Ik heb een vitrinebox en Koenigsegg Jesko Attack Plus 1:18 besteld voor mijn zoon. Lars, de eigenaar, is heel behulpzaam en vriendelijk. Op alle vragen netjes en snel antwoord gehad. Bij beide bestel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De website is overzichtelijk en duidelijk, Donderdag avond laat besteld Zaterdag in huis. De verpakking waarin de 1/64 model geleverd werd was uitermate beschermend en veiliger als dat het... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In eerste instantie twijfel je wellicht of deze site legitiem is, de site lijkt qua bouw erg op veel scam sites, maar gelukkig zijn hier de reviews en is het verzendadres ook gewoon een adres in NL.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Duidelijke website en snelle levering. Verbaasd was ik toen ik het pakket ontving, zeer zorgzaam verpakt! Zeer leuk om een handgeschreven kaart te vinden in het pakket! Hopelijk komen er snel weer l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jouw modelauto webshop! Schaalmodellen in verschillende maten. Een echte snoepwinkel voor auto liefhebbers. Met merken als: GT-Spirit, OttoMobile, Minichamps, Hotwheels, Norev, BBR Models, MR Collection, AUTOart, Looksmart, Solido, Tarmac Works, MiniGT, TrueScaleModels, TopSpeed, Spark, WERK83 and more...
Holandia
Heb de R34 skyline van kaidohouse gekocht Grasshopper produckt kwan snel aan en was netjes ingepakt ga er zeker meer bestellen.
Ik had 2 BMW modellen besteld. Deze waren netjes op tijd geleverd. Werd ook netjes per mail op de hoogte gehouden. Goede service!
mooie modellen tegen een goede prijs worden keurig gecontroleerd en bij defect of verholpen of gewisseld
Ik had dit model als pre order besteld, het ging allemaal hardstikke goed en ik werd vriendelijk geholpen (er was een foutje met het bedrag) alles was netjes opgelost en ik ben netjes op de hoogte gehouden, heel erg blij met de service en het model
heel goed communicerend bedrijfje met hart voor de zaak , gepassioneerd en leuke afwisselende collectie aan modellen aanrader!!!
Snelle levering, waarbij goed verpakt. Niets op aan te merken. Goede prijzen.

Odpowiedź od CarChamp
Hopelijk komen er snel weer leuke Hot Wheels aan. Geen moment aarzeling om hier weer te bestellen!

Odpowiedź od CarChamp
Erg mooie schaalmodelauto, zeer netjes en goed verpakt, met een leuke persoonlijke notitie.
In een woord TOP!

Odpowiedź od CarChamp
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.