⸻ Min absolutte yndlingssalatbar i København Fredco Dehli i Grønnegade er mit faste sted, når jeg vil forkæle mig selv med noget friskt og lækkert. Deres salater er helt i top – sprø... Zobacz więcej
Jeg kan på det varmeste anbefale Fredco’s Deli 😍! Super lækre og mættende salater, lige det jeg har brug for i både en travl hverdag som på en dag hvor jeg bare vil forkæle mig selv med noget godt.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Grønnegade 32, 1107, København, Dania
- 3333 9300
- malene@fredco.dk
- fredco.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Byens bedste salatbar
Byens bedste salatbar! 🥗
Super friske råvarer, dejligt varieret - et super sundt måltid der gør det nemt at spise sundt. Elsker de her salater og at kunne tage noget sundt og lækkert med hjem 🙏
Min yndlingssalatpusher😃
Elsker bare jeres salater! Altid friske råvarer, de lækreste dressinger og godt humør! Vi ses igen, Fredco’s❤️
Julens bedste flæskestegs sandwich 🎅🏻🙏🏻
Ok så har min mand og jeg fået byens bedste jule flæskesteg sandwich med mer end hvad man kan forstille sig - lækker sprød sværd meget kød rødkål og prikken over jule “i” et æbler 🍎 - mums det er bare den bedste jeg har smagt - hold nu op en god oplevelse- god opvarmning og et romantisk afsæt af en smil pyntet gade / godt afsæt til jule- 🛍️
Tak for jer♥️
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Fredco’s Deli 😍!
Super lækre og mættende salater, lige det jeg har brug for i både en travl hverdag som på en dag hvor jeg bare vil forkæle mig selv med noget godt. Personalet er smilende og venlige og sammensætter salater så englene synger. Jeg kommer igen og igen - og super adresse midt i byen. Tak for jeres grønne måltider💝
Min yndlings salatbar 💚
⸻
Min absolutte yndlingssalatbar i København
Deres salater er helt i top – sprøde råvarer, de bedste dressinger og altid perfekt sammensat. Man kan virkelig smage, at de går op i kvalitet.
Lokalet er hyggeligt, og jeg føler mig altid velkommen .
Helt klart min favorit – og et sted jeg anbefaler til alle, der spørger.
Har været stamkunde siden de åbnede 😊
Skøn mad 🤩
Af alle saltbarer er I absolut de bedste 🥰 Altid lækre friske råvarer og lækre nytænkning mht. til skønne sammensætninger med dejlig dressing. Tak for jer😍
Vi køber tit frokost hos jer men må alt…
Vi køber tit frokost hos jer men må alt for tit konstatere, at laksen i salaten med laks til DKK 132 ikke er i salaten. Den har I glemt. Dette har vi gjort opmærksom i butikken, og personalet undskylder sig med, at det er svært at huske det hele, særligt fordi laksen ikke står lige for. I dag huskede I laksen, men den var til gengæld ildelugtende og uspiselig og røg i skraldespanden. I konkurrerer med et pose salat fra Føtex til en tyver. Det er simpelthen for ringe og trist at se, at I nedbryder jeres varemærke.

Odpowiedź od Fredco’s Deli
Jeg har nok spist her over 500 gange de…
Jeg har nok spist her over 500 gange de seneste mange år. Kvaliteten og friskheden på maden er altid i top - og er grunden til at jeg er kommet igen og igen. Dog giver priserne ikke længere mening, når man samtidig laver portionerne mindre. Det er ihverfald derfor, at jeg er begyndt at tage andre steder hen og hvorfor jeg kun giver 3 stjerner.
Men et velsmagende frisk måltid er der altid garanti for.

Halv portion end tidligere
Nye små bøtter til salater. Følte mig simpelthen sådan snydt. 127 for en salat der er halv størrelse af hvad den plejer.

Lækreste salater i Kbh
Lækreste salater i Kbh. Altid sød betjening selvom de har travlt.

Trist oplevelse
Lunken tomatsuppe som smagte mest af koncentreret tomatpuré. Et lille stykke gammelt brød til.
Kundetoilet ekstremt beskidt.
Bare en trist oplevelse…

Odpowiedź od Fredco’s Deli
Fantastisk salat og betjening!
Hår og larve i mad
To gange har jeg fundet noget i min mad fra Fredco's som jeg ikke synes burde være der. Første gang fandt jeg et langt lyst hår i min salat. Jeg har selv sort hår. Anden gang fandt jeg en larve i min rugbrødssandwich.

Næsten fire stjerner
Er meget tæt på at give fire stjerner, for maden var simpelthen så god. Vi bestilte både salater, sandwiches, appelsinjuice og boosterjuice. Alt var SUPER lækkert. Men betjeningen var langsom og ekspedienten var meget uhøflig. Vi gik derfra og følte os desværre mest til besvær. Selvom vi forsøgte at gøre bestillingen nem (ved at sige fra start af, at vi skulle have 3 x salat som alle skulle have det hele i, så de kunne laves samtidigt uden for mange spørgsmål)
Aldrig i mit liv har jeg fået så dårlig…
Aldrig i mit liv har jeg fået så dårlig service. Måske skulle man overveje om servicebranchen var noget for en? Jeg bestilte 9 salater og magen til uforskammet opførsel skal man lede længe efter. Ikke andet end sukken og brok, når salaterne skulle vælges. Det var de mest ærgerlige penge og kommer bestemt ikke til at støtte igen.

Odpowiedź od Fredco’s Deli
Uden tvivl de bedste salater i Kbh
Stor begejstring
Stor begejstring! Salaterne er fantastiske, priserne er tilforladelige, og der er sjældent særlig lang ventetid på at få sin mad.

Lækre salater
Lækre salater, super velsmagende men i den dyre ende!
Udover det så skal man lede længe efter dårligere service. Personalet kan knap hilse når man kommer ind, man føler at man nærmest er i vejen og kundeservice kender de i hvertfald ikke til.

Var inde i dag
Var inde i dag, kl 16.50 med 2 kammerater for at bestille 3 salater, da min vens kone anbefalede stedet..
Magen til dårlig betjening skal man lede længe efter, der var 2 på arbejde en rødhåret og en anden, det var så den anden der ik havde sans for hvordan man behandler en kunde..
Hun var på ingen måde venlig og udviste ingen service. Prikken over i’et var da jeg skulle vælge mine salater og spurgte i den forbindelse om jeg lige kunne smage en oliven da jeg var i tvivl om jeg kunne lide dem.. hun tog simpelthen en oliven og lagde den på glasmontret.. seriøst!! Det gør man bare ikke... håber ejeren læser dette.
Bortset fra det så smagte salaten rigtig godt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.