som morede sig.
Der var mange forskellige gode aktiviteter fx Rutchebaner hvor man sad på en måtte, ø- hop hvor man skulle gå over vand på planker og wirer, bueskydning, gåder osv.
Zorbing var vildt sjovt. Man spændes fast inde i en kæmpe bold som triller ned af bakken.
Klart en anbefaling herfra.

25 lipca 2024

Dejligt sted

Dejligt sted og venligt personale. Vi var afsted med vores piger på 4 og 7 år. De var underholdt hele dagen 😊

4 sierpnia 2024

Et dejligt sted

Et dejligt sted, hvor vi kunne fordybe os i aktiviteterne og prøve igen og igen.
Vi brugte mange timer derude. Der var god plads til alle.
Vi var meget glade for oplevelsen og kommer igen.

31 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi tog fra Sjælland til Fyn for at…

Vi tog fra Sjælland til Fyn for at besøge Fyns sommerland - vi havde vores hund med og vi havde den bedste dag ☺️
Elsker der stadig er steder man kan tage sine børn hen hvor se får jord under neglene, får bevæget sig og er LANGT væk fra en skærm 👌🏼

Vi skal klart besøge Fyns sommerland igen - kæmpe anbefaling herfra 💛

30 lipca 2024

Smadder hyggeligt sted:)

Smadder hyggeligt sted.
Dejligt med plads, sidde steder, små kroge, vi kunne nemt bruge en hel dag derude.
Dejligt der var mad pandekager så det ikke kun var fast food.
Fine priser. Søde venlige imødekommende personale

1 sierpnia 2024

Supersommerland

Vi har som familie kun oplevet en fantastisk udvikling af stedet. Fra scratch til super godt aktivitetspark på kort tid. Folkene bag parken synes initiativ- og iderige. Medarbejderne virker ligeledes engagerede, og alle steder møder man smil og hjælpsomhed. Sommerland er et meget spændende sted for ung som ældre, og bygget op på resterne af det forgangne Sommerland, har stedet kun udviklet sig positivt. Får de bedste anbefalinger herfra.

1 sierpnia 2024

Rigtig fint sted.

Rigtig fint sted.
Synes dog der mangler mange bænke ved de forskellige aktiviteter bla ved søerne.
Synes også at 30 kr for en lille kop kaffe er lige i overkanten.

28 lipca 2024

Simpelt og godt

Balance banen over søen og BMX banen bør fremhæves, men også en masse andre aktiviteter så som at sejle i kano osv. Det de gør godt er at tilføje nye aktiviteter med jævne mellemrum.

31 lipca 2024

Besøg dem, virkelig fantastisk

Virkelig et fantastisk sted, vi havde en virkelig vidunderlig dag hos jer.
Dejligt personale , dejlige aktiviter.
Vi helt klart anbefale alle med børn om at tage dertil, da man virkelig kan lave noget som familie og få grinet en masse sammen .

30 lipca 2024

FANTASTISK

FANTASTISK, mine bange anelser blev gjort til skamme. Bedste dag i et sommerland med børnebørn på 8 og 13 år. De havde en SUPER god oplevelse i udspringstårnet og i sær Svævebane, med yderst kompetente folk til undervisning og hurtig hjælp hvis nogen var i nød 😎 mange andre gode aktiviteter. Ingen stress og jag, kommer helt sikkert igen 🥰 tusinde tak for en god oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🥰

29 lipca 2024

Fantastisk sted!

Fantastisk sted!
Min søn på 8 og jeg, har været der mere end en gang om ugen, siden sæsonen startede.
Vi køber også sæsonkort næste år

29 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

En dejlig dag med børnene

En dejlig dag med børnene - men også masser af aktiviteter som vi forældre kunne deltage i.
Fyns Sommerland har sin egen stil - og er noget helt andet end andre forlystelsesparker som Djurs og Fårup Sommerland.... og det er faktisk rigtig dejligt.

Meget få køer - afslappet atmosfære - og ingen stress.
....og ikke at forglemme et super serviceminded personale.
Vi snakker allerede om at få sæsonkort.

27 lipca 2024

Skønt sommerland

Vi besøgte Fyns sommerland for 2. År i træk. Det er en virkelig fin park, med god plads uden for lang kø.

Det er fedt man kan se “det gamle” sommerland gemt rundt i parken. Kunne være spændene hvis der var info skilte med hvad der var på stedet i den gamle park. Husk jeres storytelling, for den er virkelig fed og vigtig.

De nye forlystelser (udspring og rutsjebane) er et kæmpe hit for både store og små.

5. Kamp og 10. Kamp området halter lidt, kunne blive endnu bedre.

Men alt i alt en virkelig god og fed oplevelse, vi glæder os til at vende tilbage og følge udviklingen.

24 lipca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej