Hele makkelijke website, kan snel vinden wat je nodig hebt! Het bestel proces is ook heel makkelijk en snel. Was ook een snelle levering had het gelijk de volgende dag al binnen! En natuurlijk hebben... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
I recently ordered from Franky Amsterdam online and I'm absolutely in love. The quality is stunning you can tell immediately that a lot of care goes into each piece. What really surprised me was the p... Zobacz więcej
Loveeee franky!!! Ik heb de armbanden 2 handchains en kettingen van franky en ze zijn echt fantastisch van kwaliteit en krijg er altijd complimenten over! De kettingen kwamen eerst kapot binnen maar b... Zobacz więcej
dit jaar 4 paar oorbellen en een ring aangegschafd, 1 oor steker is afgebroken,, vraag om reparatie en dit is geen garantie en geen reparatie mogelijk .. wordt compleet afgeserveerd door de chat bot... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Prachtige producten en snelle levering
Prachtige producten en snelle levering. Bestel hier regelmatig mijn sieraden en ben nog nooit teleurgesteld.

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Goed verzorgd en mooi verpakte…
Goed verzorgd en mooi verpakte juweeltjes. Heel behulpzaam als je vragen hebt en snelle reactie . Ook bij retourneren . Betrouwbaar , ik ben een tevreden klant.

Eye candy 💎
Snelle levering, prachtige en professionele verpakking. Én uiteraard de mooiste juweeltjes. Eye candy 🥰
Ik heb trouwens de aurelia hand chain opnieuw besteld (en dit keer 2 zelfs) nadat ik in juni voor mijn verjaardag de gouden kreeg van mijn beste vriendinnen. Deze verloor ik in de auto, niet meer teruggevonden helaas… en ik vond hem zo mooi dat ik hem nu in het goud én in het zilver gekocht heb. Dubbel plezier 😍

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Geweldige klantenservice en altijd…
Geweldige klantenservice en altijd tevreden

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Aurelia ketting en hand chain…
Ik had de Aurelia ketting en hand chain al een tijdje op het oog en ik ben zo blij dat ik ze nu eindelijk heb besteld en wat zijn ze prachtig zeg! Echte eyecatchers. Heel mooi en luxe verpakt ook. Ik kan niet wachten om ze te dragen, de andere kleurtjes zijn ook zo mooi en staan al op m’n wish list.

Mooie sierraden
Mooie sierraden, goed van kwaliteit. Bezorging duurde iets langer. Erg blij mee, bedankt :)

Verslavend mooi
De sieraden zijn altijd net zo mooi als op de website en blijven ook mooi tijdens het dragen. Wat mij betreft zijn ze ook tijdloos. De service is prima. Hum ze zijn verslavend😊

Vaker besteld bij Franky Amsterdam
Vaker besteld bij Franky Amsterdam! Onwijs mooie sieraden en draag ze met veel plezier! Ook van goede kwaliteit! :)

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Wederom een mooi stuk waar ik helemaal…
Wederom een mooi stuk waar ik helemaal blij van wordt.
Mooie kwaliteit.
Love it!

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Super mooie sieraden met een hele goede…
Super mooie sieraden met een hele goede kwaliteit! Ook worden de producten netjes verpakt en geleverd!

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Mooie statement sieraden en een…
Mooie statement sieraden en een uitstekende service. Bij een van de oorbellen was een steentje uitgevallen en ik kreeg een nieuwe set opgestuurd nadat ik de oude had geretourneerd.

Prachtige collectie en topservice
Ik ben ontzettend enthousiast over de collectie van Franky dit jaar. De designs zijn origineel, stijlvol en echt vernieuwend. Je ziet dat er veel aandacht en creativiteit in elk stuk is gestoken.
Daarnaast is de service altijd uitstekend. De bestellingen worden snel geleverd en de verpakking is elke keer weer een feestje om te ontvangen en uit te pakken. Alles straalt kwaliteit en zorg uit.
Complimenten aan het hele team! Blijf vooral zo doorgaan – ik kijk nu al uit naar de volgende collectie.

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Mooie sieraden van goede kwaliteit
Mooie sieraden van goede kwaliteit! Krijg veel complimenten wanneer ik ze draag!

Best Brand
FrankyAmsterdam blijft een van de beste sieraden merken ooit! De handchains zijn super leuk ( heb er inmiddels al 3)🫣 en het blijft van goede kwaliteit. Ben van plan om meer sieraden te halen, want dit merk blijft een favorietje!😍🥰

Wauw 🤩!!!
Wauw 🤩!!! Prachtige juwelen van zeer goeie kwaliteit. Dit was niet mijn eerste aankoop en zeker ook niet mijn laatste 😉. Super fan!

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Ik krijg al heel lang geen reactie op…
Ik krijg al heel lang geen reactie op mijn mail over een terugbetaling die niet goed is uitgevoerd.

Doświadczenie Trustpilot