Net als alle keren dat ik een bestelling heb geplaatst netjes ip tijd geleverd echt top.

Super lieve eigenaresses, goede en zeer leuke kwaliteit kleding en schoenen. Word altijd goed geholpen en geadviseerd. Staan dag en nacht klaar voor al je vragen. Zeer handig contact doormiddel van... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy
  3. Sklep z odzieżą męską

BiBi's Boutique is een trendy webshop voor stijlvolle comfortabele travelmode van de merken Zoso en Mi Piace. Onze collectie biedt treny en veelzijdige kleding die perfect is voor zowel werk, dagelijks gebruik als reizen Naast damesmode hebben we ook een lijn van Mi Piace voor heren. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trend of tijdloze basics. Met een focus op kwaliteit, draagcomfort en een modieuze uitstraling zorgen we ervoor dat je er altijd goed uitziet, waar je ook naartoe gaat. Bij BiBi's Boutique vind je voor ieder wat wils.

4,8

Doskonała

Fijne winkel en snelle levering en een…

Fijne winkel en snelle levering en een extra pluspunt is dat ik een artikel mocht terug sturen dat in de sale was dst normaal niet kan het maatlabel klopte niet was een fout van fabriek dankjewel bibi

5 lutego 2026

Odpowiedź od BiBi’s Boutique

Foutjes kunnen gebeuren helaas, gelukkig goed opgelost.

Prima service!

Ondanks dat ze geen fysieke winkel meer hebben geven ze nog wel 100% persoonlijke aandacht. Hele fijne ervaring!

24 stycznia 2026

Odpowiedź od BiBi’s Boutique

Leuk om te horen, dank je wel voor je review!

Goede service!

Ik had een top besteld in de maat die ik normaal ook heb van mi piaci. Toch viel deze te smal ondanks extra advies vragen. Wel zelf retour kosten betaald. Maar wel kostenloos de andere maat omgeruild dus zonder verzendkosten.
Goede en vriendelijke service!
Ik bestel weer!

27 stycznia 2026

Odpowiedź od BiBi’s Boutique

Dank je wel voor je review!

Bibi's Boutique is een aanrader

Bibi's Boutique is een aanrader. Heel leuke travelstof blouse kunnen kopen in de sale van het Nederlandse merk mi piace. Top kwaliteit. En ook nog heel erg snel.

1 grudnia 2025

Odpowiedź od BiBi’s Boutique

Bedankt voor uw positieve review!

gekke blackfriday periode

Iets besteld via Klarna in de gekke drukke blackfriday periode. Helaas pakketje nooit aangekomen. Bibi’s boutique heeft er alles aangedaan en is in àlles vriendelijk me tegemoet gekomen.PostNL geregeld, Klarna geregeld. Deze winkel verdient een dikke pluim en kom zeker nog eens terug.

Dank je wel voor de goede zorgen.!!!
Service staat hoog in het vaandel hier.

15 listopada 2025

Odpowiedź od BiBi’s Boutique

Bedankt voor je lieve review🥰

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan , maar bleek dat het niet de goed maat was.Het retourneren ging perfect. Na 1 dag was de betaling terug geretourneerd.👍

1 listopada 2025

Odpowiedź od BiBi’s Boutique

Fijn dat het zo snel geregeld was.