Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Funko's zijn in goeie staat en netje aangekomen. Alleen ik had vorig jaar gepre ordered en het duurde even en had op gegeven moment contact opgenomen over hoe wat, uiteindelijk wel tevreden en al mi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het enige waar ik ontevreden over ben is dat ondanks dat alle artikelen op voorraad waren, ze niet naar belofte verstuurd zijn. Er stond dat als je voor 16:00 bestelde, je bestelling die dag verzonden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service! Snelle service! Bestel vaker en altijs goede ervaringen! Medewerkers zijn er klantvriendelijk! Kortom: Super bedrijf! PS: SUPERBLIJ met de Loot! Geweldig leuke mystery box met een he... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Funko’s komen altijd perfect aan, met enorm veel en goede verpakkingsmaterialen. Vaak zelfs een leuk extraatje als een snoepje of een sticker. Klantenservice is enorm goed en ze onderscheiden zich... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep kolekcjonerski
  2. Sklep z zabawkami dla dzieci
  3. Sklep z lalkami
  4. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

Begin of maak je Funko Pop!-collectie compleet bij de goedkoopste Funko Pop! webshop! Van Pop! Star Wars naar Pop! Disney. Of Pop! Games en Pop! Anime. Wij hebben het in huis! Altijd beschermend verpakt, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, maandelijkse updates en gegarandeerd kwaliteit! Tot snel op www.funkoonwheels.nl

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Goed ontvangen en positieve berichten

Goed ontvangen en positieve berichten. Begaan met de klant en behulpzaam.

30 września 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo, bedankt voor je review van maar liefst 5 sterren! Zo blij dat alles goed is ontvangen en dat je ook positieve berichten over ons hoort. Daar doen wij het voor! Een optimale beleving van zoeken tot ontvangen.

Ontzettend bedankt en hopelijk tot snel op www.funkoonwheels.nl of misschien zelfs www.funkoloot.nl

Love it!

Leuke deals, mooie prijzen en professionele mensen.
Houden je goed op de hoogte van je pre orders, en bezorgen je spullen in perfecte staat!

Ze zijn ook te vinden op grote beurzen! Daar kan je jagen op verborgen Chase funkos.

30 września 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Ssttt...niet verklapen dat wij Chase FUnko's verbergen in onze stellingen. Zo meteen krijgen wij het heel druk haha

Ook dan willen wij persoonlijk aandacht kunnen geven zodat elke fan een leuke deal kan krijgen! Ontzettend bedankt voor je review!

Tot snel op een beurs of anders op www.funkoonwheels.nl

Oceniono na 5 z 5

Fijne webshop en netjes bezorgd.

29 września 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel Elly! Zo fijn om te lezen dat alles goed is bevallen en je Funko's goed en zonder beschadigingen zijn aangekomen! Heel veel plezier ermee en tot snel op www.funkoonwheels.nl

Top contact!

super gave pop met fijne extra service! dank! Top contact!

14 września 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel voor deze mooie recensie dhr. Karel. En ook nog eens 5 sterren! Wauw! Dat stapje extra deden wij met plezier en mocht je weer wat leuks willen doen met een Funko. Dan staan wij voor je klaar!

Goed contact

Goed contact
Snelle bestellling
Betaling ging goed
Netjes een email over de bestellling

9 września 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Yes Laura! Alles wat wij goed willen doen zien wij terug in je recensie! Ontzettend bedankt en als het goed is moet Cpt. Hook vandaag ook aanmeren bij je.

Heel veel plezier met je nieuwe Funko Pop! en vergeet je ons, @FunkoonWheels, niet te taggen op social media?

Tot snel op www.funkoonwheels.nl voor de volgende kapitein ;)

5 sterren!!!

7 września 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

En wij springen 5 keer in de lucht! Dank je wel voor de positieve reactie en maximaal aantal sterren. We houden je op de hoogte van je bestelling!

✅ Eerlijke communicatie
✅ Persoonlijke service
✅ Maandelijkse pre-order update
✅ Beschermend verpakt
✅ Gegarandeerd kwaliteit

Funko on Wheels, een Funko voor iedere fan!
www.funkoonwheels.nl

Oceniono na 5 z 5

Het was leuk om mijn bestelling te zien…

Het was leuk om mijn bestelling te zien op tiktok en het pakketje is snel verstuurd klasse

2 września 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Jij vraagt! Wij doen het gewoon! Ontzettend bedankt voor je review en leuk verzoekje. Volg je @FunkoonWheels al op de socials? We hebben vaak leuke nieuwtjes en soms ook win-acties. Binnenkort hebben wij er weer 1!

Oceniono na 5 z 5

Like always Funkoonwheel is super…

Like always Funkoonwheel is super helpful and the service is mindblowing and thank u again and keep up the great work.!!

2 września 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Now you're just trying to make us blush Funko Vader...and it works! Thank you very much for your review and have fun with your Funko Loot!

We'll be waiting for you at Dutch Comic-Con!

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel Mvb! Zoals het hoort: super duidelijk en gewoon een goede Funko Pop! afleveren. Dat is wat wij elke dag willen en gaan doen bij www.funkoonwheels.nl

Vergeet @FunkoonWheels niet te volgen op de socials. Op deze manier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en win acties!

Super service

PS: SUPERBLIJ met de Loot! Geweldig leuke mystery box met een hele leuke aanvulling op de huidige collectie! Met een extra los bestelde Pop met kans op Chase en ook de Chase mogen ontvangen! De volgende bestelling komt er weer aan 😁

25 sierpnia 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wat een super review! Dank je wel! Zo fijn om te lezen dat alles goed is bevallen! Zo blij dat wij je keer op keer weer kunnen helpen en hopelijk ook verassen!

Veel plezier met je Funko Loot: Anime & Games en tot snel op www.funkoonwheels.nl of bij een conventie!

Betrouwbaar & snel

Betrouwbaar en snel. 💯👌

5 sierpnia 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Vincent, kort & krachtig. Je hebt ook zeker 100% gelijk! Daar doen wij ons best voor: betrouwbaar, snelle service, eerlijke prijzen en beschermend verpakken.

Bedankt voor je review en veel plezier met je Jurassic Park Funko's!

Oceniono na 5 z 5

De funko was snel verzonden

De funko was snel verzonden. Bombproof ingepakt en de communicatie met Funko on wheels was duidelijk.

17 lipca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Bombproof. Dat is een eerste beschrijving hoe wij goed en extra beschermend inpakken haha. Dank je wel dat je de tijd nam om een leuke recensie te schrijven! Het geeft ons een glimlach deze ochtend! En eerlijke, persoonlijke communicatie is voor ons ook ontzettend belangrijk.

Oceniono na 5 z 5

Super blij met mijn bestelling en de service bij Funko on Wheels

Super blij met mijn bestelling bij Funko on Wheels. Snelle levering, netjes verpakt. Ik had een bestelling gedaan, en een paar uur daarna zag ik nog iets leuks dus heb ik nog iets besteld, dus ik had twee keer bezorgkosten betaald, maar ik had dit niet bij hen aangekaart want dat was mijn eigen fout. Ik was dus ook blij verrast toen ik een mail kreeg van Funko on Weels dat zij hadden opgemerkt dat ik twee losse bestellingen had gedaan, zij vroegen aan mij of het in 1 levering zou mogen komen zodat ik maar 1 keer verzendkosten hoef te betalen. Ik had dan ook de zelfde dag mijn verzendkosten terug gestort gekregen. Wat een goede service!!!! Ik ben zo enthousiast! Ik raad ook iedereen aan om hier een bestelling te doen!

9 lipca 2022

...

We zijn er stil van! Wat een lovende woorden! Ontzettend bedankt voor je bestelling en tijd om een recensie te schrijven. Ook nog eens 5 van de 5 sterren!

Mocht je nog iets zoeken aan een Pop! of je wilt laten verassen met wat je krijgt: bekijk dan onze Funko Loot eens.

Oceniono na 5 z 5

nog steeds schik met funkoonwheels

nog steeds schik met funkoonwheels, goede service en snelle levering. top bedrijf

8 lipca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel! Ook erg bedankt voor het vertrouwen dat je ons geeft. Doet ons erg goed en is een mooie bevestiging dat wij op de juiste weg zitten!

Mocht je nog iets specifiek zoeken, dan horen wij het graag!

Oceniono na 5 z 5

Top service en producten de prijs is…

Top service en producten de prijs is ook zeker marktconform en hele lieve eigenaar

24 czerwca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel Funkonl voor je mooie woorden! En ook nog eens 5 van de 5 sterren, wauw! Onzettend bedankt, we bijven ons best doen voor jou en alle Funatics.

Tot snel op www.FunkoonWheels.nl

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, goed verpakt verzonden prijs goed voor je items

8 czerwca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Yes! Daar doen we het voor! Snel, eerlijke prijs en beschermend verpakt! Dank je wel voor je review en veel plezier met je nieuwe Funko's!

Oceniono na 5 z 5

Zeker gaan voor deze Funkos!

Dit is mijn tweede keer bestellen bij Funko On Wheels, en telkens komen de Funkos netjes verpakt aan. Geen schade en de doosjes zijn ook in perfecte staat. Mocht er toch iets mis zijn bij de bestelling, geven ze dit ook netjes tijdig aan! Ik raad zeker aan hier Funkos te kopen!

8 czerwca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wauw...gewoon wauw! Dank je wel Pasquale voor deze mooie woorden! Beschermend verpakt, eerlijke communicatie, persoonlijk en kwaliteit zijn precies de waarden waar wij voor willen staan. Het is dan ook zo fijn om te lezen dat dit ook overkomt!

Bedankt voor de aanbeveling en tot snel op www.funkoonwheels.nl! Een Funko voor iedere fan!

Top!!

Goede service en het kwam snel aan!

5 czerwca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel M.T. dat je de tijd hebt genomen voor een review. En wat voor 1, maar liefst 5 sterren! Ontzettend bedankt en tot snel op www.funkoonwheels.nl

En vergeet @FunkoonWheels niet te volgen op de Socials.

goed!

service is heel goed maar kan nog niks zeggen over product want het is een preorder !

2 czerwca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

En wat voor pre-order! De felbegeerde Pop! Jujutsu Kaisen Funko's. Ik wil ze ook voor mijzelf! Weet dat wij je pro-actief maandelijkse update zullen sturen over je pre-orders. Ben je altijd goed op de hoogte. Maar daarnaast kan je ook het volgende verwachten:

✅ Eerlijke communicatie
✅ Persoonlijke service
✅ Beschermend verpakt
✅ Gegarandeerd kwaliteit

Funko on Wheels, een Funko voor iedere fan!

Top levering 👍

31 maja 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Top review 👍 Bedankt voor de kort en krachtige feedback. Tot snel op www.funkoonwheels.nl

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej