Set besteld helaas was dit niet aangekomen hierop contact gehad met klanten service en een super nette en fijne contact ervaren en oplossing. Dit weekend het setje mogen ontvangen en kwaliteit i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
2 zwembroeken Besteld, helaas was de volwassen zwembroek te groot. Teruggestuurd maar na een aantal dagen nogsteeds niet retour aangekomen. Meerdere malen Contact gehad met Erik, gelukkig was hij uit... Zobacz więcej
Mooie broekjes met ritsen bij de zakken. Snelle levering Ps. Mis alleen de neutrale kleur zwart in de collectie ;)
Wij hebben een vader en zoon setje besteld. Door verkeerde maten te bestellen, kwamen wij aan meerdere keren verzendkosten. Na contact op te nemen, kwamen zij met een passende oplossing. Wij houden ze... Zobacz więcej
Kledingmerk voor vader en zoon. Frenky S richt zich volledig op trotse vaders die willen matchen met hun zoon. Onze mini-me collectie blijven wij constant uitbreiden.
Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Dit weekend het setje mogen ontvangen en kwaliteit is super stof heerlijk en een gave match tussen vader en zoon.
Raad het vader aan die willen matchen met hun zoon.
Ik ga zeker vaker bestellen.
Dank voor de service

Odpowiedź od Frenky S
Snelle service, en fantastische kleding! Je krijgt zeker waar voor je geld, ik blijf zeker bij jullie bestellen! Ga zo door!

Odpowiedź od Frenky S
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Fijne omgang met klanten

Odpowiedź od Frenky S
Meerdere bestellingen inmiddels gedaan! Altijd tevreden. Kwaliteit is super goed, ook na meerdere malen wassen. Vader en zoon matchen helemaal leuk!

Odpowiedź od Frenky S
Ik ben zeer tevreden met ons pak mijn zoon is zo blij dat wij samen zelfde pak hebben en is lekker dik voor de winter heel erg bedankt voor deze mooie beleving

Odpowiedź od Frenky S
Wat een topaankoop! De pakken van Frenky S werden supersnel geleverd namelijk de volgende dag al! 🎉
De kleur is echt prachtig en de pasvorm zit bij iedereen perfect. Mijn man, tiener en zelfs mijn zoon van 6 lopen allemaal in hetzelfde pak, en het staat ze stuk voor stuk fantastisch. De prijs is het helemaal waard. We krijgen overal complimenten!
Echt een aanrader! 👌✨
Ik heb een bestelling gedaan in de avond, afgerekend en binnen 16 uur het pakket binnen. Dit is nog eens zaken doen. Hier kunnen DHL en PostNL eens een cursus bij volgen. Bij deze prutsers ben ik nog steeds op mijn bestellingen aan het wachten
Eigenlijk verwacht ik niets anders maar het is fijn dat je je bestelling in goede orde en binnen de beloofde tijd ontvangt. In dit geval dus zonder oponthoud en in goede staat

Snelle bezorging.
En makkelijk te bestellen.
Shirts zijn kwalititatief uitstekend
2e bestelling, goede kwaliteit, goede prijs, goede pasvorm, snelle levering!
Heel snel geleverd volgende dag al,had 2 badstof blouzen besteld zitten geweldig ben blij mee ga dit bedrijf zeker in de gaten houden wat er nog meer geleverd wordt
Ik ben super goed geholpen en vriendelijk!! Voor mijn meer dan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.