Frokostlevering AS Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en Uno-frokostpakke, sammen med kanelsnurrer og muffins. Er storfornøyd! En kan lett skjønne at baksten var svært fersk, da den var myk, ikke smulete, og velsmakende! Muffinsene v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługa kurierska
  2. Restauracja śniadaniowa

Napisane przez firmę

Vi leverer fersk frokost og andre matvarer på døren, før du våkner! 😍🥐🥖🥨

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Bestilte frokost til en søndag i…

Bestilte frokost til en søndag i februar. Denne kom aldr. Fikk en melding om at den ikke kunne bli levert pga en bilulykke som hadde vært på vei til. Fikk kun tilbake pengene for frakten og hørte aldri noe mer selv om jeg ved flere anledninger har prøvd og kontakte dem for å få tilbake resten av pengene.

26 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Hva er det som ikke gikk galt

Hva er det som ikke gikk galt. Bestilte frokost til 04.00-08.00, mandag 13. Feb. Når det først sto at den var levert 10.05 hadde den blitt levert til feil adresse. Sendte mail og sa fra og at jeg lnsket pengene tilbake, godt de svarte raskt, men ikke annet enn at de lurte på om jeg ønsket å få leveranse dagen derpå. Hvor jeg riktignok svare ok. Dagen kommer,fremdeles ønsket levering 04.00-08.00. Kl blikker 12.30 og jeg får mail om leveranse. (FROKOSTLEVERING, kaller de seg og ikke greier å forholde seg til egne tider) Da er det feil varer som ligger i esken. Jeg sender mail nok en gang, med bilde. Tar et døgn eller to før jeg får svar om at de skal se på saken. Nå har det gått snart 2 uker og ingenting har skjedd. Blir aldri noe frokostlevering her i hus og mine bekjente blir heller ikke å bruke de noen gang, dessverre

12 lutego 2023
Oceniono na 3 z 5

Du får ikke maten i tide

Bestilte kake og frokost i anledning min gode venninnes bursdag. Den kom tre dager senere. Hadde i mellomtiden prøvd å kontakte selskapets kundeservice, banken og Forbrukerrådet fordi jeg trodde jeg hadde blitt svindlet. Kontaktet til slutt selskapet på Instagram og DER fikk jeg svar (men ikke fra kundeservice?). De får en ekstra stjerne fordi jeg fikk refundert beløpet for bestillingen FØR maten kom en dag senere. Jeg tror det er trygt å bestille fra dette selskapet men om du vil at maten skal komme på et spesifikt tidspunkt ville jeg droppet det. Gå for morgenlevering istedenfor 🫠

28 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Dessverre ikke mulig å gi null stjerner…

Dessverre ikke mulig å gi null stjerner som er det de fortjener. Jeg fikk melding om at pakke var levert hos meg, men ingenting var levert. Sendte mail til kundeservice hvor de skylder på selskapet Morgenlevering! Jeg sendte bilde av sms og siden har jeg ikke hørt et pip. Venninnen min som bestilte til meg har betalt over 500kr uten å få levert noen ting. Dette er ren skjær svindel!

14 lutego 2023

Useriøst firma

Useriøst firma, som åpenbart ikke opererer profesjonelt. Tar i mot bestilling, sender bekreftelse og leveringer ingenting - men tar betalt.
Det kan skje feil, men da besvarer man henvendelser og ordner opp med kunder. Dette selskapet har en drøss med dårlige kundeopplevelser og kan minne om svindel. Spesielt når de ikke besvarer eller ordner opp med
Tilbakebetaling. Min venn fikk aldri leveringen, men jeg betalte og firmaet har med andre ord fått en pengegave av meg. Usmakelig.

13 lutego 2023

Helt forferdelig levering

Helt forferdelig levering. Dette skulle være en valentinsdag overraskelse for mannen. Sporing viste at den ble mer og mer forsinket. Så ringer sjåføren fra Lørenskog (skulle leveres på Furuset) til mannen min og spør hvor vi bor. Han vil ikke høre på hva mannen min sier, sier han skal orientere seg og tar kontakt igjen. 10 minutter senere får vi melding på at den er levert, med et bilde sjåføren tok som er helt svart. Ingen pakker å se noen steder her! Har ikke mottatt noe, og i tillegg ødelagt hele overtakelsen. Første og siste gang jeg bestiller herfra. Morgenlevering.no er 100 ganger bedre.

13 lutego 2023
Oceniono na 2 z 5

Skuffet, ville nødig valgt samme igjen.

Skuffet! Svarer ikke på mail, og skulle være bursdagslevering. Personen var hjemme og de har ikke ringt på men satt den utenfor døra i snøen ved bygget. Leveransen var en hel dag forsinket selv om den ble bestilt før 20.00 som det sto på siden.

1 lutego 2023

Bestilling 4 dager i forveien

Bestilling 4 dager i forveien. Levering ble utelatt. Ikke mulig å komme i kontakt ed firma annet enn på e-post. Fikk en beklagelse pr e-post og beskjed om at levering kunne skje 2 dager senere enn avtalt leveransedato da person som skulle ha mottatt leveransen faktisk ikke er hjemme. Fikk refundert beløpet etter litt masing

22 stycznia 2023

Elendig!

Elendig!! Bestilte kjempegod frokost til samboer som «liksom» er levert, men som ikke var på døren. Bortkasta penger!

27 grudnia 2022

Forferdelig opplevelse!

Forferdelig opplevelse!
Har bestilt pilotfrue pakke i forbindelse med bursdagsfeiring. Det manglet mange produkter i pakken og etter mye frem og tilbake med kundeservice hadde jeg fått kreditnota, men de informerte ikke Walley om kreditnota og jeg fikk flere purregebyr. Saken varer fra 19. september og de svarer ikke på e-post lenger.

19 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Dårligste service vi har opplevd.

Bestilte en hyggelig frokost til far på farsdag.
Bestillingen var:
- eplemost
- aprikossyltetøy
- roastbeef
- baguetter
- wiener pecan
- eggerøre.
Hva fikk de til? Baguetter og eggerøre! Uten å informere på forhand!
Happy farsdag liksom…
Når vi klagde på det kom det ikke en gang en beklagelse!

Så dårlig service kan jeg ikke huske å ha opplevd.
Fikk etterhvert en rabatkode…. Regner med at den ikke fungerer, men det finner vi nok aldri ut av ettersom jeg heller sender varer med drone (eller noe lignende) enn å benytte meg av dette svært tvilsomme firmaet!

13 listopada 2022

STYR UNNA

STYR UNNA! Leverte ikke bursdagsgave til avtalt dato, vil ikke gi kompensasjon for dette. Vanskelig å nå på Mail/få fornuftig svar, samt mente jeg burde være fornøyd gaven ble levert påfølgende dag, etter jeg hadde purret, uten å betale ekstra! Useriøst firma!

10 października 2022

Useriøst firma?

Fikk gave på døra to dager på rad ifbm. bortgang i nær familie. Den ble plassert utenfor hoveddøra i blokka (heldigvis bor vi i et ærlig og "ryddig" nabolag). Begge gangene var vi vel forsynt med frokost fra før i og med at leveransene kom kl. 08.47 og 09.54. Vet ikke hva avsendere har hatt som ønsket leveringstidspunkt, men maten endte opp som halvspiselig lunken lunsj. Ingen ringte for å si ifra om at leveranse var på vei eller levert, og begge dager var vi ute av leiligheten da leveransen kom. Støtter meg på andre anmelderes kommentarer om at dette firmaet virker "halvveis" og useriøst. Har sendt klage til kundeservice og er åpen for at vi kan komme til en slags kompensasjon eller forklaring.
Synes forresten det er veldig rart at man må velge frokostlevering mellom 04.00 - 08.00 eller 07.00 - 11.00...

5 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Satt leveringen vår på fortauet på…

Satt leveringen vår på fortauet på utsiden av bygget i et av de travleste gatene i Oslo. Ringte ikke på, (evt. låse seg inn - det klarer konkurrenten “morgenlevering”helt fint), eventualt ringe oss om at den er levert). Leveringen skulle leveres til vår dør. Ikke ytterdøren til borettslaget! Altså er ikke varen levert, men betalt.

Helt umulig å få hjelp av shitty kundeservice. Hold dere unna denne bedriften!

17 września 2022

Mitt ordre nr er 239787

Mitt ordre nr er 239787. Det var bursdags overraskelse for ei venninne. Fikk ikke blomster og sjokolader. Kontaktet kunde service om å refundere pengene mine. Så Fikk jeg dette tilbake
Hei!
Beklager på det aller sterkeste for dette her.
Vil du vi sender på nytt , og eventuelt når kan det passe?

Ha en fin dag!
Med vennlig hilsen

Jannicke
Frokostlevering.no

Jeg svarte tilbake at jeg nå ikke trenger dem fordi jeg allerede har bestilt fra en annen nett side nå og trenger pengene tilbake på kontoen. Fikk tilbake aldri svar og pengene mine. Veldig dårlig gjort jeg var deres fast kunde. Tror ikke jeg kommer til å bruke deres nettside noen gang når dere på en måte "stjeler" pengene til faste kunder.

20 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Bestilling stjelt og ingen refusjon

Bestilte levering til en veninne som ble satt utenfor hoveddøren kl 06, og var så borte når min veninne skulle hente den. Klagde til kundeservice, og eneste svaret jeg fikk var " Bor du et sted vi ikke kommer inn til deg, blokk o.l., så bør du velge levering 08-11". Kjipt opplevelse, og sånt man mister kunder av.

17 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Bestilte fra dette firmaet fordi…

Bestilte fra dette firmaet fordi morgenlevering.no som jeg alltid bruker var utsolgt for det jeg skulle ha. Fikk melding om at varene er levert. Men det var ikke der jeg bor. Undersøkte alle kriker og kroker inkludert andre siden av veien - ingen pakke. Sendte mail til kundeservice (eneste måten å klage på). Ikke fått svar. 300ish kroner brukt på ingenting.
Har allerede sendt mail. Men kan gjøre det igjen. Med ordrenummer og bekreftelse på at pakken er bestilt og levert til ett eller annet sted.

10 września 2022
Logo Frokostlevering AS

Odpowiedź od Frokostlevering AS

Hei
Vi har ingen bestillinger med ditt navn og ingen henvendelser fra deg til kundeservice. Så send en epost til kundeservice@frokostlevering.no så ordner de opp :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej