Oceniono na 1 z 5

Hold da op… det kunne jo ikke være gået meget værre… Et stort kaos. Unge mennesker ude på posterne som er frustrede, kede af det og alene. Ingen til at gribe dem. Havde ikke regnet med det skulle... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super flot sommerland og rigtig fede forlystelser både for store og små børn. MEN den røde rutsjebane med vand til børn, har en Aaalt for lille "landingspladsen" flere børn røg længere end "landin... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse med hele familien. Jeg elsker konceptet med aktiviteter der udfordrer, flot natur, leg og sjov til alle aldre og plads til vidunderligt samvær med dem man holder af. Folkene bag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

FANTASTISK, mine bange anelser blev gjort til skamme. Bedste dag i et sommerland med børnebørn på 8 og 13 år. De havde en SUPER god oplevelse i udspringstårnet og i sær Svævebane, med yderst kompetent... Zobacz więcej

1. Tematyczny park rozrywki

Napisane przez firmę

Brug en hel dag fyldt med sjove aktiviteter, action og nærvær. I Fyns Sommerland er der noget for enhver smag – fra børnehøjde til teenagere og polterabend til teambuilding. Prøv suset i de 17 meter høje svævebaner – eller tag de børnevenlige på jorden, mærk suget i maven, når man tager hoppet i det høje udspring eller lad det kilde i maven hele vejen ned ad den gamle, farverige ikoniske rutchebane. Eller måske er du mere til bueskydning og bmx-baner, skattejagt og stjernegåder, fodbold-, disc-, minigolf – eller nogen af de mange andre aktiviteter.

3,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

En helt igennem god oplevelse

En helt igennem god oplevelse - natur og park samt "legepladsen" for børn er super god.
Jeg hæfter mig især til prisen som er helt klar rimelig og fair især i forhold til andre forlystelsesparker i Danmark. Jeg følte det var mindre kommercielt og meget hyggeligt at komme der og vil helt sikkert anbefale det - Super personale også til min handicappede datter var der hjælp og smil.

19 czerwca 2025

Vanvittig fed oplevelse

Vanvittig fed oplevelse. Intet mindre end 10/10 stjerne!

Vi overnattede i sommerlandets glamping telte, hvor vi havde hele parken for os selv. Det var en helt utrolig oplevelse, som vi ikke tror kan matches andre steder.

Al personale var simpelthen så søde og selvom vi havde over 24 timer i parken, følte vi ikke at vi havde nået alt det vi gerne ville.

Ventetiden på at komme ind, ved forlystelser, ved kiosker m.v. var absolut nul, hvilket også var en stor fordel.

Sjælen i stedet er helt tydelig.

25 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Skulle være holdt lukket!

195kr for noget der ikke er vedligeholdt ret godt, rutsje baner ikke renoveret ret godt, gang stigerne var heller ikke holdt særlig godt, langt i mellem mange “forlystelser” alt for lidt til børn under 6år og der kunne godt være nogle flere siddepladser med noget skygge… vi kommer ikke igen!

19 lipca 2025

Hej Philip,

Tak for din anmeldelse, selvom den er meget kritisk.

Det lyder til, at vi var den helt forkerte udflugt for jer.
Det er selvfølgelig smag og behag, men størsteparten af vores gæster sætter pris på det 'vilde' udtryk vi har, hvor naturstier får lov at blive og brændenælder bliver stående, når de ikke er til gene. Vi prioriterer også pladsen og naturen, så der vil fortsat være langt mellem det du kalder forlystelser - men vi hellere til kalde aktiviteter - i fremtiden. Det skal sikre fred og ro i naturlige omgivelser for vores gæster. Vi udvikler løbende henover årene og har heldigvis også mange gæster, der vender tilbage igen og igen.

Jeg håber, du får en fortsat god sommer og nogle gode besøg ved attraktioner, som passer jeres ønsker bedre.

Oceniono na 4 z 5

Super flot sommerland og rigtig fede…

Super flot sommerland og rigtig fede forlystelser både for store og små børn.

MEN den røde rutsjebane med vand til børn, har en Aaalt for lille "landingspladsen" flere børn røg længere end "landingpladsen"
Samt personalet ved Zorbing virkede ikke særligt engageret i at betjene folk, sad 3 unge drenge bare og snakkede, på et tidspunkt stod der 3-4 i kø uden og blive betjent.

19 lipca 2025

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse - og gode pointer til, hvordan vi kan blive endnu bedre.

Vi har også bemærket, at især de lidt større børn og børn, der kører med en voksen, kører hele vejen igennem landingszonen, som heldigvis og helt bevidst løber ud i et stort sandområde - men derfor giver det stadig mening at kigge nærmere på opbygningen.
Og så skal vores unge gutter nede i Zorbing selvfølgelig være klar, når der er gæster. Ingen tvivl om det.

Fortsat god sommer.
Vi fortsætter udviklingen og tager dine pointer med i vores fremtidige arbejde med at blive bedre.

Oceniono na 2 z 5

Brændte underarme

Jeg gør det kort.
Generelt et rigtigt hyggeligt sted at komme med sin familie (fra 6 år og op efter)
Jeg har nydt dagen idag lige indtil "den gamle vandrutsjebane"
Jeg tager turen ned på en måtte og falder ret tidligt bagover hvorved at jeg får brændt huden af begge underarme og får et rimeligt heftig brandsår i den ene armhule, da de kører på glasfiber nedad. (Nogen siger at det kunne jeg også lade være med) men snakkede med nogle forskellige idag der kunne berette at de kendte flere der havde kommet sig ligeså gal afsted.
Jeg kunne se at der er mange der kan køre ned uden problemer, men når det så går galt, så går det RIGTIG GALT.
Og det ville jeg egentlig bare gerne advare andre mod. Og håbe på at i tager det til revidering om en vandrutsjebane "sikkert" kan bruges uden vand til at køle huden fra friktionen på turen ned.
Mvh Frank
Ps: Dejligt sted med lækker natur osv.
Lidt i den dyre ende når i skal have ekstrabetalinger for de "sjove" ting.

17 lipca 2025

Hej Frank,

Mange tak for at dele din oplevelse. Vi tager alle skader og skrammer meget alvorligt og ser på, hvad vi kan gøre for at forhindre dem.

Der er større risiko med analoge rutsjebaner end de, hvor man er spændt fast, og uanset om det er stål eller glasfiber, den er bygget af, får man et brandsår, hvis man 'falder' af madrassen/slæden.

Vi tager din erfaring med i vores overvejelser om, hvorvidt der er noget vi kan ændre - måske vi kan finde madrasser/slæder, der er sværere at 'falde' af som gæst.

Jeg er glad for, at I ud over denne oplevelse satte pris på stedet og naturen.

God sommer

Jeg forventede et sommerland

Jeg forventede et sommerland
Skuffede over Fyns sommerland, det burde hedde noget med Action park for det er jo det, det er!
IKKE ET SOMMERLAND.
Vi havde desværre ikke læst så meget om det, men forventede et sommerland, med karruseller og badeland, med vandrutsje og mere som det nok var engang.
Om ikke andet så manglet vandlandet, det mangler det som betegnelse af et sommerland, jeg synes ikke det er inden for den kategori, men en Actionpark er det bestemt, bedst for 6 år og op efter, ikke rigtig noget sjov for de helt små.
Vi manglede det vandland.

5 lipca 2025

Hej Sara,

Tak for din ærlige holdning.
Jeg er helt enig i, at vi er noget meget andet end de store mekaniske sommerlande - som jo ligesom os åbnede som analoge sommerlande tilbage i 70-'er og 80'erne, men siden har udviklet sig mere i tivoli-retningen.

Det er også ærgerligt, at du ikke havde fået tjekket vores hjemmeside inden besøget, for vi synes selv, vi beskriver ret tydeligt, hvad det er for et sted. At her hverken er maskiner eller vandland.

Jeg håber, I får en rigtig god sommer nogle andre steder, der passer bedre til jeres ønsker :)

Oceniono na 5 z 5

Sjov, hyggelig og udfordrende dag i Fyns Sommerland!

Vores børn og svigerbarn kom hjem, og vi havde planlagt en dag i Fyns Sommerland – og det blev en oplevelse, vi sent glemmer! Det var vildt sjovt og hyggeligt for os alle, men også noget udfordrende (på den gode måde).

Svævebanerne krævede virkelig mod – det kildrede godt i maven! Rutsjebanerne med puder og vand var et kæmpe hit, og vi fik os nogle gode grin. Ø-hop-aktiviteten var overraskende krævende, men netop derfor også sjov og givende, når man klarede den.

Vi havde en fantastisk dag sammen med masser af motion, grin og gode minder i skønne omgivelser. Vi nåede desværre ikke alle aktiviteterne, og boede vi tættere på, havde vi valgt at konvertere billetten til et sæsonkort!

Vi havde madkurv med, hvilket var rigtig hyggeligt – men havde vi vidst, at madpriserne i parken var så rimelige, havde vi nok droppet besværet og købt maden der.

Et stort cadeau til jer, der har genrejst parken – det er virkelig fedt, at den er så uhøjtidelig og nede på jorden. Alle medarbejdere, vi mødte, var utrolig søde, hjælpsomme og imødekommende – det gør altså en kæmpe forskel for oplevelsen.

— En aktiv og glad familie

21 czerwca 2025

Horror night.

Horror night.
Hold nu op, det var en af de fedeste og sjoveste aftener jeg længe har haft.
Jeg tror nu min søster og jeg levede os rimelig meget ind i det også 😂

Igen tak! Bestemt ikke sidste gang!
Og et godt råd til andre, giv statisterne jeres navne, så skal i bare se løjer 😂

Mvh. Christoffer og Cathrine

26 października 2024

Horror event - oktober

Efterårs Horror.
Skøn hyggelig uhyggelig oplevelse for familie - her fra 15 år og op. Tilpas skræmmende til alle fik adrenalin kick men også mor turde være i det. Mulighed for “sikkerheds vest” gav de mindst modige en smule afstand. Alt i alt god oplevelse med tid til oplevelser og samvær.

13 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Vi har betalt for mad og ventede 30…

Vi har betalt for mad og ventede 30 minutter for en pakke pomfritter imens alle andre fik deres mad inden for 5 minutter

23 sierpnia 2024

Hej Nabu,
Tak fordi du fortæller os det. Det er vi selvfølgelig kede af - der må tydeligvis være sket en misforståelse i køkkenet, når alle andre fik maden lynhurtigt bortset fra jer.

Oceniono na 5 z 5

Sommerland som det burde være!

Fik endelig besøgt det genopbyggede sommerland.
Originale og DIY aktiviteter over det hele.
Ud-i-naturen oplevelse for os alle sammen (stor sammenbragt familie)
Den mindste, Tue, kunne slet ikke få nok og ærgrede sig over at vi ikke nåede Zorbing luftboldbanen denne gang. Gang på gang fandt vi ham på vej derover på egen hånd.
Vores modigste, Stefan, tog uendelige ture på den tørlagte vandrutschebane (genialt koncept), og fik lidt overfladiske skrammer da mod blev til overmod, men gik stadig glad hjem.
Den ældste, Peter, som var den af ungerne der havde bestemt at vi skulle derhen havde kun en klage, men det synes jeg ikke skal trække ned i anmeldelsen:
Hjelmene til svævebanen var lige det mindste til ham.
Men han har altså også et urealistisk stort hoved for sin alder.
Softice, madpandekager og en lille fadøl til far
Alt i alt totalt godkendt!!!!
Vi ses!

16 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fantastisk dag.

Helt igennem fantastisk dag.
Vi kom med en vis skepsis, men den blev gjort til skamme. Det er et rigtig hyggeligt sted og fedt at du skal bruge dig selv i forlystelserne.
Hvis jeg skulle komme med en ting, så kunne kanterne på stierne godt tåle at blive trimmet lidt.

6 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Skøn oplevelse for hele familien inkl…

Skøn oplevelse for hele familien inkl hund.
Vi kommer helt sikkert igen.
Vi har været der to gange med forskellig hold i alderen 8- 66 år og alle morede sig.
(Vi havde ikke hund med, men så andre med hund) vi så børn i alle aldre som morede sig.
Der var mange forskellige gode aktiviteter fx Rutchebaner hvor man sad på en måtte, ø- hop hvor man skulle gå over vand på planker og wirer, bueskydning, gåder osv.
Zorbing var vildt sjovt. Man spændes fast inde i en kæmpe bold som triller ned af bakken.
Klart en anbefaling herfra.

25 lipca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej