Funko's zijn in goeie staat en netje aangekomen. Alleen ik had vorig jaar gepre ordered en het duurde even en had op gegeven moment contact opgenomen over hoe wat, uiteindelijk wel tevreden en al mi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het enige waar ik ontevreden over ben is dat ondanks dat alle artikelen op voorraad waren, ze niet naar belofte verstuurd zijn. Er stond dat als je voor 16:00 bestelde, je bestelling die dag verzonden... Zobacz więcej
Super service! Snelle service! Bestel vaker en altijs goede ervaringen! Medewerkers zijn er klantvriendelijk! Kortom: Super bedrijf! PS: SUPERBLIJ met de Loot! Geweldig leuke mystery box met een he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Funko’s komen altijd perfect aan, met enorm veel en goede verpakkingsmaterialen. Vaak zelfs een leuk extraatje als een snoepje of een sticker. Klantenservice is enorm goed en ze onderscheiden zich... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Begin of maak je Funko Pop!-collectie compleet bij de goedkoopste Funko Pop! webshop! Van Pop! Star Wars naar Pop! Disney. Of Pop! Games en Pop! Anime. Wij hebben het in huis! Altijd beschermend verpakt, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, maandelijkse updates en gegarandeerd kwaliteit! Tot snel op www.funkoonwheels.nl
Dane kontaktowe
Jak firma korzysta z Trustpilot
Erg goed verpakt
Super , éérste bestelling bij hun , en alles kwam netje verpakt aan , aanrader

Odpowiedź od Funko on Wheels
Prima gegaan en snel geleverd
Prima gegaan en snel geleverd. Jammer dat DPD geen opvolging geeft aan de doorgegeven gewijzigde bezorgdatum. Ondanks bevestiging, kwamen ze toch bezorgen op de dag dat ik afwezig was. Maar daar kan Funko on Wheels niet veel aan doen.

Odpowiedź od Funko on Wheels
Snelle bezorging en vriendelijk!
Een redelijk grote selectie en al heel snel bezorgd! Ook erg vriendelijk en veel mails om je op de hoogte te houden! Top dus!

Goede service!!
Goed en snel geholpen met mijn vraag over een funko die niet op de site stond en daarbij ook nog eens goede prijzen!

Wederom een fijne klantervaring
Wederom een fijne klantervaring. Vlotte verzending, uitstekend verpakt, pops in goede staat. Keep up the good work!

Perfecte communicatie
Perfecte communicatie.
Doordat het een pre order was duurde het iets langer meer ik werd keurig op de hoogte gehouden over de staat van de bestelling.
Uiteindelijk kwam de Funko mooi verpakt binnen.
Ik kan iedereen Funko in Wheels aanbevelen

Odpowiedź od Funko on Wheels
Top service snelle bediening en…
Top service snelle bediening en makkelijk bereikbaar!
Super!

Super fijne webwinkel
Super fijne webwinkel
Had al eens eerder besteld bij deze webshop. Eerlijke prijzen en ontzettend fijne communicatie. Transparant, eerlijk over levertijden en super nette verzending.
Absolute aanrader!

Odpowiedź od Funko on Wheels
Een leuk bedrijf met een breed up to…
Een leuk bedrijf met een breed up to date assortiment. Voor ieder wat wils en veel verschil in categorieën. Van the beatles tot aan pokemon. Snelle levering en vriendelijke eigenaresse. Aanrader!

Chewie approved
Uuurguoooeeaaghh. Uuurguoooeeaaghh.. aldus Chewbacca. Anyway, top service, punktueel, scherpgeprijst. Eerlijke shop. Ga ik vaker doen.
You win some, you lose some, bij deze shop is het altijd winst!

Hele snelle bezorging
Hele snelle bezorging, mooi verpakt en het product was in perfecte staat.
Ik ben er heel blij mee!

Odpowiedź od Funko on Wheels
fijne webshop met kwaliteit funko!
ik vind dit een hele fijne webshop bestellen ging gemakkelijk binnen 2 dagen in huis en als je op de site kijkt lijken het hele aardige mensen en vind dat de site ook echt zo over komt de funko`s waren met een dubbele doos ingepakt en in de binnenste doos zelfs nog bubbelfolie en ander beschermend spul ja ik ben zeer tevreden en kom zeker weer!!

Top service!
Onlangs heb ik bij Funko on Wheel een Pop! Goku & Flying Nimbus gekocht. Wat mij direct opviel bij deze partij is de goede service! Het product werd snel en met een mooie tas geleverd, daarnaast ben ik erg onder de indruk van het persoonlijke contact dat ik met hen heb gehad. Graag wens ik jullie veel succes en als Shenron binnen is, dan houd ik me graag aanbevolen!

Odpowiedź od Funko on Wheels
ik heb hier een bestelling gedaan en ik…
ik heb hier een bestelling gedaan en ik was zeer tevreden had hem in de middag besteld had hem de volgende dag in huis zeer goed bedrijf en raad zeker aan anderen aan

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.