Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun de bedste anbefalinger til Fundraising.how - Samarbejdet med Søren har været særdeles produktivt og professionelt. Han har fundet frem til 25 fonde, hvor jeg allerede har profiteret et d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan på det varmeste anbefale Fundraising How. Med Sørens hjælp har jeg anskaffet over 80.000 kr. i legater til mit studieophold i Australien. Søren har været utrolig struktureret, professione... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg har fået en ide, som jeg ønsker at realiserer. Derfor ville jeg igang med at søge støtte hos fonde. Det viste sig hurtigt, at det var noget af en jungle, så jeg rakte ud til Søren, som lavede en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt fundraising.how til vores legat søgning for stuideophold til High school USA. Meget kompetent og profesionel behandling af Søren. Fik tildelt legatliste på alle 43 fonde der vedrørte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Doradztwo zawodowe dla studentów

Informacje o Fundraising.how

Napisane przez firmę

Fundraising.how is a grants finding service which - primarily - serve Scandinavian university students.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Anbefaling

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Søren til udarbejdelsen af en legatliste og rådgivning omkring ansøgninger til fonde. Søren har været en uvurderlig hjælp i processen. Han har ikke kun leveret en omfattende og velstruktureret legatliste, men har også delt sin dybdegående viden om, hvordan man bedst ansøger om fondsmidler.

Søren har udvist stor indsigt og professionalisme i sit arbejde, og hans rådgivning har været afgørende for min succes under modtagelse af 217.900DKK fordelt på 10 legater under 9 måneder. Hans erfaringer med at identificere relevante fonde og forstå deres krav har gjort en betydelig forskel. Desuden har hans vejledning omkring, hvordan man formulerer en stærk ansøgning, været en stor hjælp.

Jeg kan på det varmeste anbefale Søren til enhver, der har brug for assistance med legat- og fondsansøgninger. Hans ekspertise og engagement i branchen gør ham til en fremragende samarbejdspartner.

3 września 2024

Kære Esben,

Tusind tak for denne flotte anmeldelse. Det er en fornøjelse at samarbejde med dig, og du ønskes alt held og lykke med de mange spændende ansøgninger.

Varmeste anbefalinger

Hvis du er i tvivl om det er pengene værd at bruge fundraisings service kan jeg kun sige en ting, det er det! Jeg har gennem hele forløbet modtaget virkelig god sparring og feedback fra Søren der har virkelig dybdegående viden om hele fondsøgningsprocessen. Desuden er han altid god (og hurtig) til at svare på eventuelle spørgsmål der kan opstå. Samarbejdet har skaffet mig en mængde af funding som jeg tvivler på jeg kunne have opnået alene og har også givet en spændende indsigt i at søge støtte fra diverse legater og fonde. Hvis du skal på udveksling og mangler penge til at gøre det muligt så tag fat i Søren!

17 sierpnia 2024

Kære Lasse,

Tak for et rigtig godt samarbejde og tillykke med din funding. Det var spændende at samarbejde med dig, hvor vi lagde en målrettet indsats for at opnå dette gode resultat. Tak for samarbejdet.

Oceniono na 5 z 5

6 stjerner ud af 5 mulige!!!

Fundraising.how har været en oplevelse ud over det sædvanlige. Søren har været en kæmpe støtte og mentor i den her jungle det er, at søge legater - det er udelukkende hans skyld, at jeg nu har fået bevilget 6 legater på samlet set 93.000 kr indtil videre. Og det bedste ved det er, at vores legatrejse ikke er færdig endnu!
Man skal dog være klar på, at ligge tiden i det, men der er ingen tvivl om, at det giver godt i sidste ende.

Jeg læser til elinstallatør, så frygt ej hvis du går og tænker, om det overhovedet er muligt at søge og få bevilget fonde/legater. Det er denne case et rigtig godt eksempel på, at det er. Også selvom man har/kommer fra en håndværksmæssig baggrund!

Jeg startede hos ham den 17/1-2024, og der er ingen tvivl om, at han ligger utrolig meget tid i både at vejlede en og opmuntre en. Han tager det meget seriøst, og giver super gode vejledninger med til hvert målrettede legat der søges. Han tager sig tillige tid til at rette og finpudse ansøgningerne inden de sendes af sted, hvilket jeg ville give ham endnu en stjerne for, hvis man kunne.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Fundraising.how og Søren til alle der er forberedte på at ligge tiden i at søge legater. Det har været en fantastisk oplevelse, så endnu engang et STORT tak for din store hjælp og engagement i vores samarbejde!

9 sierpnia 2024

Kære Jonas,

Vi er utroligt taknemmelige for din anmeldelse og glade på dine vegne over de flotte legatbevillinger! Det er en fornøjelse at samarbejde med dig.

Oceniono na 5 z 5

Dette samarbejde har hjulpet mig med at…

Dette samarbejde har hjulpet mig med at finansiere en stor del af mit udvekslingsophold i Australien. Jeg var heldig og blev tilbudt elitepakken. Kommunikation er venlig, hurtig og nem, og jeg kan varmt anbefale virksomheden. Uden dette samarbejde og vejledning, havde jeg sandsynligvis ikke fundet de rette fonde.

4 maja 2024

Kære Helena,

Rigtig mange tak for din fine anmeldelse. Det er super godt, at du fik finansieret en stor del af dit ophold. Tillykke med det!

Oceniono na 5 z 5

Fundraising.how var en essentiel…

Fundraising.how var en essentiel partner for mig i forbindelse med legatsøgning til mine to udvekslingsophold i henholdsvist Brasilien og Japan. I begge tilfælde oplevede jeg en professionel tilgang til samarbejdet, præget af stor faglighed.

Fundraising.how var uden tvivl en rigtig god investering, som viste sig at give pengene mange gange igen og jeg kan varmt anbefale deres ydelser.

2 stycznia 2024

Kære Sigurd,

Vi er super taknemmelige for dine kundeforløb hos os! Tillykke med de flotte legattilsagn, og held og lykke fremover.

Pengene værd

Pengene værd!
Søren er super hjælpsom og fandt 59 legater jeg var kvalificeret til.

20 marca 2024

Kære Nikolaj,

Tusind tak for de positive ord med på vejen! Tak for et godt samarbejde, og held og lykke med de 59 legatansøgninger.

En legatsøgendes frelser

Søren i Fundraising.how er den Messias, som alle legatsøgende har brug for. Han har en uhørt viden om udbuddet af legater, deres krav, og hele ansøgningsprocessen, og han sørger for, du er med hele vejen. Kæmpe anbefaling af Premiumpakken herfra

26 stycznia 2024

Kære Jonathan,

Tusind tak for en storslået anmeldelse! Vi er glade for disse rosende ord, og ikke mindst for din positive oplevelse med Premiumpakken.

Alt held og lykke fremover.

10 gange flere legater end jeg selv kunne finde

Med Sørens hjælp fik jeg på kort tid en legatliste på 61(!) legater som jeg var unikt kvalificeret til. Mange af dem bedre matches end de 6 jeg selv havde kunne finde på 5 timer foran computeren.

Med Sørens vejledning blev selve ansøgningsprocessen efterfølgende både lærerig og fornøjelig, og min oplevelse med legatsøgning har ikke føltes som surt arbejde overhovedet. Derudover er kvaliteten bedre end jeg kunne forestille mig.

Jeg har sparet mange timers arbejde, har nydt den tid jeg har brugt, og har lært en hel del om gode ansøgninger, budgetter og anbefalinger som jeg også kan bruge i fremtiden.

Jeg takker mange gange for samarbejdet, og ser frem til at arbejde med dig igen en anden gang!

23 stycznia 2024

Kære HGS,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er super, at vi har kunne hjælpe dig spare mange timers arbejde i forbindelse med din legatsøgning samt finde mange nye relevante legater målrettet din profil, du ikke selv havde opdaget. Det er kanon at ansøgningsprocessen blev lærerig og fornøjelig for dig.

Vi ønsker dig held og lykke med de 61 ansøgninger.

Fantastisk samarbejde

Jeg kan UDELUKKENDE kun anbefale Søren og hans ydelser. Jeg har nu haft et langt forløb, hvor indsatsen fra begge sider har været omfattende, men givende. Samarbejdet har indebåret gensidig støtte, hvor jeg også har oplyst om ændringer, hvis nogle fonde ikke eksisterer mere osv og vice versa. Jeg har fået stort udbytte af mit samarbejde med Søren, og jeg er næsten lidt ærgerlig over, at samarbejdet er ved dets udgang.
Selvom der ingen garanti er for om man får tildelt et legat, så er processen lærerig, og man kan altid spørge Søren til råds eller om hjælp. Jeg understreger endnu engang, at jeg ikke kan anbefale Fundraising.how nok.

17 stycznia 2024

Kære Caroline.

Tusind tak for denne gode anmeldelse. Det er glædeligt, at du har fået et stort udbytte af dit samarbejde med os, og tilmed lært en masse af processen. Denne store fornøjelse er i høj grad gensidig. Vi takker for det gode samarbejde indtil nu.

Oceniono na 5 z 5

5 store stjerner til Søren fra…

5 store stjerner til Søren fra Fundraising. Kæmpe tak til Søren for virkelig professionel rådgivning. Søren lavede en virkelig flot og udførlig legatliste med masser at gode sætninger til brug for min legat søgning. At søge legater er en jungle, med Sørens hjælp kunne jeg spare mange timers læsning, udvælgelse og søgning, da alle informationer som jeg skulle bruge var på Sørens legatliste, perfekt udvalgt til mit udlandsophold. Jeg kunne ikke selv lave en så flot, målrettet og hurtig liste, så kæmpe tak. Jeg følte straks at jeg var kommet i gode hænder og fik straks ro i maven. Jeg er nu godt i gang med legatsøgningen og håber på finansiering af mit udlandsophold. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at tage kontakt til Foundraising.how - Søren for at få professionel hjælp. Stor tak herfra.

1 listopada 2023

Kære Anette,

Tusind tak for din flotte anbefaling. Du ønskes held og lykke med dine legatansøgninger.

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte legatlisten og havde et…

Jeg bestilte legatlisten og havde et møde på time med Søren. Allerede efter 1 mdr havde min investering betalt sig hjem 10 gange. Jeg blev af Foundrasing.how gjort opmærksom på flere legater jeg ikke selv havde fundet. Kan absolut anbefales.

1 października 2023

Kære Frederik,

Tak for din flotte anmeldelse. Det var spændende, at hjælpe dig med at søge legater. Mange tak for at gøre brug af vores service, og tillykke med resultaterne.

Oceniono na 5 z 5

Eliteprogrammet var en kæmpe hjælp - kan klart anbefales!

Jeg havde kæmpe stor success med Fundraising.how's eliteprogram. Søren var en kæmpe hjælp under processen og altid nem at komme i kontakt med. Jeg havde ikke fået det antal legater jeg gjorde, hvis jeg ikke havde benyttet mig af eliteprogrammet og dermed ikke kunnet finansere min hele kandidatuddannelse i udlandet!

10 października 2023

Kære Vera,

Tak for din flotte anmeldelse! Tillykke med legaterne, og held og lykke på din uddannelse og fremover.

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner til Søren fra fundraising.

5 stjerner til Søren fra fundraising.
Jeg fik tilbage i 2021 skræddersyet en professionel legat liste, som varede hele min uddannelse.
Da planen blev ændret for mig omkring studiestart i 2021, blev det først i 2023 jeg startede op.
Det gjorde at jeg havde nogle spørgsmål til igen, søren svarede meget hurtigt tilbage, og han kunne se at min legat liste var ændret lidt, da. der var en del fonde som var stoppet.
Her kommer servicen virkelig til syne, for Søren opdatere den helt uden beregning, og han er samtidig flink til forsat at besvare mine spørgmål.
Så fundraising kan 100% anbefales

12 września 2023

Kære Martin,

Tak for en flot anmeldelse. Glædeligt, at du nu er kommet godt igang med din legatsøgning. Held og lykke med legatansøgningerne til din uddannelse.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fundraising.how. Jeg købte en liste med en masse gode og relevante legater, og derudover har Søren været ekstremt god til at assistere ved opfølgende spørgsmål, så kæmpe 5-stjerner fra min side - Money well spent!

29 sierpnia 2023

Kære Rasmus,

Tusind tak for et rigtig godt samarbejde og denne anmeldelse. Held og lykke fremover.

God vejledning til legatansøgninger

Min oplevelse med Fundraising.how har været super positiv. Med Sørens dybdegående kendskab til danske fonde, modtog jeg en skræddersyet legatliste, der gjorde ansøgningsprocessen til mit studieophold enklere og mere overskuelig. Jeg har fået finansiering takket være hans vejledning, og kan varmt anbefale Fundraising.how til dem der ønsker hjælp og overblik i hele denne legatsøgningsjungle.

16 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling af Fundraising.how

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse i rådgivningsforløbet fra Fundraising.how.
Søren har en imponerende og dybdegående indsigt i de mange danske fonde samt hvordan man skriver de mest kvalificerede ansøgninger.
Jeg fik en veludført og personlig tilpasset legatliste, som har gjort ansøgningsprocessen nemmere og mere overskuelig.
Sørens kompetente vejledning har hjulpet mig med at finansiere mit studieophold til New Zealand, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Fundraising.how.

30 czerwca 2023

Kære Jakob,

Tusind tak for disse rosende ord. Det var en spændende og lærerig opgave for mig, at hjælpe dig med at finansiere dit ophold i New Zealand via legater. Tusind tak for et godt samarbejde!

Oceniono na 5 z 5

Jeg er så dybt taknemlig for at Søren…

Jeg er så dybt taknemlig for at Søren fra Fundraising.how har hjulpet mig med at finde legater til min 3.Praktik i Sydafrika. Jeg må ærligt indrømme at jeg var ret skeptisk angående dette, på trods af alle de fine anmeldelser. Men efter indbetaling af standardpakken, modtog jeg efter 10 dage som lovet en liste. Med i alt 35 legater. Jeg gik straks i gang med at søge og har søgt 29 indtil videre. Der er nu gået ca. 1.5 måned og har fået ca.4 afslag, men det 5 gav gevinst 5000kr har jeg indtil videre fået :) Det er virkelig godt givet ud, når det har betalt sig hjem mere end 4 gange. + Jeg havde aldrig selv fundet en 4 del af disse legater.. Der er stafdig 24 svar tilbage og jeg er nu mega optimistisk, da dette legat jeg modtog var et af de nok sværeste at få. Jeg vil varmt anbefale at opgradere til Premium pakken da, selve ansøgelsesprocessen kan være det sværeste. Jeg gjorde det desværre ikke, men kan nu se på de afslag jeg har fået at Sørens ekspertise havde udvidet mine muligheder mærkant. Dette havde stadig givet mig et overskud på 100%. Korrespondancen imellem Søren og jeg har været yderst professionel og kan kun varmt anbefale alt hans hjælp og vejledning. Tusind tak til Fundraising.how

1 czerwca 2023

Odpowiedź od Fundraising.how

Stort tillykke med legatet. Og tak for denne super flotte anmeldelse. Vi krydser fingre for, at der er yderligere legater på vej i din retning. Du ønskes en go' sommer.

Varm anbefaling herfra

Jeg hørte om Fundraising.how og Søren gennem min veninde, som havde en veninde, der havde været rigtig glad for hjælpen. Det er jo lidt lang ude og det føltes også som mange penge at smide efter noget, jeg ikke var sikker på vil give potte.
Men nu sidder jeg her med min første legatuddeling på 15.000 kroner takket være Søren og hans kæmpe hjælp.
Søren fandt hele 43 fonde, der passede til min profil (mange af dem har jeg ikke selv kunne finde frem gennem fx legatbogen). Dertil har det føltes som en meget mere overskuelig proces at have Søren på sidelinjen, både til feedback omkring ansøgningen, men også til alle de store og små spørgsmål, der dukker op undervejs i denne proces.
Jeg går nu og anbefaler alle mine venner, der overvejer at tage studieophold i udlandet, at tage kontakt til Søren, men jeg ville også lige smide en varm anbefaling herinde, i håb om flere vil gøre brug af denne store hjælp. Tak for hjælpen Søren!

29 marca 2023

Kære Sarah,

Tusinde tak for de positive ord med på vejen her, det glæder mig enormt meget, at du allerede nu har positiv oplevelse og effekt af vores samarbejde, kanon flot!

Oceniono na 5 z 5

Jeg skal hjælpe mit barnebarn med…

Jeg skal hjælpe mit barnebarn med legatsøgning til et studieophold i Japan. Egen søgning virkede meget uoverskuelig.
Søren fra Fundraising.how har nu -efter et fint forarbejde - leveret en super liste med alle de oplysninger der skal bruges til legatsøgningen
Jeg kan klart anbefale til andre

27 marca 2023

Kære Niels,

Det var en fornøjelse at assistere dig med udarbejdelsen af en skræddersyet legatliste til dit barnebarn. Held og lykke med de mange legatansøgninger.

Oceniono na 5 z 5

To legatforløb med støtte på i alt 148.000 kr.

Jeg har fået hjælp af Fundraising.how og Søren to gange. Første gang på min bachelor, hvor jeg var i USA og modtog 55.000 kr. Anden gang på min kandidat i Australien, hvor jeg fik 93.000 kr. I alt har jeg fået legater for 148.000 kr.

Søren gjorde det nemt og overskueligt at søge legater. Hele processen blev meget mere håndgribelig, og det gjorde en stor forskel for mig begge gange.

Jeg kan varmt anbefale Fundraising.how til alle, der overvejer at søge legater til studieophold i udlandet.

9 marca 2023

Kære Lukas,

Jeg glæder mig enormt meget over at læse, at du har haft en god oplevelse med vores legatsøgnings service.

Du ønskes held og lykke fremover.

Venlig hilsen - Søren / Fundraising.how

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej