I recently ordered from Franky Amsterdam online and I'm absolutely in love. The quality is stunning you can tell immediately that a lot of care goes into each piece. What really surprised me was the p... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Loveeee franky!!! Ik heb de armbanden 2 handchains en kettingen van franky en ze zijn echt fantastisch van kwaliteit en krijg er altijd complimenten over! De kettingen kwamen eerst kapot binnen maar b... Zobacz więcej
dit jaar 4 paar oorbellen en een ring aangegschafd, 1 oor steker is afgebroken,, vraag om reparatie en dit is geen garantie en geen reparatie mogelijk .. wordt compleet afgeserveerd door de chat bot... Zobacz więcej
Prachtige handketting en bijbehorende ketting. Hele goede kwaliteit, mooi verpakt en snel bezorgd. Nog nooit zulke mooie sieraden gekocht. Ik heb ze ook aan een ieder die ik ken laten zien en ik ben v... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Na weken op en neer mailen
Na weken op en neer mailen, niet geholpen. Teleurgesteld in de service waardoor ik zeer zeker nooit meer iets ga bestellen.

Altijd super
Altijd prima! Mooie sieraden, snel geleverd in mooie doosjes. Krijg altijd veel complimenten op mijn oorbellen van Franky Amsterdam. Blij mee

Mooie sieraden
Hele mooie set gekocht voor mijn bruiloft, helaas was de achterkant van een oorbel verbogen. Deze mocht gelijk geretourneerd worden en er is gelijk een nieuwe opgestuurd. Hele goede communicatie.
En het meest belangrijke, de sieraden zijn super mooi, hele mooie kwaliteit.

Odpowiedź od Frankyamsterdam
De artikelen waren prachtig ingepakt
De artikelen waren prachtig ingepakt, luxe gedaan.
De levering was super snel.

Goede klantenservice
klantvriendelijk helpdesk en heel snel en accuraat geholpen.

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Ik ben zo blij met me sieraden ik krijg…
Ik ben zo blij met me sieraden ik krijg geweldige complimenten het is een feest

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Ik had de ketting Aurelia Ruby ketting…
Ik had de ketting Aurelia Ruby ketting besteld. De ketting kan je in de nek verstellen om hem groter te maken maar hij hangt dan helemaal scheef. Het groter maken kan maar aan één kant. Uiteindelijk al mijn geld teruggestort gekregen. De communicatie verliep erg stroef en duurde erg lang. Ze konden uiteindelijk de klacht ook niet meer terugvinden.

Mooie sieraden
Hele mooie sieraden met een bijzonder en uniek design. Helaas was er bij mijn sieraad een steentje afgebroken. Ik heb hierover prettig contact gehad met de klantenservice en het is netjes en naar tevredenheid opgelost. Erg fijne service!

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Hele mooie producten en fijne service
Echt waanzinnig mooie producten. Ik ben echt helemaal los gegaan met shoppen. Vier kettingen gekocht. The Aurelia gold, green en Ruby. En the choker moet ik nog ontvangen. En ook nog een hand chain gold met bijpassende oorbellen. Heel veel complimenten gehad. Ook heel handig dat je alle kettingen ook los kan dragen of met elkaar kan combineren. Mijn nichtje heeft door mij ook besteld bij jullie. Zag later pas dat wij een vrienden korting hadden kunnen toepassen. Echt dom van ons. En een hele fijne service. Alleen wel een kleine tip. Voor dames met een brede hals kunnen de kettingen krap zijn. Dus een bijpassende extender zou wel handig zijn. Ik ga zeker vaker shoppen. Word helemaal gierig als ik op jullie site kijk. 🙈

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Super mooie oorbellen en prachtig…
Super mooie oorbellen en prachtig verpakt! Komen overeen met afbeelding, kan niet wachten om meer te bestellen

Odpowiedź od Frankyamsterdam
Het voldoet aan de verwachting
Het voldoet aan de verwachting, zorg besteed aan de verpakking en een mooi sieraad. Compliment, ik ben zeer verheugd.

Helemaal happy!
Snelle levering, duidelijke communicatie, en prachtig ingepakt! Echt een cadeautje om te ontvangen. Helemaal happy!

Fijn geholpen
Fijn geholpen, snelle klantenservice en snelle zending. Top!

Doświadczenie Trustpilot