Bestilte kake og frokost i anledning min gode venninnes bursdag. Den kom tre dager senere. Hadde i mellomtiden prøvd å kontakte selskapets kundeservice, banken og Forbrukerrådet fordi jeg trodde jeg h... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte frokost til en søndag i februar. Denne kom aldr. Fikk en melding om at den ikke kunne bli levert pga en bilulykke som hadde vært på vei til. Fikk kun tilbake pengene for frakten og hørte aldr... Zobacz więcej
Dessverre ikke mulig å gi null stjerner som er det de fortjener. Jeg fikk melding om at pakke var levert hos meg, men ingenting var levert. Sendte mail til kundeservice hvor de skylder på selskapet Mo... Zobacz więcej
Jeg bestilte en Uno-frokostpakke, sammen med kanelsnurrer og muffins. Er storfornøyd! En kan lett skjønne at baksten var svært fersk, da den var myk, ikke smulete, og velsmakende! Muffinsene v... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi leverer fersk frokost og andre matvarer på døren, før du våkner! 😍🥐🥖🥨
Dane kontaktowe
Nedre Måsan 15C, 1385, Asker, Norwegia
- kundeservice@frokostlevering.no
- frokostlevering.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Mottaker mottok frokost men ikke di…
Mottaker mottok frokost men ikke di varene jeg bestilte. Sendte klage, fikk raskt svar di beklaget sterkt og sendte ny frokost med riktig varer. Godt var det☺️
Svært dårlig!
Jeg fikk absolutt ikke de varene jeg bestilte.
Dette er siste gang jeg benytter meg av denne tjenesten. Jeg anbefaler å velge et annet firma.
Fikk raskt tilbakemelding på chat og…
Fikk raskt tilbakemelding på chat og hjelp til å få flyttet leveringsdato. Gleder meg til leveransen i morgen.
Skulle bestille hos dem med gavekort
Skulle bestille hos dem med gavekort, men av en ukjent grunn så ville ikke gavekortet fungere. Jeg sendte mail til servicedesk og fikk svar etter kort til. Fikk god hjelp fra en av deres ansatte som også var veldig tålmodig! Alt løste seg.
Hilsen Meget fornøyd kunde!
Fikk nydelige croissanter med nugatti…
Fikk nydelige croissanter med nugatti til frokost i helgen :) anbefales!
Dette er ingen seriøst firma!
Dette er ingen seriøst firma!!
Bestilte frokost og det vedkommende fikk var elendig!
Brødvarer var ikke ferskt og det var seigt. Boks hvor pålegg og paprika/ agurk lå og innimellom lå 2 kokte egg. Bestilte også roser og de var slappe i hodet og ikke nye! Fikk leveringen mandag morgen og det fraråder jeg alle å gjøre! Unner ingen en slik levering og elendig varer!!!
Super fornøyd med dagens frokost levert…
Super fornøyd med dagens frokost levert på døren fra Frokostlevering 😍
Fantastisk god service med nydelig…
Fantastisk god service med nydelig frokost😍,
Anbefales frokost fra dem.
Et svindel firma?
Et svindel firma. Bestilte varer 8.nov. Har ennå ikke motatt varen. Men motatt utallige krav via WALLEY, COLLECTORTOR BANK AB. Har kontaktet banken flere ganger, men i dag fikk jeg en ny faktura.
SMART MAT svarer verken på telefon eller e.post.

Bare tull med bestillingen
Bare tull med bestillingen. Fikk ikke varer til tross for bedreftelse på at alt var ok. En veldig frustrerende opplevelse.
Frokostlevering har elendig…
Frokostlevering har elendig kundeservice. Mottok et gavekort, som ikke går gjennom i kassen. Kundeservice sier den er gyldig, selv etter å ha mottatt skjermbilder av at den ikke fungerer. De stoppet etter hvert å svare på e-post, og gavekortet er derfor helt ubrukelig.
Dette er useriøst!
Vi bestilte en Tapas frokostlevering til en venn. Det som faktisk ble levert korresponderte ikke med bestillingen. Eksempelvis var serrano-skinke erstattet med spekeskinke fra Stranda, chorizo erstattet med skivet Grilstad salami, og manchego-ost var erstattet med Tine smøreost med krydder. Rett og slett pinlig!
Fant ikke noe telefonnummer til kundeservice, men sendte en Mail. Det tok sin tid å få svar fra kundeservice. Vi ville ha svar på hvorfor varene ikke ble levert som bestilt, men det har vi ikke fått svar på. Vi fikk etter hvert refundert kr. 200,- av kr. 489,- som vi betalte. Skulle fått refundert alt etter denne opplevelsen! Kommer aldri til å benytte meg av tjenester fra dette firmaet mer.
Oppdatering;
Etter en ny henvendelse har frokostlevering.no beklaget og refunderer hele beløpet. Det er bra de tar ansvar og retter opp inntrykket ettertid, når det ikke leveres i utgangspunktet.
Aldri mer
OMG! Stay away fra Frokostlevering. Har prøvd å kontakte dem flere ganger denne uka om at frokosten skulle leveres mellom 0800-1100. INGEN kontakt.
Frokost ble levert UTENFOR hoveddøra til leilighetskomplekset kl 0415….gjett om frokosten var der da de skulle hente den… Det var den gaven…stjålet selvfølgelig - Tar aldri mer sjansen.
Hold deg langt unna!
Hold deg langt unna! Bruk heller andre aktører som er seriøse.
18-åringen skulle få frokost levert på døra på bursdagen. Fikk sms om at levering ikke kunne skje pga mangel på lager/varer. Vi tok kontakt med kundesenter (på epost, for telefonnummer oppgir de ikke -så praktisk). Vi ba om å få vite avsender, slik at vi i det minste kunne takke for hyggelig tanke/oppmerksomhet.
Svar på dette har vi aldri fått, på tross av gjentatte forespørsler.
Kundesupport foreslo at vi kunne få leveranse dagen etter. Vi bekreftet samme formiddag at det var OK.
Leveransen uteble selvfølgelig.
Håper at de som hadde den godhjertet intensjon om å gi jubilanten en hyggelig oppmerksomhet på dagen har fått sine penger i retur.
Jeg fraråder alle i å bruke Frokostlevering. Dobbelt manglende levering, samt kundesupport kun på epost som ikke besvarer spørsmål. Livet er for kort til å støtte såpass useriøse aktører som dette. Det finnes mange bedre og mer seriøse alternativer der ute.
Oppdatering: 11/4-22:
Vi måtte spørre tre ganger for å få vite avsender (det stod jo på pakken de ikke hadde sendt..bare å lese på den). Vi måtte forstå at forsøk på leveranse #2 ikke ble levert, da det var kreditert avsender..(hvordan skulle vi vite det?).
Avtalte nytt forsøk på leveranse til i dag (ref kommentar fra Frokostlevering under) - som heller ikke kom...
Målløs....

Svindel?
Denne personen eier flere bedrifter, bla. bodyfitness.no og smartmat.no. Ser ut til at servicen er like dårlig alle steder. Kjøpte varer som ikke ble levert, men pengene ble trukket fra konto. Sendte e-post, men fikk ikke svar. Ringte, men fikk ikke svar. Sendte sms og fikk svar om at de skulle ordne dette. Har vært i dialog med de siden 2021, men ingenting har skjedd. Ingen unnskyldning for hendelsen og de virker brydd av at jeg tar kontakt igjen. Pengene er fortsatt ikke tilbakebetalt nå i april 2022 og kundeservicen har vært dårlig. Jeg handler ikke her igjen!
Oppleves meget useriøst
Bestilte leveranse i midten av Februar, mottok ufullstendig levering da de visstnok hadde hatt innbrudd på lageret og dermed ikke fikk levert alt. Dette informerte de om per mail der de ba om at de som manglet varer skulle gi beskjed. Meldte derfor dette inn på mail adressen de anmodet om. Dette var 14.02 og jeg har per 29.03 ikke fått noen tilbakemelding på tross av at jeg ved flere anledninger har forsøkt å nå de både på mail og chat. Anbefaler ingen å bruke Frokostlevering og anser nå egentlig hele saken som en sunk cost for min del da jeg aldri vært i nærheten av et selskap som tilsynelatende er så lite intressert i kontakt med kundene sine og å drive forretning på en måte som i det minste oppfattes som ok. Spar deg selv for frustrasjonen og bruk Morgenlevering i stedet.
Dette ligner Svindel
Dette ligner svindel! Leverer ikke bestilt og betalt vare, svarer sjelden på mail, har lovet nye leveringer, men det kommer aldri - fikk heller penger igjen, men da jeg skrev mail + sms om at jeg vil anmelde dette, kom en kreditnota med en gang på mail. Dvs mailer leses, og det var ingen intensjon om å levere varen! Det blir interessant å se om pengene kommer på konto! Anbefaler å ligge langt unna frokostlevering.no
Oppdatering: pengene kom på konto og jeg er lovet gratis levering neste lørdag. Ny oppdatering: ja, den gratis leveringen kom - inklusive kanelboller og blomster! ( men da var ikke vedkommende som skulle få det i presang der lenger- puh ) Mao det hjelper med offentlig anmeldelse!

Ble ikke levert
Kom aldri med levering. Fikk tilbud om levering dagen etter. Kom aldri. Svarer ikke på e-post.
Levering av ordre #219454-2022-02-14 utført!
Virket som en seriøs aktør. Men hvis dere sier at min ordre ikke finnes har dere ett alvorlig problem.

Odpowiedź od Frokostlevering AS
Jeg fikk deilig frokost levert på døra…
Jeg fikk deilig frokost levert på døra i dag! Det var en hyggelig overraskelse fra det jeg «mistenkte» var en omtenksom kollega. Det viste seg å stemme. Tusen takk❣️Hilsen Margareth
Svindel
Hei. Dette opplegget deres er fullstendig håpløst. Først leverer dere til feil dør, deretter tilbyr dere å levere på nytt med kanelbolle som kompensasjon, hvor jeg ber om at dere leverer så fort som mulig. Hører ingenting fra dere før det går en uke- så får jeg en mail om at varen blir sendt dagen etter uten å spørre om at det passer først. Sender mail om at familien min nå er bortreist- mottar ingen svar, og nå ligger det frokostvarer angivelig utenfor døren til verdi av 600 kr som ingen får glede av. Bedt om pengene tilbake, men da får jeg ikke svar.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.