Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Funko's zijn in goeie staat en netje aangekomen. Alleen ik had vorig jaar gepre ordered en het duurde even en had op gegeven moment contact opgenomen over hoe wat, uiteindelijk wel tevreden en al mi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het enige waar ik ontevreden over ben is dat ondanks dat alle artikelen op voorraad waren, ze niet naar belofte verstuurd zijn. Er stond dat als je voor 16:00 bestelde, je bestelling die dag verzonden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service! Snelle service! Bestel vaker en altijs goede ervaringen! Medewerkers zijn er klantvriendelijk! Kortom: Super bedrijf! PS: SUPERBLIJ met de Loot! Geweldig leuke mystery box met een he... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Funko’s komen altijd perfect aan, met enorm veel en goede verpakkingsmaterialen. Vaak zelfs een leuk extraatje als een snoepje of een sticker. Klantenservice is enorm goed en ze onderscheiden zich... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep kolekcjonerski
  2. Sklep z zabawkami dla dzieci
  3. Sklep z lalkami
  4. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

Begin of maak je Funko Pop!-collectie compleet bij de goedkoopste Funko Pop! webshop! Van Pop! Star Wars naar Pop! Disney. Of Pop! Games en Pop! Anime. Wij hebben het in huis! Altijd beschermend verpakt, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, maandelijkse updates en gegarandeerd kwaliteit! Tot snel op www.funkoonwheels.nl

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 3 z 5

Verzending duurt erg lang.

Verzending met DPD duurt erg lang.
Verzending kan veel en veel sneler.

23 września 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo RS, wij zijn he-le-maal met je eens! De verzending duurde veel te lang en hebben je bestelling toen nogmaals verzonden. We zijn al in contact met de vervoerder, want de afgelopen tijd zijn wij ook niet geheel tevreden met hun service.

Bedankt voor het attenderen en we zullen dit punt nauwlettend in de gaten houden.

Tot snel op www.funkoonwheels.nl

TEam Funko on Wheels

10/10 Top!

Goede service, goede communicatie, product is exact zoals verwacht en goede beschermde verpakkingswijze.

14 września 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

WAUW! 10/10!! Ontzettend bedankt voor je review en lovende woorden. Het doet ons zo goed dat alles bevalt!

Heel veel plezier met de Loungefly en hopelijk tot snel op www.funkoonwheels.nl. Of laat jezelf (of een ander) verrassen met een Funko Loot via www.funkoloot.nl

Goed verpakt top service

7 września 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Meer woorden zijn niet nodig. Gewoon goeie review! Ontzettend bedankt voor de 5 sterren.

Tot snel op Funkoonwheels.nl.

Super webshop!

Ik heb hier van stranger things 2 pops gepreorderd en ik werd hier netjes van op de hoogte gehouden waneer ze binnen zouden komen. Super netjes geleverd en ben erg te spreken over deze shop! zeker een aanrader, Eerlijk. Goede prijzen en altijd netjes in goede bescherming geleverd.

20 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Funko on Wheels

SUPER REVIEW! Ontzettend bedankt dat je de tijd nam om feedback te geven over onze service en de manier hoe wij communiceren. Doet ons goed!

Heel veel plezier met je Pop!s en weet dat we binnenkort weer een nieuwe lading Stranger Things binnen krijgen! Of heb je de Loungefly tas al eens gezien? Zo mooi!

Tot snel op Funkoonwheels.nl.

Pre order

Omdat de pop niet op voorraad was heb ik hem kunnen pre bestellen

8 sierpnia 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Bedankt voor je review! Pop! Max Verstappen is begin aug. '23 aangekondigd en is nu een pre-order. Momenteel verwachten wij dat Max in November/ December 2023 komt aanrijden. Wat je van ons kan verwachten is:

✅ Maandelijks een update over de status van je order,
✅ Direct een mail bij grote veranderingen,
✅ Bij verzenden een track & trace,
✅ Korting bij pre-orders.

Wij houden je op de hoogte zodat je elke maand weet waar je aan toe bent. Hopelijk krijgen we bij goed uitleveren die extra ster erbij!

Tot snel voor misschien wel Sergio Perez!?

Duidelijk

Kan nog geen goede beoordeling geven. Het popje staat in de wacht tot het ee is. Daarover wel een hele duidelijke mail gekregen
Met uitleg dus dat was super netjes

7 sierpnia 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wij houden wel van duidelijke mails en eerlijke antwoorden. Weet je tenminste waar je aan toe bent bij een pre-order bestelling. Maar dat is nog niet alles!

Maandelijks zullen wij een status update geven,
Bij grote veranderingen krijg je direct een mail van ons,
Bij verzending uiteraard een track & trace code,
Snelle reactie op je vragen,
En mocht het voorkomen dat het heeeel lang duurd, dan bieden wij zelf al alternatieven aan.

Zo weet je tenminste waar je aan toe bent.

Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk tot snel op www.funkoonwheels.nl

Oceniono na 5 z 5

5 sterren want Funko's :)

De Funko's werden netjes verpakt verzonden. Ook was de verzending snel en verder naar behoren. Ik raad deze webshop zeker aan en ga hier zeker nog eens bestellen!

29 października 2022

Odpowiedź od Funko on Wheels

Ontzettend bedankt voor je 5 sterren review Sharona! Wij worden zo blij dat wat wij doen ook zo fantastisch wordt ontvangen.

Tot snel op Funkoonwheels.nl. Of laat je verrassen met Funko Loot via www.funkoloot.nl

Heel erg vriendelijk

Heel erg vriendelijk. Goede mail verkeer. Goede verzorging voor het product.

11 sierpnia 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Funko on Wheels

Persoonlijke service geleverd? Check! Transparante en eerlijke communicatie? Check! Kwaliteit leveren en beschermend verpakt? Triple check!

En dan de beloning van niet alleen een tevreden klant, maar ook nog eens een fantastische review van 5 sterren. Ontzettend bedankt en tot snel op www.funkoonwheels.nl

Odpowiedź od Funko on Wheels

You are far to kind Amsterdam Toys! Ontzettend bedankt voor je review van niet 3..of 4...maar zelfs 5 sterren! * springt een gat in de lucht*

Wij zullen ons best blijven doen om je maandelijks op de hoogte te houden van je pre-order bestelling. Bij grote veranderingen krijg je direct bericht. Als je bestelling is verzonden, dan ontvang je van ons een track & trace.

Zo weet je tenminste elke maand waar je aan toe bent en kan je, je bestelling altijd volgen.

Tot snel op een beurs of op www.funkoonwheels.nl

ik had de max verstappen besteld

ik had de max verstappen besteld
en was ellemaal goed gegaan ik zou het iedereen aan raden

5 sierpnia 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

I AM SPEED! Funko Pop! Max Verstappen is populair en is een pre-order. Wat je van ons kan verwachten bij een pre-order is het volgende:

✅Maandelijks een update over je bestelling
✅Eerlijke en transparante communicatie
✅Mocht het heeeel lang duren, dan bieden wij pro-actief alternatieven
✅Snelle reactie op je vragen en geen standaard antwoord

beste service

Zoals altijd goed verpakt en goeie service.
Ik vroeg of ze het later op konden sturen omdat ik op vakantie was en ik kreeg een mailtje terug dat ze hem later op gingen sturen en daar ben ik erg blij mee.

5 sierpnia 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

En als het goed is gaat je pakket vandaag de deur uit zoals je ons vroeg! Verzoekjes, klein of groot, we doen ons best om alles naar tevredenheid te doen.

Zeer goede service

Zeer goede service! Bomproof verpakt, keurig optijd verzonden en ontvangen! Topservice!

3 lipca 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Na je eerste review anderhalf jaar geleden, nu weer een review. Allebei met 5 sterren! Ontzettend bedankt en zo leuk om de bevestiging te krijgen dat we in die tijd nog steeds een zeer goede service mogen leveren!

Alles is top

Goede klantenservice, leuke producten en snelle verzending echt een top shop.

2 lipca 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wat een top review! Duidelijke uitleg, goed geschreven en ook nog eens snel geplaats. 10/10 review! Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen.

Je helpt niet alleen ons, maar vooral anderen in het maken van een goede keus om hun Funko Pop! collectie uit te breiden of juist om te beginnen.

Bedankt voor je bestelling en tot snel op www.funkoonwheels.nl

Super snel!

Super snel!
En klantvriendlijk

27 czerwca 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wij super snel? Jij bent super snel met je review! En ook nog eens 5 sterren. Ontzettend bedankt voor de waardering van onze service en aanbod. Wij doen elke dag ons best om jou en andere Funatics zo goed mogelijk te helpen met advies, tips en een divers aanbod van leuke Pop!s. Dit willen wij doen via:

Goede en snelle service

Bestelling was snel geleverd. Heel erg goed verpakt en dus zonder problemen alle spullen ontvangen.
Zeer tevreden en ga hier zeker vaker bestellen.

16 czerwca 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel voor deze lieve woorden M.E.!! We proberen het elke keer een beetje beter te doen en zo fijn om te lezen dat dit lukt.

Ons assortiment wordt ook steeds breder en we zien je graag terug op www.funkoonwheels.nl. Of laat je eens verrassen met Funko Loot via www.funkoloot.nl

Oceniono na 5 z 5

Meegedacht met de klant en qua…

Meegedacht met de klant en qua afhandeling zeer profesioneel

25 maja 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wauw! 5 sterren! Ontzettend bedankt dat je de tijd nam om ons te beoordelen en te belonen! Leuk om je te kunnen spreken en om je te helpen met je Pop!-collectie.

Tot snel op www.funkoonwheels.nl of misschien zelfs www.funkoloot.nl.

Top Shop!

Fijne service, klantgericht, persoonlijk en altijd vriendelijk.
De shop zit voor mij ‘om de hoek’, dus ook met de Funkos, support your locals!

25 maja 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

And we support you! Zo leuk om je weer te spreken en te zien na de conventies. We vinden het altijd leuk om even een praatje te maken met andere verzamelaars en Funatics. Bedankt voor de 5-sterren. Echt geweldig dat je de tijd nam om ons te beoordelen!

Tot snel op www.funkoonwheels.nl of misschien zelfs www.funkoloot.nl.

Super shop

Voor het eerst de gave experience shop van Funko on Wheels gezien op een beurs (collect-a-con) en daar met de super aardige eigenaresse en haar man gesproken na natuurlijk een paar funko's te hebben gekocht. Een echte passie voor wat ze doen en service met glimlach! Uiteraard ook daarna in de webshop besteld wat super snel werd verzonden en goed was verpakt. Zeker een aanrader!

9 maja 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wat een super gave review! Ontzettend bedankt en het was zo leuk om je te ontmoeten. Ook van jullie hebben wij en kunnen wij veel leren! Ik zie jullie graag terug op andere beurzen en evenementen. Heb je naam al hier en daar laten vallen.

Service met een glimlach, beschermend verpakken en een snelle levering zijn precies de onderwerpen die wij zo goed mogelijk willen doen. Zo blij om te lezen dat dit ook overkomt!

Tot snel!

Cynthia en Team Funko on Wheels

Goede verzending en service

Onlangs voor het eerst een Funko aangeschaft bij Funko On Wheels. Het product werd snel verzonden en was goed verpakt, iets wat niet iedere webshop doet. Hierdoor kwam de pop goed aan, zonder schade. Daarnaast ook een goed aanbod en vriendelijke service, kortom een aanrader!

14 kwietnia 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel Niels voor je mooie woorden! Wat een complimenten in een review. Wij blijven ons best doen voor jou en alle andere Funko Pop! collectors.

Mocht je nog iets zoeken, dan horen wij het graag. Of laat je eens verassen met www.funkoloot.nl

Tot snel weer op www.funkoonwheels.nl

Super!

Netjes ingepakt, gelukkig want de doos die ik kreeg was kapot maar binnenin was het netjes opgevuld en mijn Funko zat nog in een verpakking! Snelle levering ben heel tevreden! Ga zeker daar nog een keer kopen. Ga zo door!

12 kwietnia 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel! Gelukkkig zijn de Funko's in orde ondanks een ruwe levering. Fijn dat het beschermend verpakt weer werkt! En ontzettend bedankt dat je maar liefst 5 sterren geeft voor onze service!

Wie weet tot snel op een beurs, conventie of markt. Daar staan wij namelijk ook vaak.

Tot snel op www.funkoonwheels.nl.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej