Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun de bedste anbefalinger til Fundraising.how - Samarbejdet med Søren har været særdeles produktivt og professionelt. Han har fundet frem til 25 fonde, hvor jeg allerede har profiteret et d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan på det varmeste anbefale Fundraising How. Med Sørens hjælp har jeg anskaffet over 80.000 kr. i legater til mit studieophold i Australien. Søren har været utrolig struktureret, professione... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg har fået en ide, som jeg ønsker at realiserer. Derfor ville jeg igang med at søge støtte hos fonde. Det viste sig hurtigt, at det var noget af en jungle, så jeg rakte ud til Søren, som lavede en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt fundraising.how til vores legat søgning for stuideophold til High school USA. Meget kompetent og profesionel behandling af Søren. Fik tildelt legatliste på alle 43 fonde der vedrørte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Doradztwo zawodowe dla studentów

Informacje o Fundraising.how

Napisane przez firmę

Fundraising.how is a grants finding service which - primarily - serve Scandinavian university students.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Great Experience!

Being a Dane who spent most of my life living outside of Denmark, I had difficulty finding Danish scholarships/grants and navigating the application processes. However, with Søren's expertise and guidance the process was made much easier and I have already exceeded my expectations in terms of funding towards my Master's Degree in the UK (and still waiting to hear back from several organizations!). I decided to do the EliteProgram, where I worked 1 on 1 with Søren on the different applications and supplemental information/documentation. Søren is extremely meticulous and I was particularly impressed with his extensive knowledge of all the different applications. I would highly recommend using Fundraising.how for any Danes pursuing a degree abroad/in need of funding, and I can't thank Søren enough for his help!

9 września 2022

Dear Mads,

Thanks so much for sharing your experience with us. I feel very privileged to have had the opportunity to advise you. I am glad to have been part of this success story.

Kind regards - Søren / Fundraising.how

Danish intermediate speaker

As an intermediate speaker of Danish, I had this preconceived idea that the whole process was going to be very complex, not only because of the language barrier but also due to being immersed in an entirely unknown territory with its own rules. However, Søren made the process very structured, organized, and efficient from the very beginning. He gave me some really good pieces of advice that I would have never known of otherwise. So, by the end of the process, I felt confident that I was giving my best shot at each of these applications. I fully recommend his services.

14 listopada 2022

Dear Lydia,

Thank you much for your feedback. We appreciate that you chose our scholarship finding and consultancy service. We wish you the best of luck with all future applications. Fingers crossed.

Kind regards - Søren / Fundraising.how

Oceniono na 5 z 5

Fuld funding af tuition fee opnået på top-universitet takket været fundraising.how

Over de seneste 2 år har jeg benyttet Fundraising.how med stor succes til næsten at opnå fuld funding af min MBA på et topuniversitet.
Søren har fra start sat de rigtige forventninger ift. forventet arbejdsmængde og udbytte.
Der er blevet lagt mange timers arbejde i det fra Søren med en god konstruktiv opfølgning, herunder også hjælp til at finde fonde, som er nærmest er skræddersyet til ens baggrund, hvilket øger ens sandsynlighed for at få tildelt de flest og bedst mulige legater.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra til at benytte fundraising.how

7 listopada 2022

Kære Mathias,

Tak for denne enormt flotte anmeldelse. Jeg føler mig dybt privilegeret over, at have haft muligheden for at samarbejde med dig. Jeg har været vidne til disse helt enestående resultater du har opnået med legatsøgning med stor beundring og stolthed. Jeg har været imponeret over at se, hvor langt man kan nå med en så formidabel indsats, som du har lagt i dette.

Jeg takker dig rigtig mange gange for, at lade mig være med til at skabe denne succeshistorie.

Du ønskes alt godt på din videre færd.

Oceniono na 4 z 5

God oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fundraising.how. Vejledningen har gjort hele legatsøgningsprocessen langt mere overskuelig at forholde sig til og der har altid været god og hurtig hjælp at få.

12 października 2022

Kære Frederik,

Jeg vil tilsvarende takke dig personligt for en udsøgt indsats som led i dit Fundraising.how forløb. Tak for samarbejdet.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk hjælp i en ellers meget stor jungle!

Jeg har seneste stykke tid arbejdet sammen med Søren om at få sendt min legater afsted. Jeg er dybt imponeret over hans meget gennemarbejdede legatliste, hurtige respons og altid venlige tilgang til min case. Det er med min varmeste anbefaling at jeg uden tvivl giver 5 stjerne. Hvis du på nogen måde drømmer om at skulle rejse penge til fonde og legater så er dette stedet at starte!

10 października 2022

Kære Emilie,

Tak for et særdeles fornemt Fundraising.how Premiumpakken forløb.

Du ønskes alt godt på din videre færd.

De har været fantastiske

Søren har både været tålmodig, hjælpsom og hurtige til at svare tilbage! Jeg har virkelig fået den bedste hjælp og har på ingen måde fortrudt at jeg købte premiumpakken. Jeg vil helt klart anbefale pakken til alle og enhver☺️ Søren er altid til rådighed, og er generelt en kæmpe resource for legatansøgning. Hvis jeg var dig, ville jeg tilmelde mig dette program så hurtigt som muligt.
Han er god til at gøre en uoverskuelig proces overskuelig ☺️

26 lipca 2022

Kære Ida,

Tak for samarbejdet som led i dit Fundraising.how Premiumpakken forløb, og det gode samarbejde omkring din unikke legatliste, profil og ansøgning. Vi ser frem til at følge dig fremover.

God sommer.

Oceniono na 5 z 5

Fundraising.how gjorde det muligt for mig at færdiggøre min uddannelse

Jeg har nu arbejdet med Søren i 12 måneder, og jeg har udelukkende positive ting at sige om både Søren og forløbet. Jeg befandt mig i en situation hvor jeg skulle søge legater samtidig med at læse min bachelor og spille tennis på højt niveau, hvorfor Fundraising.how var en kæmpe hjælp. Søren gav mig hurtigt et overblik over de legater jeg var kvalificeret til og nedsatte hurtigt meget af det stress som processen kan medføre. Fundraising.how og Søren har været en kæmpe hjælpende hånd for mig og har resulteret i, at jeg tilsammen har modtaget 250.000 kr. i legater. Søren er altid til rådighed, vender hurtigt tilbage på email, svarer meget detaljeret på alle spørgsmål, og er generelt en kæmpe resource for legatansøgningsprocessen. Hvis jeg var dig, ville jeg tilmelde mig dette program så hurtigt som muligt.

11 czerwca 2022

Kære Ida,

Tusind tak for at dedikere dig fuldt ud til dit Fundraising.how forløb, hvor jeg viste dig vejen til mange legater, hvoraf du lykkedes med at modtage flere af dem. "Legatrejsen" for dig har været lang, men nu kan du være rigtig stolt over dette flotte resultat!

Så fantastisk service

Så fantastisk service, Søren er den bedste støtte i legat processen og hjælper en helt ned til den mindste detalje, han er virkelig en kæmpe hjælp i den forvirrende og lange legat ansøgning!

11 maja 2022

Kære Josefine,

Sikke et godt forløb! Tak for samarbejdet omkring din unikke legatsøgning. Held og lykke med ansøgningerne og på den videre færd.

Oceniono na 5 z 5

Fundraising.How er dygtige sparringspartnere til legatansøgningsprocessen

Fundraising.How har leveret en meget professionel tilgang til legatsøgningsøgningsprocessen og en liste af mulige legater tilegnet specielt mig og mit udvekslingsophold. Det, de har hjulpet med er en uvurderlig hjælp i det at få sat skub på legatsøgningsprocessen og finansiering af mit studieophold i udlandet. Jeg kan varmt anbefale Fundraising.How.. De gør det de lover og de gør sig umage og gør det godt. Et stort tak!

10 maja 2022

Kære Anna,

Tak for disse ord, og for at vælge Fundraising.how som din partner i legatansøgningsprocessen. Held og lykke med ansøgningerne.

legat søgning til High school USA

Meget kompetent og profesionel behandling af Søren.
Fik tildelt legatliste på alle 43 fonde der vedrørte vores stuideophold. indefor denne kategori.
Samt et behageligt møde med Søren på 1 time. hvor vi kunne spørge ind til alt herom. Alle pengene værd.
Bedste hilsner Michael & Silke

19 kwietnia 2022

Kære Michael,

Tak for en god online samtale og et super forløb, herunder vores assistance med jeres legatsøgning. Vi ønsker Jer held og lykke med ansøgningerne og rejsen.

