Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Funko's zijn in goeie staat en netje aangekomen. Alleen ik had vorig jaar gepre ordered en het duurde even en had op gegeven moment contact opgenomen over hoe wat, uiteindelijk wel tevreden en al mi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het enige waar ik ontevreden over ben is dat ondanks dat alle artikelen op voorraad waren, ze niet naar belofte verstuurd zijn. Er stond dat als je voor 16:00 bestelde, je bestelling die dag verzonden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service! Snelle service! Bestel vaker en altijs goede ervaringen! Medewerkers zijn er klantvriendelijk! Kortom: Super bedrijf! PS: SUPERBLIJ met de Loot! Geweldig leuke mystery box met een he... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Funko’s komen altijd perfect aan, met enorm veel en goede verpakkingsmaterialen. Vaak zelfs een leuk extraatje als een snoepje of een sticker. Klantenservice is enorm goed en ze onderscheiden zich... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep kolekcjonerski
  2. Sklep z zabawkami dla dzieci
  3. Sklep z lalkami
  4. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

Begin of maak je Funko Pop!-collectie compleet bij de goedkoopste Funko Pop! webshop! Van Pop! Star Wars naar Pop! Disney. Of Pop! Games en Pop! Anime. Wij hebben het in huis! Altijd beschermend verpakt, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, maandelijkse updates en gegarandeerd kwaliteit! Tot snel op www.funkoonwheels.nl

Dane kontaktowe

Erg goed verpakt

Super , éérste bestelling bij hun , en alles kwam netje verpakt aan , aanrader

28 maja 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Bedankt Dewulf! Voor uw lovende woorden en vertrouwen in ons voor de eerste bestelling. Veel plezier met Master Chief en Cortana. We hopen u weer te zien op www.funkoonwheels.be.

En volg je ons al op Instagram, TikTok of Facebook voor de laatste nieuws en win-acties?

Oceniono na 5 z 5

Altijt op tijd zonder schade

Altijt op tijd zonder schade! aanbevelen

27 maja 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Altijd fijn om zo'n review te lezen. Bedankt! Op tijd en beschermend verpakt vinden wij zeer belangrijk. Net als eerlijke communicatie en persoonlijke service!

Oceniono na 5 z 5

Prima gegaan en snel geleverd

Prima gegaan en snel geleverd. Jammer dat DPD geen opvolging geeft aan de doorgegeven gewijzigde bezorgdatum. Ondanks bevestiging, kwamen ze toch bezorgen op de dag dat ik afwezig was. Maar daar kan Funko on Wheels niet veel aan doen.

22 kwietnia 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Wijdenes, Bedankt voor je leuke review en complimenten! We zullen aan DPD doorgeven dat het intern niet correct is gegaan nadat je de bezorgmoment hebt gewijzigd. Alle beetjes helpen voor een nog betere ervaring!

Fijne dag en tot snel op www.funkoonwheels.nl

Snelle levering en betrouwbaar

14 kwietnia 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Levi, bedankt voor de 5 sterren en het leuke contact! Veel plezier met je Funko en wij zullen een oogje in het zeil houden voor nog meer Fright Nights at Freddy's.

Volg ons op social media via @FunkoonWheels voor het laatste nieuws en winacties.

Oceniono na 5 z 5

Snelle bezorging en vriendelijk!

Een redelijk grote selectie en al heel snel bezorgd! Ook erg vriendelijk en veel mails om je op de hoogte te houden! Top dus!

13 kwietnia 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Rick, ontzettend bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat alles goed is bevallen en dat je voldoende op de hoogte werd gehouden van je bestelling. Veel plezier met de Funko's en tot snel op funkoonwheels.nl

Goede service!!

Goed en snel geholpen met mijn vraag over een funko die niet op de site stond en daarbij ook nog eens goede prijzen!

4 kwietnia 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Romy, ontzettend bedankt voor je beoordeling. Je woorden doen ons goed, altijd fijn om te lezen dat wij je hebben kunnen helpen!

Als je Funko binnen is, dan versturen wij hem direct dezelfde dag naar je op. Je zult dan ook een track&trace code ontvangen.

Wederom een fijne klantervaring

Wederom een fijne klantervaring. Vlotte verzending, uitstekend verpakt, pops in goede staat. Keep up the good work!

1 kwietnia 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Jasper, ontzettend bedankt voor je lovende woorden. We houden de lat voor onszelf hoog. Met eerlijke communicatie, persoonlijk, beschermend verpakt en een ruime aanbod komen we hopelijk snel bij onze eigen Funko truck.

Bedankt!

Perfecte communicatie

Perfecte communicatie.
Doordat het een pre order was duurde het iets langer meer ik werd keurig op de hoogte gehouden over de staat van de bestelling.

Uiteindelijk kwam de Funko mooi verpakt binnen.

Ik kan iedereen Funko in Wheels aanbevelen

28 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Shirley, ontzettend bedankt voor je leuke review! En bedankt voor je geduld. Het was inderdaad even wachten op Ozzy, maar het was ook het wachten waard! Prachtige Pop! Album cover.

Heel veel plezier en tot snel op www.funkoonwheels.nl

Oceniono na 5 z 5

Top service snelle bediening en…

Top service snelle bediening en makkelijk bereikbaar!
Super!

25 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Luc, dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een leuke review te schrijven. Wij waarderen dit enorm! Veel plezier met Knight Post Malone en we houden je maandelijks op de hoogte van je Apex bestelling.

Laatste nieuws en acties delen wij ook via onze socials: @FunkoonWheels

Wederom fantastisch

Wederom fantastisch! Volgende dag in huis en goed verpakt.

25 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Chazz, wederom bedankt voor je review. Wij doen ons best om jou en andere Funatics zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Wij zijn benieuwd naar je Pop!-collectie. Deel je een foto? Vergeet ons niet te taggen: @Funkoonwheels

Super fijne webwinkel

Super fijne webwinkel

Had al eens eerder besteld bij deze webshop. Eerlijke prijzen en ontzettend fijne communicatie. Transparant, eerlijk over levertijden en super nette verzending.

Absolute aanrader!

24 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Jasper, ontzettend bedankt voor je mooie review. Wat is dit fijn wakker worden zeg. Zo fijn om te lezen dat waar wij voor willen staan (Transparant, eerlijk, beschermend verpakt en persoonlijk) ook echt overkomt! En ook bedankt voor je geduld, je hebt even moeten wachten natuurlijk. Gelukkig beviel onze maandelijkse update.

Tot snel weer op www.funkoonwheels.nl en wij hebben nu ook een win-actie lopen via onze Socials: @FunkoonWheels

Oceniono na 5 z 5

Een leuk bedrijf met een breed up to…

Een leuk bedrijf met een breed up to date assortiment. Voor ieder wat wils en veel verschil in categorieën. Van the beatles tot aan pokemon. Snelle levering en vriendelijke eigenaresse. Aanrader!

22 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Ariën, Dank je wel voor deze mooie woorden en dat je de tijd hebt genomen om een leuke review te schrijven. Mocht je nog meer op je bureau willen, of je collega's. Dan horen wij het graag hoe wij je het beste kunnen helpen!

Tot ziens op www.funkoonwheels.nl

Goeie webshop

Goeie webshop. Uitstekende klantenservice en erg snel!!

16 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Stefan, Dank je wel voor je woorden en wat leuk om te lezen dat alles zo goed is bevallen. We vonden het ook leuk om met je mee te denken welke Pop! het beste zou zijn.

Voor je pre-order houden wij je maandelijks per mail op de hoogte zodat je precies weet wat de status is. Voor de laatste nieuws kan je ons volgen op Facebook, Instagram en TikTok met @FunkoonWheels

Chewie approved

Uuurguoooeeaaghh. Uuurguoooeeaaghh.. aldus Chewbacca. Anyway, top service, punktueel, scherpgeprijst. Eerlijke shop. Ga ik vaker doen.

You win some, you lose some, bij deze shop is het altijd winst!

14 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Je Chewbacca spreken is beter dan typen. Maar ontzettend leuk dat je ook een review schrijft! Dank je wel! En veel plezier met Lemmy.

Mocht je nog meer Pop! Rock willen voor op je bureau. Kijk dan gerust op www.funkoonwheels.nl

Top bedrijf

Top bedrijf! Voortaan koop ik hier men Funko poppen!

13 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Casper, bedankt voor je review! Leuk dat alles zo goed bevalt en veel plezier met Mando! Mocht je nog iets zoeken aan een Pop! of je hebt een vraag. Laat het ons gerust weten.

Hele snelle bezorging

Hele snelle bezorging, mooi verpakt en het product was in perfecte staat.
Ik ben er heel blij mee!

10 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Caro! Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven. En dan gewoon 5 sterren! Veel plezier met Cpt. America (mooie Pop!) en als Hawkeye binnen komt krijg je direct van ons een track&trace. Daarnaast houden wij je maandelijks op de hoogte!

Oceniono na 5 z 5

fijne webshop met kwaliteit funko!

ik vind dit een hele fijne webshop bestellen ging gemakkelijk binnen 2 dagen in huis en als je op de site kijkt lijken het hele aardige mensen en vind dat de site ook echt zo over komt de funko`s waren met een dubbele doos ingepakt en in de binnenste doos zelfs nog bubbelfolie en ander beschermend spul ja ik ben zeer tevreden en kom zeker weer!!

9 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Arjan! Ontzettend bedankt voor je aanbeveling en de tijd om zo'n mooie reviews te schrijven! Zo fijn dat het persoonlijke ook zelfs via een scherm overkomt en het beschermd verpakken je goed bevalt. Beide belangrijke waarden voor ons.

Veel plezier met de Cartoon Funko's! Mocht Dexter zijn zus Dee-Dee missen. Ze is nu nog in stock.

Fijne dag en tot snel op www.funkoonwheels.nl

Top service!

Onlangs heb ik bij Funko on Wheel een Pop! Goku & Flying Nimbus gekocht. Wat mij direct opviel bij deze partij is de goede service! Het product werd snel en met een mooie tas geleverd, daarnaast ben ik erg onder de indruk van het persoonlijke contact dat ik met hen heb gehad. Graag wens ik jullie veel succes en als Shenron binnen is, dan houd ik me graag aanbevolen!

9 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Jeroen, bedankt voor je lovende review! En bedankt voor je geduld, want de reis van Goku op nimbus was langer dan gepland. Als Shenron weer op komt dagen, dan laten wij het weten. Deze zal denk ik niet passen op je bureau, maar maakt wel indruk!

Oceniono na 5 z 5

Super goed,en snel geleverd.

Super goed,en snel geleverd.
En mooie prijzen

2 marca 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel Hagedoorn-Schottert! Zo leuk om te lezen dat alles goed is bevallen. Beschermend verpakken, snelle en persoonlijke service zijn belangrijke waarden waar wij bekend om willen staan. Fijn dat je het ook zo ervaart. Prijs is mooi meegenomen!

Tot snel op funkooonwheels.nl - Een Funko voor iedere fan!

Oceniono na 5 z 5

ik heb hier een bestelling gedaan en ik…

ik heb hier een bestelling gedaan en ik was zeer tevreden had hem in de middag besteld had hem de volgende dag in huis zeer goed bedrijf en raad zeker aan anderen aan

28 lutego 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel Milan! Wat leuk dat je spontaan een review voor ons achter laat. Wij doen ons best om alles zo spoedig mogelijk bij je te krijgen en om duidelijk te communiceren over de status van je bestelling. Fijn dat alles naar wens is.

Zien je graag weer op www.funkoonwheels.nl

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej