Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Great service, great communication and goes the extra mile. I asked for some custom work, which Jelle did happily and without asking exorbitant extra fees. Something else in the order went slightly wr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede minis, maar sommige minis waren kleiner dan verwacht. Dit is jammer omdat ik 1 mini had besteld als "boss", maar nu is hij helaas niet intimidated genoeg. Het was fijn geweest als er een foto... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super snelle levering van custom Mini's. Ook veel leuke extratjes gevonden in de doos!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, goed verpakt, tevreden met de minis. Very detailed miniatures, would've been nice to have the option to have Torgothrin printed at a larger size, currently with its chonky base it... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem do domków dla lalek
  2. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

3D-print service voor ttrpg's, wargaming en andere bordspellen. Daarnaast worden er ook handgemaakt dicebags, terrain en meer verkocht. De workshop biedt ook mogelijkheden voor lasercutting en laser engraving van diverse materialen, resin dice mogelijkheden en workshops gericht op miniaturen schilderen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Dobbelstenen

Ik heb bij ze dobbelstenen gekocht, volgens mij niet hun core business. Maar dat had het net zo goed wel kunnen zijn. De dobbelstenen zijn mooi en van goeie kwaliteit en de service was snel en heel vriendelijk!

26 grudnia 2024

Timon!

Super bedankt voor dit mooie compliment!
Wij gaan zeker meer dobbelstenen aanbieden, maar op dit moment gaan wij dit eerst goed organiseren. Stay tuned!

Alles naar wens

1 grudnia 2024

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Bedankt voor de 5 sterren.
Goed om te horen dat alles naar wens is.

Jelle // Friendly Giant Gaming

Detaillierter und ausgeprägter Druck

Detaillierter und ausgeprägter Druck. Kaum bis keine nacharbeiten nötig. Werde ich 1000% weiter empfehlen! Es wäre nur schön das man Maße für Figur und sockel einzeln angeben würde.

27 października 2024

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Vielen Dank für Ihre 5-Sterne-Bewertung und die freundlichen Worte.

Die Maße der Miniaturen muss ich von den Designern erhalten, leider geben sie diese nicht immer an. Falls Sie in Zukunft erneut bestellen möchten, können Sie mir eine Referenzminiatur zusenden, damit ich die neuen Miniaturen nach Wunsch skalieren kann.

Snel geleverd

Snel geleverd, goed geprint en netjes geschilderd

21 października 2024

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Bedankt voor de 5 sterren, Bas!

Daar zijn wij heel erg blij mee.

Wie weet tot de volgende keer!

Top bedrijf

Top bedrijf! Snelle verzending, duidelijke communicatie, goed verpakt. Zeker aan te raden!

23 października 2024

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Dank je wel Laura voor de mooie woorden!

We horen het graag als we weer wat voor je kunnen betekenen.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, goede kwaliteit van mini's. Mini's zijn mooi gedetailleerd

22 października 2024

Hey Berry!

Bedankt nog voor de mooie review! Daar zijn we heel erg blij mee!

Mochten we nog nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het uiteraard graag!

Vriendelijk en meedenkend

Waren heel vriendelijk en dachten echt super goed mee. Reacties waren ook snel, net als de levering.

21 października 2024

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Super bedankt voor de positieve review Tessa! Daar zijn wij heel erg blij mee!

Oceniono na 5 z 5

Beste fantasy fest aankoop deze editie

Levering was veel sneller dan verwacht en de kwaliteit is precies zoals verwacht

13 października 2024

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Super Lyon! Bedankt voor je 5 sterren review! Daar zijn wij heel erg blij mee!

Cheers!!

Oceniono na 5 z 5

Goede producten met veel keuze

Goede producten, snelle verzending, veel keuze en attent!

1 października 2024

Hey Merel!

Bedankt voor je positieve review! Dat doet ons oprecht goed!

Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij het graag!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, kwaliteit producten!

24 sierpnia 2024

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Bedankt voor je 5 sterren review Elias! Daar zijn wij super blij mee!

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan weet je ons te vinden!

Oceniono na 5 z 5

De mystery box is fantastisch

De mystery box was zeer boven verwachting!
De kwaliteit was zoals gewoonlijk ontzettend goed en moet mij inhouden niet meteen nog een mystery box te bestellen. Al met al top samengesteld.

16 sierpnia 2024

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Aah! Super leuk om te horen dat je blij bent met jouw mystery box! Veel plezier ermee!

~Jelle

Amazing!

True to his name, Jelle is incredibly friendly, helpful, and an amazing artist. He's already painted several miniatures & scenery pieces of mine, and every time I'm impressed by his skill. My table is delighted whenever I put one of his mini's on the table.

21 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Seems good.

Snelle levering, goed verpakt, tevreden met de minis.

Very detailed miniatures, would've been nice to have the option to have Torgothrin printed at a larger size, currently with its chonky base it stands at nearly 6cm tall, I would've loved to have it about 50% bigger to make the details easier to pick out.

24 maja 2024

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Bedankt voor de 5 sterren!

Ik heb de miniaturen op de website staan zoals de ontwerpers ze gemaakt hebben.

Alle prints kunnen geschaald worden naar wens, maar hiervoor mag je altijd een Whatsapp of mailtje sturen voor specifieke maten. Je kan mijn contact gegevens vinden op de website.

Groetjes,

Oceniono na 5 z 5

One webshop to rule them all

Ordered multiple times and every single time the quality was top notch. Communication was something alot of companies can learn from. Recommend this company if you consider yourself at least a bit serious in tabletopping or dnd.

1 maja 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Woow! Thanks a lot for these kind words Paul! That really means a lot to me!

Fantastisch!

Wow, the Friendly Giant is just like the mailman, he always delivers !!

Fantastische custom en beschilderde 3D prints laten maken. Waanzinnig resultaat! De eerst volgende game avond staat weer gepland. Thanks. Tot de volgende keer!

3 kwietnia 2024

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Hahah! Dank je wel voor je mooie review Stefan! Until next time!

Mini kopen

Website was gemakkelijk te navigeren, en de plaatje gaven een goed beeld van wat ik ga kopen.

De aflevering van het product ging erg snel, ondanks dat er was gewaarschuwt dat het langer zou duren. De mini's kwammen complete aan en zagen er prachtig uit.

29 lutego 2024

Hoi Emily!

Bedankt voor je 5 sterren en je mooie woorden!

Top ervaring

Top ervaring, zeer vriendelijk super snel bezorgd, zou niet weten hoe het nog beter kan!

2 lutego 2024

Odpowiedź od Friendlygiantgaming

Voor dit soort reviews doen we ons werk! Bedankt!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej