Frankyamsterdam Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I recently ordered from Franky Amsterdam online and I'm absolutely in love. The quality is stunning you can tell immediately that a lot of care goes into each piece. What really surprised me was the p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Loveeee franky!!! Ik heb de armbanden 2 handchains en kettingen van franky en ze zijn echt fantastisch van kwaliteit en krijg er altijd complimenten over! De kettingen kwamen eerst kapot binnen maar b... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

dit jaar 4 paar oorbellen en een ring aangegschafd, 1 oor steker is afgebroken,, vraag om reparatie en dit is geen garantie en geen reparatie mogelijk .. wordt compleet afgeserveerd door de chat bot... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtige handketting en bijbehorende ketting. Hele goede kwaliteit, mooi verpakt en snel bezorgd. Nog nooit zulke mooie sieraden gekocht. Ik heb ze ook aan een ieder die ik ken laten zien en ik ben v... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 543

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en een heel mooi…

Snelle levering en een heel mooi juweeltje. Ben echt super blij! Duidelijk goede kwaliteit. Dankjewel!

Hi Taïsa,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe sieraad! Fijn dat ook de kwaliteit en snelle levering helemaal naar wens waren. Heel veel plezier ermee!

Prachtige sieraden

Mooie kwaliteit, trendy, mooi verpakt en snel in huis! Top!!

Hi Diandra,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, verpakking en snelle levering! Heel veel plezier met je nieuwe sieraden.

Oceniono na 5 z 5

De sieraden zijn prachtig en stralen…

De sieraden zijn prachtig en stralen luxe uit. Het komt op een zeer nette manier ingepakt, waardoor het een cadeautje is om het open te maken!

Hi Marieke,

Wat leuk om te horen dat je blij bent met je nieuwe oorbellen! Veel plezier ermee.

Leuke oorbellen

3 stycznia 2026

Hi Marieke,

Oceniono na 5 z 5

Super netjes verpakt en snel verzonden

Super netjes verpakt en snel verzonden. Elke sieraad zit in een mooi, uniek sieradendoosje. Perfect.

Hi Zoé,

Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze verpakking en de snelle verzending! We hopen dat je heel veel plezier hebt van je nieuwe sieraad.

Mooie sieraden

Mooie sieraden, netjes geleverd, lang plezier van. Verkleuren niet

5 września 2026

Hi Judith,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je sieraden en dat ze mooi blijven! Heel veel plezier ervan.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en echt heel mooi

Snelle levering en echt heel mooi. Nog niet gedragen dus kan niks zeggen over de kwaliteit.

31 sierpnia 2026

Hi Dinly,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe sieraad! Veel plezier ermee!

Snelle verzending

Snelle verzending
Prachtige juwelen
Goede kwaliteit

5 września 2026

Hi Laralinam,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending, de kwaliteit en onze sieraden!

Bedankt voor je review.

Oceniono na 5 z 5

De kwaliteit van Franky is fantastisch

De kwaliteit van Franky is fantastisch. Met elke oorbel, ketting of armband die ik draag krijg ik bijna altijd complimenten hoe mooi het is.

Hi Lisa,

Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze sieraden en er veel complimenten over krijgt!

Bedankt voor je lieve woorden en veel plezier met al je Franky sieraden!

Oceniono na 5 z 5

Super mooi en heel veel complimenten…

Super mooi en heel veel complimenten gehad!!

4 września 2026

Hi Oliwia,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je sieraad en er zoveel complimenten over hebt gekregen!

Veel plezier met je nieuwe sieraad!

Love Franky Amsterdam

Ik draag alleen maar sieraden van Franky Amsterdam! Echt een aanrader en zulk goed en mooi kwaliteit. Echt een cadeau als je je pakketje binnen krijgt 💖

4 września 2026

Hi Denise,

Wat een leuke review! Wat leuk om te horen dat je alleen maar sieraden van Franky Amsterdam draagt en zo tevreden bent over de kwaliteit.

Bedankt voor je vertrouwen en de lieve aanbeveling!

Veel plezier met je sieraden!

Mooi product!

Hi Annemarie,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe sieraad.

Veel plezier ermee!

Oceniono na 5 z 5

I had a very pleasant experience with…

I had a very pleasant experience with the service! Thanks again!❤️

Hi Yulia,

Thank you so much for your lovely review! We’re happy to hear that you had such a pleasant experience with our service. It was a pleasure helping you!

We hope to welcome you back soon.

Fantastisch

Ik had om 10 uur ‘s avonds besteld en het was de volgende dag in huis. Prachtige verpakking, voelde echt als een kadootje en het product is natuurlijk ook prachtig

Hi Zite,

Wat ontzettend leuk om te horen! Fijn dat je ook zo enthousiast bent over de verpakking en dat het echt als een cadeautje voelde.

En natuurlijk het allerbelangrijkste, heel veel plezier met je nieuwe sieraad!

Handchain

Echt heel mooi

Hi Yuna,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je handchain! Bedankt voor je mooie review.

Veel plezier met je nieuwe sieraad!

Al de tweede bestelling

Al de tweede bestelling, heel mooie producten en supersnelle verzending!

Hi Duygu,

Wat leuk dat dit alweer je tweede bestelling bij ons is! Fijn om te horen dat je zo blij bent met onze sieraden en de snelle verzending.

We hopen je snel weer blij te mogen maken met een nieuw sieraad!

I love it!

Ik ben erg tevreden over Franky Amsterdam! Het is elke keer net weer wat anders en dat maakt het zo speciaal. Het ontvangst van het pakket verloopt erg vlot. Binnen 1 werkdag was het al binnen. Mail van verzending verloopt soepel en communicatie is duidelijk. Het pakket wordt zorgvuldig ingepakt. Je ontvangt het echt als een cadeautje👌🏽 Dank hiervoor!

28 sierpnia 2026

Hi!

Wat ontzettend leuk om te lezen! Fijn dat je bestelling zo snel is aangekomen en dat je onze communicatie en zorgvuldige verpakking waardeert.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je nieuwe sieraad!

Mijn favoriete sieraden

Prachtige sieraden waarvan de kwaliteit super goed blijft! Elke keer krijg ik complimenten en de sieraden voegen echt iets toe aan de gehele outfit.

Hi Jenny,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat onze sieraden jouw favorieten zijn! Fijn dat de kwaliteit zo goed blijft en dat je er steeds complimenten over krijgt.

Veel plezier met je sieraden!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en prachtige oorbellen

Snelle levering en prachtige oorbellen! Heel blij mee!

Hi Sanne,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe oorbellen! Fijn dat je bestelling ook zo snel is geleverd.

Veel plezier met je nieuwe sieraden!

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen

31 sierpnia 2026

Hi Femke,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen. Dat vinden we belangrijk!

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej