Jeg er meget tilfreds med mit nye store fuglebur, stofovertræk til buret og madpillerne. Buret er smukt og der er tænkt på fuglene og pladsen. Mine fugle elsker det. Fik buret lidt over en uge efter... Zobacz więcej
Jeg er super tilfreds med jeres gode hurtige afsendelse af min ordre. Dog er jeg træt af post nord, som igen påstår de har været forbi min bopæl, hvor ingen var hjemme. Det er en velkendt løgn fra de... Zobacz więcej
Som sædvanligt kom mine varer fra Fugleland med lynets hast. Ligeledes er det virkelig smart at man kan dele sin faktura op i 4 afdrag. Derudover er Fuglelands priser de bedste på markedet.
Jeg modtog varen hurtigt og varen levede helt op til mine forventninger
- Sklep ornitologiczny
- również w kategorii:
- Sklep z karmą dla zwierząt
- Sklep zoologiczny
Napisane przez firmę
Hos Fugleland.dk har vi det største udvalg i kvalitets legetøj og pellets til fugle og papegøjer.
Sadelmagerporten 2, 2650, Hvidovre, Dania
- kontakt@fugleland.dk
- fugleland.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
En god oplevelse :-)
Jeg kan få majs kebab
Jeg kan få majs kebab, som min papegøje er glad for. Har købt dem før. Også tak for hurtig levering.
Meget hurtig ekspedition
Meget hurtig ekspedition. Min vare kom allerede næste dag. 👏👏👏
Fantastisk kundeservice
De er altid så søde ,når man henvender sig , og hurtige til hjælpe en. Og syns de har styr på deres ting og har viden omkring fugle og hvad der er godt til ens fugl. jeg har været så tilfreds med deres service og produkter og de har et stort udvalg til fugle. Jeg bruger generelt kun dem til legetøj og produkter til mine to undulater
Ringet
Jeg har i dag snakket med dem jeg fik en rigtig god behandling ved ham og rigtig sød at snakke med
Rigtig god kundeservice
Jeg havde bestilt en stander til mine gøjer, den havde i forvejen lang leveringstid grundet den skulle skaffes hjem fra udlandet, og til mit held blev den self forsinket grundet ferie og yderligere forsinket grundet vejarbejde i Danmark, jeg ringede gentagne gange til fugleland for opdateringer, hver gang fik jeg fat i en sød medarbejder der opdaterede mig i hvor langt min ordre var, de var så kede af at ordren var forsinket og undskyldte flere gange (det var ikke deres skyld, nogen ting er man bare ikke herre over), og på trods af at jeg nærmest kimmede dem ned til sidst var de imødekommende, frisk på en sludder for en sladder og de informerede mig om at jeg var velkommen til at ringe igen for at holde mig opdateret.
Standeren er endelig ankommet og samlet, mine gøjer elsker den.
Altid super og hurtig service 🤗
Legetøjet lever ikke op til at være…
Legetøjet lever ikke op til at være brugbart til en fugl plastik er vil ikke godt og standarden alt for ringe har smid det ud der var for godt 500 kr jeg er målløs. Vh Bjarne Andresen
Varene kommer ganske raskt til å komme…
Varene kommer ganske raskt til å komme ifra Danmark, kundeservice er suverent bra! Og mye mer utvalg enn i norske dyrebutikker.
Altid super service.
Meget god oplevelse
Jeg er meget tilfreds med mine varer som hurtigt blev leveret! Mange tak!
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. Hurtigt svar på e-mail og meget hjælpsomme. Modtog mine varer hurtigt.
Topklasse
Fugleland er seriøse
Dette må være fugle ejerenes yndlings hjemmeside.
Fugleland pakker og afsender hurtigt de bestilte varer.
Fantastisk service
Fantastisk service, super søde folk og lyn hurtig levering. Jeg er top tilfreds.
Jeg har ikke modtaget det jeg købte
Fugleland er bare bedst
Som altid når jeg køber her er kvaliteten tip top leveringen altid Max 3 dage efter. Fugleland er klart hvor jeg handler. Servicen er så fantastik god. Lonnie Westh
Billig og hurtig
Billigt, sikkert indpakket og levering dagen efter bestilling. Whats not to like