Bestilte kake og frokost i anledning min gode venninnes bursdag. Den kom tre dager senere. Hadde i mellomtiden prøvd å kontakte selskapets kundeservice, banken og Forbrukerrådet fordi jeg trodde jeg h... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte frokost til en søndag i februar. Denne kom aldr. Fikk en melding om at den ikke kunne bli levert pga en bilulykke som hadde vært på vei til. Fikk kun tilbake pengene for frakten og hørte aldr... Zobacz więcej
Dessverre ikke mulig å gi null stjerner som er det de fortjener. Jeg fikk melding om at pakke var levert hos meg, men ingenting var levert. Sendte mail til kundeservice hvor de skylder på selskapet Mo... Zobacz więcej
Jeg bestilte en Uno-frokostpakke, sammen med kanelsnurrer og muffins. Er storfornøyd! En kan lett skjønne at baksten var svært fersk, da den var myk, ikke smulete, og velsmakende! Muffinsene v... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi leverer fersk frokost og andre matvarer på døren, før du våkner! 😍🥐🥖🥨
Dane kontaktowe
Nedre Måsan 15C, 1385, Asker, Norwegia
- kundeservice@frokostlevering.no
- frokostlevering.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestillte en levering til en bursdag.
Bestillte en levering til en bursdag.
Skulle leveres mellom kl 0800 og 1100.
Ble ikke levert.
Ikke mulig å ringe til dem, da de ikke har oppgitt telefonnr på nettsiden, FB eller til nr opplysningen.
Dette firmaet anbefales ikke til noen.
For dårlig
For dårlig! Vi bestilte levering på en bursdag, ingenting ble levert.. får ikke tak i frokostlevering.no, ingen tlf.nr oppgitt på nettsiden eller Facebook. Anbefales ikke!
Dere har noen veldig gode bagetter!!
Anbefales ikke!!!
Onsdag 26.mai bestilte og betalte jeg en frokostlevering. Leveringen skulle ta sted lørdag 29.mai.
Ingen levering kom og jeg ringte frokostlevering og fikk beskjed om at leveringen var havnet i Tønsberg og skulle bli levert senere. Ingen levering kom.
Siden de ikke leverte søndag så ble jeg lovet en ny levering mandag med noe ekstra til.
Mandagen kom og de fikk fortsatt ikke levert noen ting. Ny levering ble lovet tirsdag, fortsatt ingenting.
Ble igjen lovet en ny levering til onsdag som skulle være på huset.
Pengene har jeg fått refundert, men fortsatt ingen levering. Dette er den mest bedritne og useriøse bedriften jeg noensinne har vært borti.
Kontaktperson ble sint og hevet stemmen til meg fordi jeg hadde ringt på hans privat nr(som står oppført på Google sine sider til frokostlevering).
Anbefales overhode ikke, bestill hos noen andre visst du faktisk vil ha maten du har bestilt.
Frokosten kom 3 dager for sent, og til middagstid
Overraskelse som gikk rett i disse, da de leverte 3 dager for sent.. ikke ga dem beskjed heller. Måtte selv spørre etter frokosten. Nå har dem sluttet å svare, da jeg vil ha pengene igjen da vi endte opp med å bestille fra foodora.
Manglende levering, og ingen kommunikasjon
Bestilte kake til vår sønns 18 årsdag, som skulle leveres på dør mellom 04.00 og 08.00 den 10. mai. Klokken 07.50 mottok vi mail om at de «ikke fant huset». Vi bestilte til vår gateadresse som er nr. 7, og i mailen stod det at de ikke fant nr. 9. Både vår nabo sitt hus og vårt er tydelig merket og det er enkelt å finne frem. Vi svarte på mail og presiserte at vi bor i nr.7, og fikk aldri noe svar, annet enn en mailhenvendelse samme dag, hvor frokostlevering.no lurte på «om denne skulle vært levert i går?».
Vi har i ettertid av dette forsøkt å kontakte firmaet flere ganger pr. mail, da de ikke har noe telefonnummer vi kan ringe, men har ennå ikke fått svar på våre henvendelser, nå 18 dager etterpå, og har heller ikke fått refundert en krone.
Dette fremstår som en meget useriøs aktør, med svært lav grad av kvalitet både på kundeservice og logistikk.
At slike aktører får lov til å operere i norsk forretningsliv stiller jeg meg sterkt undrende til, og ser de bruker sin kapasitet på å svare negative reviews her inne fremfor å ordne opp via mail direkte med kunde som er den kundekontakten selskapet tilbyr, så får vi se om vi en gang i fremtiden klarer å opp å kontakt eller om vi må gå til mer formelle skritt for å få tilbake penger vi har betalt for en vare som aldri kom frem.
Anbefales kun dersom du ønsker å dø av sult, er på ekstrem slankekur eller finner glede i å kaste penger ut av vinduet.

Skuffende opplevelse ++++
Skuffende opplevelse ++++
Som mange andre så ble det ikke frokost 17. Mai. Her kan man ha forståelse at de tok seg vann over hode denne dagen. Blir da enig at vi utsetter dette til lørdag neste uke. Lørdagen, kommer og det har skjedd en ny feil og vellaget dette. Vi avtaler levering søndag 8-11. Det er nå søndag klokken er 11:11, og varene har forsatt ikke kommet på forsøk nr 3. Så dette kan jeg ikke anbefale
Bra mat og konsept!
ANBEFALES IKKE!
Jeg bestilte frokost til broren min fredag 14 mai! Jeg valgte levering mellom 08-11.
Maten ble levert før avtalt tid og bare lagt fra seg på gaten, før min bror rakk å hente den var den stjelt! Jeg tok kontakt med de å de beklaget seg å skulle sende en ny nå tirsdag som var... Ingenting dukket opp på tirsdag å nå får jeg verken svar på mail eller melding!
Kommer ikke til å anbefale Frokostlevering til noen! Å kommer ikke til å bruke de igjen!
Vil aldri bestille igjen!
Skulle få maten mellom 08-11, maten ble levert nærmere 15. Maten var ødelagt da vi kom hjem på kvelden og fant maten ute i pøs regn.
Ryddet opp i problemene
Hei! Vi hadde en svært uheldig episode med manglende levering og skuffede barn på 17. mai. Frokostlevering har nå beklaget dette og ryddet opp i det. I dag fikk vi levert tre nydelige kaker og ballonger på døra til barna. De var helt i ekstase. Samt at alle pengene har blitt refundert. Tusen takk for at dere ordnet opp i dette :-)
Veldig fornøyd med nydelig frokost…
Veldig fornøyd med nydelig frokost levert 😊⭐️ Har alltid fått god kundeservice og hjelp.
Tipp topp 👏🏻
Bestilte frokost levering
Bestilte frokost 4/5 med levering før kl.8
Ble oppringt kl. 12 av en sjåfør som hadde full bil av kompiser. Virket lite interessert når det ble fortalt at vi nå var på jobb så ingen kunne motta.
Fikk deler av summen tilbake, etter klage, men ingen info underveis.
Anbefales ikke!

Veldig god erfaring♥️
Veldig god erfaring♥️ Ble god frokost som start på ny mnd for gubben på kontoret😊
Kake og rundstykker forsvant.
Bestilte kake og rundstykker til 17. Mai. Fikk sms om at varene var levert i 8-9 tiden om morgenen. Gikk rett ut, ingen varer. Lette rundt hele huset, ingen ting. De er umulige å få tak i, kun epost. Facebook Messenger er håpløst, svarer aldri. Styr unna!
De forklarte det hele med "tekniske problemer, ikke kontakt med sjåfør". Uholdbart.

Fornøyd
God mat, fine porsjoner. Veldig hyggelig og raskt kundeservice. Maten kom noe over bestilt tid- men dette var det god grunn for og vi fikk jevnlig oppdatering underveis. Godt fornøyd :)
Etter levering bestilt til i dag…
Etter levering bestilt til i dag 17/5-21 som desverre ikke ble levert.
Jeg har Hatt Frokostlevering i tlf og mottaker av den savnede pakke like så.
Pakken er vekk.
Men frokostlevering har stått på og Prøvde og løse situasjonen på beste mulige måte.
Kjedelig situasjon for alle tre parter. Men respekt for ydmykhet,hjælpsomhed og godhet i kampens hete.
Vi prøver igjenn en annen gang 🙂
Det er kommet plaster på såret.
Jeg og mottak er glad for innsatsen som tross alt ble vist.
IKKE BESTILL
IKKE BESTILL! Fikk ikke frokosten, fikk ikke beskjed, svarer ikke på tlf. Resultat: 17 mai frokosten ble en kjempeskuffelse. Skal ALDRI bestille fra dem igjen.
Hadde bestilt kaker til 17.mai
Hadde bestilt kaker til 17.mai, med levering mellom 08-11. Diverse meldinger om forsinkelser, siste tegn til liv var da de sa at alle bestillinger likevel ville bli levert. Har ventet hele dagen, fortsatt ingen kake her hos meg kl 21. Dårlige autosvar på mail, lite hyggelig opplevelse - håper jeg får refundert pengene mine, vil oppdatere anmeldelsen ihht om de betaler tilbake eller ikke.
Hadde kunn bestilt en 17 mai kake
Hadde kunn bestilt en 17 mai kake, som ble lovet levert 17 mai mellom 08.00-11.00
Den er fortsatt ikke kommet. Men det værste er vel bortforklaringene med transport svikt og corona bla bla.. Dette er totalt useriøst, håper di i det minste gjør opp for seg, til alle di som ble snytt på selveste nasjonaldagen. Å at di avikler bedriften omgående. Her kan mann ikke skylde på underleverandører, frakt og logistikk og i tillegg ha en kundesenter som er ubrukelig.. Det hele er komisk og trist.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.