Med hjælp fra Fundraising.how har jeg opnået 149.500 kr og er ikke færdig endnu

Med hjælp fra Fundraising.how har jeg opnået suveræne resultater. Søren fra Fundraising.how identificerede utroligt mange fonde, hvoraf jeg har søgt de fleste siden juni 2021. Jeg søger legater for at dække et højt finansieringsbehov på 339.000 kr., efter modtagelse af fuld SU-støtte samt anvendelse af egen opsparing. Med dette høje finansieringsbehov har det været afgørende for mig, at jeg søger fonde ud fra den bedste viden der findes på området. Legatsøgning kræver nemlig et stort arbejde, men her har rådgivningen fra Fundraising.how og deres nøgletips spillet en afgørende rolle for, at jeg nu har dækket knap halvdelen af dette finansieringsbehov med 149.500 kr. i legatstøtte de forgangne 9 måneder. Jeg går nu ind i slutfasen for mine studier, hvor jeg har forhåbninger om, at legatsøgningen i denne periode vil bringe mig helt tæt på drømmescenariet om fuld finansiering. Jeg vil anbefale Fundraising.how og deres rådgivningspakker til dem, der ønsker en seriøs plan for deres legatsøgning.

4 kwietnia 2022

Kære Lucas.

Tak for disse beretninger! Dette er et meget flot og beundringsværdigt resultat uden tvivl. Lad os håbe du kommer så tæt på fuld finansiering som muligt!

A 5/5 recommendation!

Funraising.how and Søren has been a massive help in securing scholarships for my studies abroad.
I tried looking for scholarships myself, but frankly is it not only difficult to find on your own, it is time-consuming.

I highly recommend Fundraising.how!

22 marca 2022

Dear Nicolai,

Thank you much for leaving your review here on Trustpilot! It was my pleasure to guide you through your search for scholarships, and your success in that regard is outmost importment to me.

Thanks!

Best,
Søren / Fundraising.how

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået en helt fantastisk hjælp…

Jeg har fået en helt fantastisk hjælp hos Fundraising.how.

Jeg havde ikke den store viden indenfor legater. Søren, har været god til at hjælpe mig igennem hele processen. Jeg har indtil videre fået DKK 71.500 kr. i det halve år jeg har arbejdet sammen med Søren. Jeg sender mine varmeste anbefalinger til Søren hos Fundraising.how

16 lutego 2022

Kære Greyci.

Tak for din flotte anmeldelse. Og ikke mindst tillykke med den velfortjente legatstøtte. Vi håber på yderligere resultater.

Oceniono na 5 z 5

En tiltrængt hjælp til at navigere i legatverdenen

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Søren, da det for mig med en snarlig afrejse var totalt uoverskueligt at tage holdning til den forvirrende skov som legatverdenen og fundraising er. Søren kom med den helt rigtige mængde struktur til at processen blev overskuelig og det lykkedes mig derigennem at få finansieret størstedelen af mit ophold!

16 lutego 2022

Kære Mads.

Tak for et enestående forløb. Tillykke med legatstøtten. Jeg vil rose dig for en rigtig flot indsats i denne henseende, og ønske dig held og lykke på studiet og fremover.

Oceniono na 5 z 5

Tusind tak til Søren og Fundraising.how

Tusind tak til Søren og Fundraising.how for hjælp med legat- og fondsansøgninger til min MBA-uddannelse. På lidt over 3 måneder har jeg modtaget +100.000 kr., og forhåbningen er, at det stiger til det dobbelte, når vi får søgt endnu flere fonde. Søren & co. har gjort en kæmpe forskel, og jeg ville ikke kunne få samme resultat uden ham. Han har identificeret + 60 relevante fonde og legater, tilpasset mine ansøgninger med målrettet information, drevet ansøgningsprocesser e2e, givet individuel feedback på ansøgninger, skemaer, og budgetter, og generelt været god at spare med om frister og prioriteringer. Derudover er han en fed fyr at arbejde med, der altid leverer til tiden og med høj kvalitet. Jeg kan varmt anbefale at bruge Søren og Fundraising.how - særligt hvis man ikke har meget tid at give af, men søger stort afkast på arbejdet

13 lutego 2022

Kære Simon,

Jeg er taknemmelig over muligheden for at have dig som kunde og vejlede dig i legatsøgning. Tillykke de enormt flotte resultater på denne korte tid.

Vi må bare håbe og arbejde hårdt for, at du når det dobbelte eller mere den kommende tid. Jeg ser frem til at fortsætte med at bistå dig i denne kontekst.

Oceniono na 5 z 5

Søren har gjort min drøm mulig

Søren har gjort min drøm mulig.Jeg fandt Fundraising.how på google, da jeg stod i den situation at jeg skulle selv-finansiere en meget dyr, men vigtig uddannelse i udlandet.Jeg valgte at købe den store pakke, da jeg vidste jeg skulle investere i så meget hjælp som muligt, da jeg fra tidligere erfaring ved, at det at søge legater er meget tidskrævende og man ofte bruger de første legater på at finde ind til hvad der virker. Det havde jeg ikke råd til, jeg skulle bruge alle de midler jeg kunne, hvis jeg skulle i mål.
Søren har været en klippe gennem hele mit forløb. Vi indgik i et elite program, hvor jeg fik hans koncentrerede hjælp på 7 store legater. Her satte han sig godt ind i min situation og mit mål. Han gennemgik min første ansøgning, slttede, tilføj, og rettede hvert eneste komma. Han gennemgik ALT materiale til mindste detalje og holdt mig i hånden fra første rubrik til der er trykket send på alle 7 ansøgninger. Hvilket nu har givet mig et solidt fundament til at søge de næste 46 på egen hånd.
Grundet Sørens store erfaring, og kendskab til alle fondene, så ved han præcis hvad der bør lægge vægt på hos de forskellige. Det er den viden og ekspertise der gør en stor forskel på om man får legatet eller aj.
På blot 2 mdr og 25 dage havde vi sammen fundet de første 108.000kr, og det var inden jeg var begyndt på studiet. Vi er stadig i fuld sving, og jeg håber og tror på at jeg får mit studie selvfinansieret.
Dette var IKKE sket uden Søren.
Jeg sender mine varmeste anbefalinger til Søren hos Fundraising.how

13 lutego 2022

Kære Kathrine,

Tusind tak for denne flotte anbefaling. Dit forløb, har jeg personligt lært utroligt meget af, og derfor skal der også herfra lyde en stor tak for at vælge os til din legatsøgning ifbm. studierne i udlandet. Det har været spændende at gå i dybden med disse ansøgninger og jeg er stolt på dine vegne over resultatet. Held og lykke med de kommende mange legatansøgninger til dine studier udenlands.

Oceniono na 5 z 5

242,500 kroner på 14 måneder!

Jeg havde og har stadig en super god oplevelse med Søren. Jeg var positivt overrasket over hvor hurtigt han svarede både på den indledende formular men også i løbet af de følgende uger. For mig var legatsøgning lidt af en jungle og dette var en perfekt måde for mig at slippe for utallige timers søgning som måske i sidste ende ville være forkert alligevel. Han hjalp både med mine personlige dokumenter såsom budget og ansøgning men fandt også rigtig mange legater som jeg ikke selv havde fundet i min søgning. Søren arbejder utrolig effektivt og professionelt hvilket jeg sætter stor pris på. Ikke nok med den menneskelige gode oplevelse har jeg også haft en god økonomisk oplevelse. Jeg har nemlig modtaget 242,500 kroner på 14 måneder under min kandidat i USA og er stadig igang med håb om flere bevillinger.

Stor cadeau til Fundraising.how og Søren, jeg vil bestemt anbefale det og ham til enhver tid!

Kære Kasper,

Tak for denne flotte anbefaling! Og tak for et godt samarbejde.

Vi ønsker dig held og lykke med ansøgning af de mange legater.

Oceniono na 5 z 5

Effektiv kommunikation med Søren fra Fundraising.how!

Effektiv kommunikation med Søren fra Fundraising.how! Jeg har modtaget vejledning af Søren fra Fundraising.how. Kommunikationen er behagelig og effektiv. Gennem den fuld pakke, har Søren hjulpet mig med at oparbejde effektivitet, rutiner og systemer, der gør at jeg dels har ansøgt knap 50 fonde på blot tre måneder og allerede modtaget positivt tilsagn fra 5 af fondene. Helt konkret betyder dette, at halvdelen af mit høje finansieringsbehov i USA nu er dækket blot en måned inde i studiet. Hele forløbet har været en positiv oplevelse, og selvom jeg langt fra er færdig med at søge den lange liste skræddersyet til netop min profil, så har jeg god tro på at der kommer yderligere resultater. Søren har besvaret alle mine mange mails grundigt, når der har været nogle tvivlsspørgsmål. Forløbet vil jeg betegne som et meget positivt samarbejde.
Jeg tilskriver Fundraising.how stor betydning for, at jeg har modtaget 64.500 kr. disse legater siden oktober 2021. Tusind tak, Søren!

Kære Simon,

Vi, i Fundraising.how teamet, er yderst henrykte over denne flotte personlige anbefaling. Vi er stolte på dine vegne over de flotte legatresultater og håber den kommende tid må bringe dig helt i mål fuldt finansieret.

Ha' det godt i USA!

Enormt kompetent vejledning

Jeg blev i foråret 2021 optaget på min drømmeuddannelse ved UAL i London. Som så mange andre kandidatstuderende, ansøgte jeg om SU og udlandsstipendium, og havde lettere naivt ikke regnet med et afslag. Min realitet blev dog, at jeg nu "gik glip af" mere end 150.000 kr. i støtte og mit finansieringsbehov på mere end 300.000 kr., syntes totalt uoverskueligt. Jeg må indrømme, at jeg var meget tæt på at opgive uddannelsen. Min far anbefalede derfor at tage kontakt til Søren. En virkelig god beslutning. Jeg var så heldig at blive udvalgt til eliteprogrammet. Søren er enormt kompetent, og har været en fuldstændig uvurderlig støtte igennem denne (meget økonomisk stressende) proces. Ikke nok med at være super tilgængelig og 'responsive', har han bidraget med exceptionel vejledning, hjulpet med udkast til og skrivning af ansøgninger, indsamling af bilag mv. samt afsendelse af ansøgninger. Totalt overgået mine vildeste forhåbninger. Jeg gik ikke ind med en forventning om at modtage alle legater, jeg ansøgte - dette ville være urealistisk og urimeligt - men med Sørens hjælp, har jeg indtil videre modtaget 85.000kr. (!) i støtte. Jeg ser meget frem til at fortsætte vores gode samarbejde, og kan kun anbefale Fundraising.how.

Kære Anne,

Det glæder mig enormt meget, at du har haft en effekt af vores samarbejde og ikke mindst din egen og målrettede indsats, kanon flot! Tusind for dette review.

Det er en personligt meget positiv oplevelse at samarbejde med dig! Jeg krydser fingre for, at du også i den kommende tid må opleve endnu flere resultater med legatsøgning.

Oceniono na 1 z 5

Jeg er meget meget skuffet

Jeg er meget meget skuffet, over det forløb jeg havde med Søren fra Fundraising.how.
Efter at have arbejdet med fundraising I 10, som han sagde, så har han stadig intet lært om mennesker!!
Jeg er desværre blevet førtidspensionist med en kronisk nervesygdom, og et par blodpropper I hjernen, så jeg arbejder ikke så hurtigt længere, og har kun min mobil til rådighed.
Jeg blev talt ned til, og hen over hovedet på, og havde jeg spørgsmål vedr. noget der blev skrevet, så blev det der var skrevet ikke omformuleret, men kun henvist til forrige mail.
F.eks. "vi skal bede om flere oplysninger om dig", og da jeg allerede havde skrevet en del, så spurgte jeg ind til hvilke oplysninger, der blev spurgt ind til.
Det fik jeg aldrig besvaret med andet end "se forrige mail".

Da jeg kun har min mobil, og her i weekenden ikke kunne udfylde et skema, men måtte bede min søn om hjælp, havde jeg, da jeg skulle afsende dette, fået en mail fra Søren om, at man opsagde vores samarbejde d.d.

Svar på dette fra Søren vil sikkert være, at det fra min side gik for langsomt med, at få tingene afleveret, og det er der måske noget om.
Men der har på intet tidspunkt stået, at dette skulle være afleveret indenfor et tidsrum, og jeg har gentagende gange sagt til Søren, at tingene ikke gik så hurtigt længere, efter jeg var blevet syg.
Samtidigt blev flere ting ikke forklaret når jeg spurgte, og så kunne jeg sidde og læse alle mail igennem, og selv prøve at komme frem til at svar.

Måske man i firmaet skulle sikre sig, at folk der henvender sig, ikke er syge, og samtidig har en pc!

Kedelig oplevelse.....

8 lutego 2022

Kære Annette,

Det er uden fortilfælde, at vi har set os nødsaget til at afslutte et kundeforløb. Det var vores faglige vurdering, at ydelsen du købte ikke ville kunne blive leveret, da det ikke lykkedes at få samarbejdet til at fungere. Vi kan ikke genkende, at vi skulle have talt ned til dig, men kan kun beklage din kundeoplevelse. Du har modtaget en fuld refusion.

Venlig hilsen - Søren / Fundraising.how

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej