Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Funko's zijn in goeie staat en netje aangekomen. Alleen ik had vorig jaar gepre ordered en het duurde even en had op gegeven moment contact opgenomen over hoe wat, uiteindelijk wel tevreden en al mi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het enige waar ik ontevreden over ben is dat ondanks dat alle artikelen op voorraad waren, ze niet naar belofte verstuurd zijn. Er stond dat als je voor 16:00 bestelde, je bestelling die dag verzonden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service! Snelle service! Bestel vaker en altijs goede ervaringen! Medewerkers zijn er klantvriendelijk! Kortom: Super bedrijf! PS: SUPERBLIJ met de Loot! Geweldig leuke mystery box met een he... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Funko’s komen altijd perfect aan, met enorm veel en goede verpakkingsmaterialen. Vaak zelfs een leuk extraatje als een snoepje of een sticker. Klantenservice is enorm goed en ze onderscheiden zich... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep kolekcjonerski
  2. Sklep z zabawkami dla dzieci
  3. Sklep z lalkami
  4. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

Begin of maak je Funko Pop!-collectie compleet bij de goedkoopste Funko Pop! webshop! Van Pop! Star Wars naar Pop! Disney. Of Pop! Games en Pop! Anime. Wij hebben het in huis! Altijd beschermend verpakt, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, maandelijkse updates en gegarandeerd kwaliteit! Tot snel op www.funkoonwheels.nl

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Hele goede ervaringen!

Snelle levering en nooit problemen!

17 kwietnia 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Kort, krachtiog en ook nog eens 5 sterren! Ontzettend bedankt dat je de tijd nam om een review te geven.

Tot de volgende keer op funkoonwheels.nl

Snel antwoord / groot aanbod

Snel antwoord. Groot aanbod

11 kwietnia 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Ontzettend bedankt voor het typen van een recensie! EN natuurlijk voor de complimenten. We blijven elke dag ons best doen en stiekem ook elke dag weer een beetje beter dan gisteren.

Stitch …

Goede prijs en snel geleverd en goed verpakt

9 kwietnia 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Kijk, 3 ontzettend belangrijke dingen waar je ons voor beloond met maar liefst 5 (!!) sterren. Bedankt voor je complimenten en eerlijke review. Zo help je niet alleen ons maar ook degene die deze review leest wat ie kan verwachten!

Veel plezier met je Funko Pop! en tot snel weer op www.funkoonwheels.nl

Tot de volgende keer op funkoonwheels.nl

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Makkelijk te bestellen. Heel goed verpakt. Al met al zeer tevreden

1 marca 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Snelle review, kort, duidelijk en eerlijk! Subliem en we zijn ook heel tevreden! Geweldig dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. En ook nog eens met 5 starren! Wauw, ontzettend bedankt!

Heel veel plezier met je aankoop en tot snel op www.funkoonwheels.nl

Geweldige service!

Geweldige service en altijd klant vriendelijk!

6 marca 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Niet alleen de zon is de afgelopen tijd doorgekomen. Maar ook nog de 5 sterren review van Arjan! Net zo heerlijk om te zien. Ontzettend bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Maar nog belangrijker: om anderen te laten weten wat jij van onze shop vindt.

Daar help je niet alleen ons, maar vooral anderen mee! En dat verdient wel een extra zonnestraaltje.

Oceniono na 5 z 5

Goede en snelle service en levering

Goede en snelle service en levering. Funko zeer goed verpakt, zeker een aanrader om weer te bestellen.

4 marca 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

You sire are far to kind! Ontzettend bedankt voor je review! Beschermd verpakken, z.s.m. leveren en persoonlijke service zijn zaken die wij standaard willen leveren. Dat het ook lukt is zo fijn om te lezen!

Veel plezier met je aankoop en tot snel op www.funkoonwheels.nl

Super Service

Goed verpakt pakket ook in super conditie

3 marca 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Kort en krachtig! En zo ontzettend bedankt voor je 5 sterren en goede review! We doen elke dag ons best en een schouderklopje van jou voelt geweldig!

Mocht je specifieke wensen hebben, dan horen wij het graag! We helpen jou en andere graag aan die ene Funko of Loungefly tas!

Goede eerste bestelling

Zeer goed verpakt en zeer snel geleverd. Site is ook goed overzichtelijk.

1 marca 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Goede eerste review! Jij verdient ook al 5 sterren omdat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Ontzettend bedankt voor deze lovende woorden en tot de volgende keer op www.funkoonwheels.nl

Keurig!

Dag na bestelling al bezorgd en goed verpakt.
Keurig geleverd.

9 lutego 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Yes! Ontzettend bedankt voor je lovende woorden en dat je de tijd nam om een review te schrijven. Dit waarderen wij zeer!

goed verpakt,

goed verpakt,
het werd pas verzendt na 3 dagen ofzo niet heel prettig,
voor de rest prima

6 lutego 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hallo Lemi, zo blij met je review! Bedankt dat je er tijd voor hebt genomen. En om te laten weten dat je bestelling goed verpakt en hierdoor onbeschadigt is aangekomen. Dat vinden wij het belangrijkst!

Veel plezier met je Pop!s en tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Precies zo als ik had verwacht en goed verpakt

Precies zo als ik had verwacht! Super goed ingepakt en alles is goed ontvangen

11 lutego 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

.... wauw. Wat een lovende woorden en maar liefst 5 sterren. Ontzettend bedankt!

Goed inpakken en eerlijke communicatie staan wij bekend om. Net als persoonlijk. We denken graag mee met je volgende Funko of Loungefly aanwinst!

Vriendelijlke service

Vriendelijlke service , je word snel geholpen op de mail en ze hebben me snel geholpen met een damage box

28 stycznia 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Ontzettend bedankt dat je onze servie zo goed beoordeeld. En ook bedankt voor jou snelle reactie en foto's. Zo bijzonder hoe de Pop! is aangekomen, maar gelukkig hebben wij samen een oplossing gevonden!

Tot snel op www.funkoonwheels.nl of misschien laat je, je verassen via Funkoloot.nl

Super webshop voor Funko

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de levering. Heel goed en netjes verpakt. Voor het eerst besteld, maar als ik wat nodig heb aan Funko dan weet ik de winkel te vinden.

29 grudnia 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wauw! Bedankt voor je review! Eerlijke en transparante communicatie is voor ons heel belangrijk. Of het nu gaat om de status van de verzending of van een pre-order.

Oceniono na 5 z 5

Gisteren 5 januari 2024 me paket…

Gisteren 5 januari 2024 me paket ontvangen van max en perez set ontvangen super goed verpakt en netjes op de hoogte gehouden hoe en wat

5 stycznia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Funko on Wheels

Ontzettend bedankt voor je bestelling en je review! Zo blij met je feedback en 5 sterren!

Top service

Eerst gevraagd of ze de betreffende funko pop nog hadden, want deze stond wel op de site. Na aanklikken voor winkelmandje bleek de pop uitverkocht te zijn. Na nog een keer vragen bleek dat ze de site nog moesten bijwerken. 5 minuten later was het gelukt en 3 dagen later had ik de pop binnen. Toppers, zijn het. Ze hebben m'n kerst gered.
Elders wacht ik al sinds september op dezelfde pop die nog steeds in de preorder staat.

11 grudnia 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Ontzettend bedankt voor je positieve woorden zo vlak voor kerst! Zo leuk om te horen dat we jullie een goede kerst hebben bezorgd! Heel veel plezier en graag tot de volgende keer.

Makkelijke website

Makkelijke website! Goed en veilig ingepakt.

3 grudnia 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wauw! 5 sterren ontzettend bedankt! En wat nog mooier is...wait for it...de website wordt nog makkelijker! We willen het zoeken en vinden nog sneller en makkelijker maken.

Ontzettend bedankt voor je review en de fantastcihe beoordeling.

Tot snel op www.funkoonwheels.nl of misschien zelfs www.funkoloot.nl?

Perfect zoals altijd

13 listopada 2023

You are far to kind!

Bedankt voor je review en tot snel op www.funkoonwheels.nl!

Zeer goede service

Zeer goede service! Een pop besteld die helaas beschadigd was, hierover hebben zij netjes een mailtje gestuurd met foto’s. Ik mocht een andere pop uitkiezen, de pop gratis houden of gewoon mijn geld terug krijgen.

14 listopada 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

Eerlijke en transparante communicatie is voor ons erg belangrijk. Het kan helaas voorkomen dat een doosje is beschadigt tijdens de vele conventies die we bezoeken. Of dat we het hebben gemist bij het controleren.

WIj kijken en denken graag met je mee naar een gepaste oplossing. Gelukkig hebben wij die kunnen bieden en je bestelling snel verzonden.

Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke en vlotte service!

Hele vriendelijke mensen die ik ook ken van beurzen en evenementen. Goede communicatie en mooi aanbod van Funko's!

29 września 2023

Odpowiedź od Funko on Wheels

You are far to kind! We zijn blij om te horen dat je onze vriendelijke en vlotte service waardeert. We hebben ook wat gewijzigd in de verzending. Blij dat dit goed bevalt.

Het is altijd leuk om bekende gezichten van beurzen en evenementen te zien. We zijn trots op ons aanbod van Funko's en streven ernaar om de beste communicatie te bieden aan onze gewaardeerde klanten zoals jij. Bedankt voor je steun!

Tot snel op www.funkoonwheels.nl of juist bij www.funkoloot.nl

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej